johnpap21 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ξανά online στα 109 από Κώτσο και Πλαίσιο κι απ' ότι φαίνεται είναι τα τελευταία κομμάτια. To public πέρα βρέχει... Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2020 από johnpap21
SaFiS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 11 ώρες πριν, johnpap21 είπε Ξανά online στα 109 από Κώτσο και Πλαίσιο κι απ' ότι φαίνεται είναι τα τελευταία κομμάτια. To public πέρα βρέχει... Άιντε. Θα ξεστοκάρουν για τα καλά...
mclein² Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Στις 20/1/2020 στις 7:43 ΠΜ, Hiddenite είπε Καλημέρα, οποίος το κατέχει από cfw ας μου στείλει ένα μήνυμα. Ευχαριστώ απλα το ακολουθεις βημα - βημα και εισαι τζετ. 1 3
parlapipas25 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Konstantinos92 είπε Καλησπέρα στην παρέα, Εγώ τσίμπησα ένα από τον Κοτσόβολο Καλαμάτας, που είχα πάει οικογενειακή εκδρομή, στα €109 και είχα και άριστη εξυπηρέτηση στο ταμείο. Πρέπει να ήταν και το τελευταίο διαθέσιμο στο μαγαζί καθότι δεν φαινόντουσαν αλλά διαθέσιμα στο σχετικό ράφι. Για όσους το σκέφτονται να πω, πως αξίζει παρά πολύ σαν κονσόλα, σαν κατασκευή αφού και ταχύτερη είναι από το New 3DS XL αλλά και έχει έναν απίστευτο κατάλογο διαθεσίμων παιχνιδιών. Για κάποιους όπως εγώ με παιδί πλέον που την τηλεόραση μονοπωλεί το παιδικό Netflix είναι φανταστική ευκαιρία. Επίσης, είναι αυτοτελές με την έννοια ότι δεν συγκρίνεται με το Nintendo Switch λόγω δικού του καταλόγου. Σαν λάτρης του Stardew Valley στο Apple iPad μπορώ να πω ότι έχει μεγάλη γκaάμα η κονσόλα και ως οικονομικά προσιτών farming τίτλων (Rune Factory 4, Harvest Moon etc.). Το ταχύτερη από το new 3ds xl από πού προκύπτει; 1
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Το N2DSXL είναι ακριβώς ίδιο σε specs με το N3DSXL. Το μόνο που αλλάζει είναι το στερεοσκοπικό 3D. 1
non-serviam Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Konstantinos92 είπε Έχει ταχύτερο επεξεργαστή και από το καινούργιο 3DS XL. Όλα τα καινούργια New 2DS XL τρέχουν γρηγορότερα στο 3DS XL από οποιαδήποτε άλλο New 3DS μοντέλο. https://versus.com/en/nintendo-2ds-xl-vs-nintendo-3ds-xl Έχει υψηλότερη RAM κάτι το οποίο αναφέρουν και αρκετοί δημοσιογράφοι στο YouTube όπως το IGN με αποτέλεσμα παιχνίδια όπως Monster Hunter ή Xenoblade να ανοίγουν περιοχές και μενού ταχύτερα. Συγκρίνεις το "New" 2DS με το παλιό 3DS. Ίδια είναι τα "New". 1
giannis_al Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Ερώτηση. Ξέρει κάποιος αν το tutorial που ανέβασε ο φίλος παραπάνω ή κάποια άλλη υλοποίηση μπορεί να περάσει και παιχνίδια GBA, GBC?
non-serviam Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, giannis_al είπε Ερώτηση. Ξέρει κάποιος αν το tutorial που ανέβασε ο φίλος παραπάνω ή κάποια άλλη υλοποίηση μπορεί να περάσει και παιχνίδια GBA, GBC? Υπάρχει θρεντ για 3DS CFW. Ό,τι ερώτηση έχετε καλύτερα κάντε την εκεί.
giannis_al Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 30 λεπτά πριν, non-serviam είπε Υπάρχει θρεντ για 3DS CFW. Ό,τι ερώτηση έχετε καλύτερα κάντε την εκεί. Ρώτησα πιο πολύ γιατί βάσει αυτού θα αποφασίσω αν θα το αγοράσω ή όχι, οπότε σκέφτηκα πως ίσως απασχολούσε κι άλλους. Fair enough όμως, θα κοιτάξω εκεί. Thanks!
ison Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Στις 15/2/2020 στις 7:40 ΜΜ, Konstantinos92 είπε Έχει ταχύτερο επεξεργαστή και από το καινούργιο 3DS XL. Όλα τα καινούργια New 2DS XL τρέχουν γρηγορότερα στο 3DS XL από οποιαδήποτε άλλο New 3DS μοντέλο. https://versus.com/en/nintendo-2ds-xl-vs-nintendo-3ds-xl Έχει υψηλότερη RAM κάτι το οποίο αναφέρουν και αρκετοί δημοσιογράφοι στο YouTube όπως το IGN με αποτέλεσμα παιχνίδια όπως Monster Hunter ή Xenoblade να ανοίγουν περιοχές και μενού ταχύτερα. Το εχεις μπερδεψει λιγο το πραγμα...ολα τα NEW εχουν ακριβως ιδια "δυναμη" πλην καποιον διαφορων (πχ στερεοσκοπικο 3d στο new3ds) Αν μιλάμε για τοπ τοτε σαφως ειναι το new3dsxl που δινει και 3d
elpaso1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Το σκέφτομαι αρκετά, απλά δεν μου αρέσει και τόσο το χρώμα. Μακάρι να φέρουν το μπλε μαύρο ξανά.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 1 hour ago, elpaso1 said: Το σκέφτομαι αρκετά, απλά δεν μου αρέσει και τόσο το χρώμα. Μακάρι να φέρουν το μπλε μαύρο ξανά. Δεν θα φέρουν κάτι ξανά λογικά. Ξεστοκάρισμα ήταν, οριστικό. Ήδη εδώ και σχεδόν 3 χρόνια έχει βγει το Switch... Παρ' το όσο υπάρχει ακόμα. 2
elpaso1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Το τσιμπησα και εγω τελικα απο κωτσοβολο, τελευταιο κομματι. Τωρα θα το αφησω να καθεται! 4
paravatis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Βρέθηκε ένα μπροστά μου στο Πλαίσιο και το χτύπησα. Πάμε τώρα να σκαλίσουμε τα homebrew. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα