Moderators Malthador Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Εδώ. Το έχουν βγάλει Κωτσόβολος και Media Markt, πρόκειται για ξεστοκάρισμα και λογικά θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Νομίζω ότι είναι η χαμηλότερη τιμή που έχει παίξει, ever. 5 5
qwertyuiop2 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Πιστεύετε αξίζει με πέρασμα homebrew για κάποιον που δεν είναι πλέον παιδί, αλλά μεγάλωσε με pokemon, zelda και mario; Σκέφτομαι να μου το κάνω δώρο, αλλά άμα τα παιχνίδια που βγαίνουν σε αυτό είναι είτε βαρετές επαναλήψεις, είτε υπερβολικά παιδικά, μάλλον δεν αξίζει.
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Just now, qwertyuiop2 said: Πιστεύετε αξίζει με πέρασμα homebrew για κάποιον που δεν είναι πλέον παιδί, αλλά μεγάλωσε με pokemon, zelda και mario; Σκέφτομαι να μου το κάνω δώρο, αλλά άμα τα παιχνίδια που βγαίνουν σε αυτό είναι είτε βαρετές επαναλήψεις, είτε υπερβολικά παιδικά, μάλλον δεν αξίζει. Δεν βγαίνουν νέα games πλέον και ναι, αξίζει έχει τεράστια βιβλιοθήκη. 1
Bourdoulas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Ναι. Υπάρχει σχετικό θέμα στις κονσόλες.
czarjuly Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Πολυ καλη προσφορα αν δεν ειχα το n3dsxl θα το χτυπαγα,στο mediamarkt απο οτι ειδα ηδη εξαντληθηκε
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το έχουν βγάλει και οι υπόλοιποι στα €109, οπότε σίγουρα είναι ξεστοκάρισμα από την μαμά εταιρεία. Όποιος θέλει 2DS, νομίζω ότι τώρα πρέπει να αγοράσει ένα, λογικά μετά τις γιορτές θα κατέβουν από τα ράφια εντελώς. Αν και έχω N3DSXL, έκανα μια κράτηση και το σκέφτομαι να το τσιμπήσω. You can never go wrong με τα 3DS/2DS πάντα χρειάζονται κάμποσα! Η κονσόλα χακάρεται με το κλείσιμο του ματιού και γράφω εδώ μία λίστα με συνοδευτικά που -για μένα- είναι απαραίτητα για σωστή προστασία και σωστή gaming εμπειρία: Grip + εξωτερικό προστατευτικό σιλικονάτο Γυαλάκι για την πάνω οθόνη, αυτοκόλλητο για την κάτω Coverάκια για το αναλογικό Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2019 από Malthador 4
Mhlogiatros Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Mφφ καθε φορα παιρνω για modαρισμα και μετα καταληγουν στο ραφι .... εχω μαζεψει καθε λογης ετσι ... 3
czarjuly Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Φορτιστη εχει μεσα αυτο ή πρεπει να τον αγορασεις χωρια οπως στο 3ds;
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 16 minutes ago, czarjuly said: Φορτιστη εχει μεσα αυτο ή πρεπει να τον αγορασεις χωρια οπως στο 3ds; Έχει μέσα. 1
BadRobot Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Ξέρει κάνεις αν είναι το σύνολο των παιχνιδιών διαθέσιμα digital για αγορά στο Nintendo eshop? Αν δεν είναι και πρέπει να ψάχνω κασέτες σε skroutz, ebay και μεταχειρισμένα τότε δεν έχει κανένα νόημα για μένα η αγορά της κονσόλας. https://www.bestprice.gr/item/2151742330/kingdom-hearts-3d-dream-drop-distance-3ds.html θέλω να αποφύγω τέτοιου είδους εκμετάλευση
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, BadRobot said: Ξέρει κάνεις αν είναι το σύνολο των παιχνιδιών διαθέσιμα digital για αγορά στο Nintendo eshop? Αν δεν είναι και πρέπει να ψάχνω κασέτες σε skroutz, ebay και μεταχειρισμένα τότε δεν έχει κανένα νόημα για μένα η αγορά της κονσόλας. https://www.bestprice.gr/item/2151742330/kingdom-hearts-3d-dream-drop-distance-3ds.html θέλω να αποφύγω τέτοιου είδους εκμετάλευση Υπάρχουν μερικά games που δεν βγήκαν physical, μερικά που δεν βγήκαν digital, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία βγήκαν και στα δύο φορμά. Και γενικά περισσότερα θα βρεις digital πάρα physical. Επίσης, η κονσόλα σπάει πιο γρήγορα κι απο τη σκιά της. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από Malthador
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα