Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε

Λέτε να βγάλουν κανά 3ds xl η έχουν ξεστοκαρει; Λέω να πάρω αυτό αλλά σκέφτομαι και το 3d effect που έχει την φάση του.

Κι εγω εχω τον νου μου εδω και καιρο για 3dsxl αλλα φαινεται να εχει εξαφανιστει εκτος απο καποια μεμονωμενα κομματια που ειναι διαθεσιμα σε καταστηματα μονο,δεν νομιζω να βρεις για παραγγελια χτυπα αυτο

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε

Λέτε να βγάλουν κανά 3ds xl η έχουν ξεστοκαρει; Λέω να πάρω αυτό αλλά σκέφτομαι και το 3d effect που έχει την φάση του.

Πολύ πιθανό μιας και η ninty ασχολείται μόνο με το switch.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, parlapipas25 είπε

Έχουν ήδη. Μόνο με κανα θαύμα θα βρεις προσφορά σε 3ds. Καλύτερα πάρε αυτό αν όντως σε ενδιαφέρει.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Κωτσόβολος τώρα δίνει και δωροεπιταγή 10 ευρώ μαζί με το N2DSXL (για collect@store). 

Με το ζόρι να το πάρουμε γμτ. 

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Malthador είπε

Ο Κωτσόβολος τώρα δίνει και δωροεπιταγή 10 ευρώ μαζί με το N2DSXL (για collect@store). 

Με το ζόρι να το πάρουμε γμτ. 

Εγώ το αγόρασα χτες και αμέσως μετά την αγορά μου έστειλαν κουπόνι 10€ μέσω sms για επόμενη αγορά έως 10/01/2020 χωρίς χρηματικό όριο.

Εdit:

Αν και δεν αναφέρεται στο sms το κουπόνι ισχύει για αγορές από 75€ και πάνω σύμφωνα με αυτό στη σελίδα τους:

Η δωροεπιταγή αφορά συνολική αξία αγορών μεγαλύτερη των 75€ και μπορεί να εξαργυρωθεί έως 10/01/2020

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.
Στις 25/12/2019 στις 6:16 ΠΜ, lionheart75 είπε

Εγώ το αγόρασα χτες και αμέσως μετά την αγορά μου έστειλαν κουπόνι 10€ μέσω sms για επόμενη αγορά έως 10/01/2020 χωρίς χρηματικό όριο.

Εdit:

Αν και δεν αναφέρεται στο sms το κουπόνι ισχύει για αγορές από 75€ και πάνω σύμφωνα με αυτό στη σελίδα τους:

Η δωροεπιταγή αφορά συνολική αξία αγορών μεγαλύτερη των 75€ και μπορεί να εξαργυρωθεί έως 10/01/2020

Εγώ καταλαβαίνω ότι για αγορές πάνω από 75€ σου δίνουν την δωροεπιταγή. Όχι ότι πρέπει να κάνεις αγορά πάνω από 75€ για να την εξαργυρώσεις.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, George! είπε

Εγώ καταλαβαίνω ότι για αγορές πάνω από 75€ σου δίνουν την δωροεπιταγή. Όχι ότι πρέπει να κάνεις αγορά πάνω από 75€ για να την εξαργυρώσεις.

Προς έκπληξή μου, φαίνεται να ισχύει αυτό που λες. Φαίνεται να δουλεύει για αγορά και κάτω από 75ϵ

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, orenakos είπε

Προς έκπληξή μου, φαίνεται να ισχύει αυτό που λες. Φαίνεται να δουλεύει για αγορά και κάτω από 75ϵ

Aυτό είναι καλή είδηση! :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...