Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 minutes ago, akarabamba said:

Οκ,ευχαριστώ.Στο PSP για SNES τρέχω τον s9xTYLme_mod.Όσα έχω δοκιμάσει τα πάει μπάλα.

Ευχαριστώ για την απάντηση.Για να τρέξουν κάνεις αυτά που έχω δει σε κάποιον οδηγό με FBI &CIA ή υπάρχει και πιο "copy-paste" τρόπος.Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου.Χτες είδα λίγο κάποια video και ρωτάω για να έχω μια πρώτη άποψη του τι χρειάζεται.

Το τσιμπάω πάντως τώρα κιόλας,πιστεύω αξίζει.

Επειδή είχα αφήσει για λίγο καιρό την scene και τώρα που τσίμπησα το N2DSXL της προσφοράς τα ξανατσεκάρω, βρήκα ότι υπάρχει και πιο γρήγορος τρόπος και μάλιστα πρόσφατος, λέγεται custom-install. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, γιατί περιμένω μια καινούρια microSD να μου έρθει, αλλά δεν ξέρω αν έχει gui. Αν σε ενοχλεί αυτό, κοίτα για FBI+cias.

Επεξ/σία από Malthador
  • Thanks 2
  • Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κάτι άλλο για όποιον το πήρε από Κωτσόβολο.Τελικά τι παίζει με την δωροεπιταγή?Η επόμενη αγορά πρέπει να είναι άνω των 75,ή μπορείς να την εξαργυρώσεις ακόμα και σε προϊόν με 10 ευρώ όπως λέει ο φίλος pesto1980 σε προηγούμενη απάντηση ?Γιατί πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι χρειάζεται η επόμενη αγορά να είναι άνω των 75.

@Malthador

Ευχαριστώ και πάλι.Όταν το πάρω και "πειραματιστώ" θα ενημερώσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, akarabamba είπε

Κάτι άλλο για όποιον το πήρε από Κωτσόβολο.Τελικά τι παίζει με την δωροεπιταγή?Η επόμενη αγορά πρέπει να είναι άνω των 75,ή μπορείς να την εξαργυρώσεις ακόμα και σε προϊόν με 10 ευρώ όπως λέει ο φίλος pesto1980 σε προηγούμενη απάντηση ?Γιατί πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι χρειάζεται η επόμενη αγορά να είναι άνω των 75.

@Malthador

Ευχαριστώ και πάλι.Όταν το πάρω και "πειραματιστώ" θα ενημερώσω.

Μολις το εκανα, η δωροεπιταγη περασε μια χαρα σε παιχνιδι PS4 και μου μειωσε το ποσο κατα 10ευρω στην παραγγελια αξιας 20ευρω. Θα πληρωσω 10 ευρω μετρητα.

Υποψην οτι μπορει να ειναι bug η καποιου ειδους αμελεια η λαθος απο μεριας τους, μπορει εσυ εαν παρεις και οταν σου ερθει ο κωδικος στο κινητο σου να μην περναει, δεν δουλευω στο καταστημα. Αναφερω τι εγινε σε εμενα μολις τωρα.

Επεξ/σία από safridia
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, safridia είπε

Μολις το εκανα, η δωροεπιταγη περασε μια χαρα σε παιχνιδι PS4 και μου μειωσε το ποσο κατα 10ευρω στην παραγγελια αξιας 20ευρω. Θα πληρωσω 10 ευρω μετρητα.

Υποψην οτι μπορει να ειναι bug η καποιου ειδους αμελεια η λαθος απο μεριας τους, μπορει εσυ εαν παρεις και οταν σου ερθει ο κωδικος στο κινητο σου να μην περναει, δεν δουλευω στο καταστημα. Αναφερω τι εγινε σε εμενα μολις τωρα.

Οκ,ευχαριστώ.Θα πάω την Τρίτη και βλέπουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα πάντως ούτε μήνυμα μου ήρθε ούτε μέιλ για -10€ , παραγγελία 22/12  παραλαβή 30/12 

Επεξ/σία από Eddy_Gordo
Δημοσ.

Α, ρε μαμώτη, με πριζώσατε και εμένα και το πήρα από το Πλαίσιο. Απέφυγα τον Κώτσο με το χάλι που έχει καταντήσει το site του...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SaFiS είπε

Α, ρε μαμώτη, με πριζώσατε και εμένα και το πήρα από το Πλαίσιο. Απέφυγα τον Κώτσο με το χάλι που έχει καταντήσει το site του...

Καλά το έκανες, πραγματικά και εγώ έχω στραφεί στο Πλαίσιο μετά την πατσαβούρα κατάσταση του Κότσου.

Δεν το περίμενα αλλά ναι.

Δημοσ.

Παιδια η δωρο επιταγη 10 ευρω ειναι για παραγγελια ηλεκτρονικα και παραλαβη απο καταστημα.Αν εχετε βαλει αντικαταβολη γιαυτο δεν σας ηρθε το sms με τον κωδικο.

Δημοσ.

Χθες υποτίθεται θα μου το έστελνε ο Κωτσόβολος ακόμα σε επεξεργασία είναι,έχω αρχίσει πολύ σοβαρά να σκέφτομαι να την ακυρωσω και να το πάρω από πλαίσιο,να δω από βδομάδα τι γίνεται...

Δημοσ.

Κι εγώ απέφυγα τον Κωτσόβολο και το πήρα από πλαίσιο. Ένα διωράκι μου πήρε να το hackάρω και ήδη του φόρτωσα ocarina of time, bravely default και Super Mario 3D land.

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, BadRobot είπε

Κι εγώ απέφυγα τον Κωτσόβολο και το πήρα από πλαίσιο. Ένα διωράκι μου πήρε να το hackάρω και ήδη του φόρτωσα ocarina of time, bravely default και Super Mario 3D land.

ακολούθησες κάποιον οδηγό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...