pesto1980 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Στις 27/12/2019 στις 2:50 ΠΜ, Grim Ripper είπε https://3ds.hacks.guide/get-started Ουσιαστικά ακολουθείς το New 3ds (αν έχει διάφορες σε κάποια σημεία ο οδηγός). Για την version 11.13 ποιον οδηγό τρέχουμε. Συγγνώμη αλλά μου φαίνονται κινέζικα, μήπως υπάρχει κάποιος από Θεσσαλονίκη να βοηθήσει?
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 11 minutes ago, pesto1980 said: Για την version 11.13 ποιον οδηγό τρέχουμε. Συγγνώμη αλλά μου φαίνονται κινέζικα, μήπως υπάρχει κάποιος από Θεσσαλονίκη να βοηθήσει? Seedminer. 1
de_thymamai Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα. Κάποιος που το πήρε μπορεί να βοηθήσει? Οι οθόνες του έχουν κάτι πολύ μικρά σημαδάκια σαν φουσκάλες όπως όταν βάζουμε screen protector στο κινητό και κρατάει μέσα μικρούς κόκκους σκόνης. Φοράει εργοστασιακή ζελατίνα που δεν μπορω να τη δω?
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 4 minutes ago, de_thymamai said: Καλησπέρα. Κάποιος που το πήρε μπορεί να βοηθήσει? Οι οθόνες του έχουν κάτι πολύ μικρά σημαδάκια σαν φουσκάλες όπως όταν βάζουμε screen protector στο κινητό και κρατάει μέσα μικρούς κόκκους σκόνης. Φοράει εργοστασιακή ζελατίνα που δεν μπορω να τη δω? Όχι, δεν φοράει ζελατίνα. Μάλλον είναι ελαττωματικό, επίτρεψέ το.
de_thymamai Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Την black frīday το πήρα. Απλά χθες το άνοιξα. Το έφερε ο Αϊ Βασίλης στον μικρό. Εντωμεταξύ στο Mediamarkt που το πήρα δεν το έχει πλέον διαθέσιμο. Άντε βγαλε άκρη τώρα...
Mr_Terror Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν μπορείς ανέβασε φωτο να δούμε.δοκιμασε με πανακι που καθαρίζουμε τους φακούς στα γυαλια να δεις αν φεύγουν τα σημαδια Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από Mr_Terror
Hiddenite Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, de_thymamai είπε Την black frīday το πήρα. Απλά χθες το άνοιξα. Το έφερε ο Αϊ Βασίλης στον μικρό. Εντωμεταξύ στο Mediamarkt που το πήρα δεν το έχει πλέον διαθέσιμο. Άντε βγαλε άκρη τώρα... Άσχετη- σχετική ερώτηση, πόσο το είχαν την μαύρη Παρασκευή; Ποιά είναι η χαμηλότερη τιμή που έχει παίξει;
akarabamba Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Στο emulation κομμάτι για τα NES,SNES & GBA πως τα πάει?Τα τρέχει απροβλημάτιστα ή υπάρχει θέμα?Έχω ένα PSP που είναι τέλειο για emulators αλλά αν κάνει καλή δουλειά και το 2DS να το χτυπήσω να έχω και extra τα δικά του.Παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος που όντως γνωρίζει.
Grim Ripper Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 GBA τρέχει native, κανείς ουσιαστικά inject τα roms ώστε να τρέχουν με το virtual console που υπάρχει, το ίδιο ισχύει και για τα gb/gbc. Για NES παρόλο που υπάρχει VC απ' όσο ξέρω δεν ήταν για το 3ds οπότε εκεί μάλλον θες κάποιο emulator. Off-topic: Ποιον emu τρέχεις στο psp για SNES; Θυμάμαι ένα snes9x είχα κάποτε και νομίζω υπήρχε ένα μικρό θέμα στα games (η τουλάχιστον έτσι είχα διαβάσει). 1
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, akarabamba said: Στο emulation κομμάτι για τα NES,SNES & GBA πως τα πάει?Τα τρέχει απροβλημάτιστα ή υπάρχει θέμα?Έχω ένα PSP που είναι τέλειο για emulators αλλά αν κάνει καλή δουλειά και το 2DS να το χτυπήσω να έχω και extra τα δικά του.Παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος που όντως γνωρίζει. Το New 2DS XL (όπως και το N3DSXL) έχει built-in emulator για GBC/NES/SNES/GBA/Game Gear, απλά κάνεις inject όποιο ROM θες και παίζει. Απροβλημάτιστα παίζουν, μιας και είναι emulators που έχει φτιάξει η ίδια η Nintendo για το μηχανάκι της. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από Malthador 2 1
Rembrant Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα, καλή χρονιά για το 2DS XL ψάχνω pouch (όχι skin) καθώς και προστατευτικό για την οθόνη αφής. Έχετε κάποια ωραία πρόταση από Ελληνικό κατάστημα;
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 16 minutes ago, Rembrant said: Καλημέρα, καλή χρονιά για το 2DS XL ψάχνω pouch (όχι skin) καθώς και προστατευτικό για την οθόνη αφής. Έχετε κάποια ωραία πρόταση από Ελληνικό κατάστημα; Για ακόμα μια φορά, μην αγοράζετε υπερκοστολογημένες βλακειες από Ελλάδα. Προτιμήστε Ali, banggood κλπ. 1
Rembrant Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, Malthador είπε Για ακόμα μια φορά, μην αγοράζετε υπερκοστολογημένες βλακειες από Ελλάδα. Προτιμήστε Ali, banggood κλπ. ευχαριστώ για τη συμβουλή. Μία (1) πρόταση;
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 21 minutes ago, Rembrant said: ευχαριστώ για τη συμβουλή. Μία (1) πρόταση; Τζαμάκι έχω δώσει στην πρώτη σελίδα, για case/pouch κοιτάς εδώ.
akarabamba Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 10 ώρες πριν, Grim Ripper είπε GBA τρέχει native, κανείς ουσιαστικά inject τα roms ώστε να τρέχουν με το virtual console που υπάρχει, το ίδιο ισχύει και για τα gb/gbc. Για NES παρόλο που υπάρχει VC απ' όσο ξέρω δεν ήταν για το 3ds οπότε εκεί μάλλον θες κάποιο emulator. Off-topic: Ποιον emu τρέχεις στο psp για SNES; Θυμάμαι ένα snes9x είχα κάποτε και νομίζω υπήρχε ένα μικρό θέμα στα games (η τουλάχιστον έτσι είχα διαβάσει). Οκ,ευχαριστώ.Στο PSP για SNES τρέχω τον s9xTYLme_mod.Όσα έχω δοκιμάσει τα πάει μπάλα. 10 ώρες πριν, Malthador είπε Το New 2DS XL (όπως και το N3DSXL) έχει built-in emulator για GBC/NES/SNES/GBA/Game Gear, απλά κάνεις inject όποιο ROM θες και παίζει. Απροβλημάτιστα παίζουν, μιας και είναι emulators που έχει φτιάξει η ίδια η Nintendo για το μηχανάκι της. Ευχαριστώ για την απάντηση.Για να τρέξουν κάνεις αυτά που έχω δει σε κάποιον οδηγό με FBI &CIA ή υπάρχει και πιο "copy-paste" τρόπος.Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου.Χτες είδα λίγο κάποια video και ρωτάω για να έχω μια πρώτη άποψη του τι χρειάζεται. Το τσιμπάω πάντως τώρα κιόλας,πιστεύω αξίζει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα