Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 25/12/2019 στις 6:16 ΠΜ, lionheart75 είπε

Εγώ το αγόρασα χτες και αμέσως μετά την αγορά μου έστειλαν κουπόνι 10€ μέσω sms για επόμενη αγορά έως 10/01/2020 χωρίς χρηματικό όριο.

Εdit:

Αν και δεν αναφέρεται στο sms το κουπόνι ισχύει για αγορές από 75€ και πάνω σύμφωνα με αυτό στη σελίδα τους:

Η δωροεπιταγή αφορά συνολική αξία αγορών μεγαλύτερη των 75€ και μπορεί να εξαργυρωθεί έως 10/01/2020

Η δωροεπιταγη εξαργυρωνεται σε οποιαδηποτε αγορά ακόμα και αν είναι 10 ευρω η συνολική αγορα. Απαντηση σημερα απο κατάστημα Κωτσόβολος επί τόπου

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα, έψαχνα κατι μέρες τώρα φορητή κονσόλα για τους μικρούς ( και για μένα) στις αγγελίες εδώ. 

Αξίζει η συγκεκριμένη ως προς την ποικιλία αξιόλογων παιχνιδιών; Υπάρχει ακόμα υποστήριξη λογισμικού και παιχνιδιών; Ευχαριστώ

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 minutes ago, Hiddenite said:

Καλησπέρα, έψαχνα κατι μέρες τώρα φορητή κονσόλα για τους μικρούς ( και για μένα) στις αγγελίες εδώ. 

Αξίζει η συγκεκριμένη ως προς την ποικιλία αξιόλογων παιχνιδιών; Υπάρχει ακόμα υποστήριξη λογισμικού και παιχνιδιών; Ευχαριστώ

Δεν υπάρχει πλέον υποστήριξη, εκτός από μεμονωμένες εξαιρέσεις, αλλά έχει τόσο τεράστια βιβλιοθήκη σε NDS και 3DS games που θα σε κρατήσει χρόνια.

Επεξ/σία από Malthador
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τα καταφέρατε και με πείσατε να το αγοράσω και εγώ από τον τοπικό μου Κώτσο :) παρόλο που έχω ήδη 3ds xl (το παλιό μοντέλο)

Η δικιά μου κονσόλα έχει το firmware 11.8 ;)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, _emperor είπε

παρελαβα σημερα με γενικη ταχυδρομικη! 😁

Τι εγινε;εμενα με εχει βαλει στον παγο ο Κωτσοβολος 30 του μηνος μου εχει στειλει μηνυμα οτι θα κανει την αποστολη!

@Mhlogiatros κατα μια εννοια ειναι υποβαθμιση αλλα ειναι και δικλειδα ασφαλειας πλεον να παιζεις τα παιχνιδια που εχεις αγορασει αν παθει κατι το 3ds

Επεξ/σία από czarjuly
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, vadergr είπε

Τι system version είχαν αυτά που παραλάβατε?

11.8 νομιζω του περασα το 11.13 και ολα οκ με τον οδηγο...λιγο περα δωθε αλλα οκ..

νομιζω ηδη χαλασα το πορτακι το καπακι που ειναι για να βρεις την SD, δε κλεινει καλα 😪

45 λεπτά πριν, czarjuly είπε

Τι εγινε;εμενα με εχει βαλει στον παγο ο Κωτσοβολος 30 του μηνος μου εχει στειλει μηνυμα οτι θα κανει την αποστολη!

εμενα ειπε οτι θα στειλει 27 και 28 παρελαβα, σουπερ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

22 Δεκέμβρη η παραγγελία και υποτίθεται 29 θα παραλάμβανα αλλά ακόμα τίποτα.  Όπως και το κουπονι για -10€ , αν σας παρηγορεί...

Επεξ/σία από Eddy_Gordo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως εχει μεγαλη καθυστερηση ,εκανα την παραγγελια 23 Δεκεμβρη και σημερα που μιλησα με Κωτσοβολο μου ειπαν οτι θα αποσταλλει 3 Γεναρη και θα παραλαβω 7-8 ...ιδωμεν!

Επεξ/σία από czarjuly

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...