Προς το περιεχόμενο

Apple TV από IPad σε TV μέσω lightning to hdmi cable

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα last Gen iPad air και μια παλιά Samsung TV χρονολογία 2015.

Βλέπω με τη σύζυγό το morning show στο Apple TV app του iPad... Και ζοριζομαστε στην οθόνη του iPad οπότε πήρα σήμερα ένα lightning to hdmi αντάπτορα της Apple για να βλέπουμε στην 50αρα.

Αμ δε!!! Κάνει κανονικά mirroring το iPad στην TV αλλά στο όταν πάω να δω apple TV από το app την μια λέει ότι δεν υποστηρίζει το καλώδιο hrd και να γυρίσει σε sdr το οποίο δεν κάνει ποτέ και βγαζει συνέχεια το ίδιο μήνυμα μέχρι να πατήσω ακύρωση και την άλλη ότι η οθόνη δεν επιτρέπεται να δείξει προστατευμενο περιεχόμενο. 

Διάβασα ότι ενδεχομένως με τον συγκεκριμένο αντάπτορα να έχω προβλήματα με το stream και ότι θα ήταν προτιμότερο να κατεβάσω το επεισόδιο αλλά και πάλι δεν άλλαξε κάτι. 

Κάνω κάτι λάθος; Έκανα κακή αγορά και δεν θα μπορέσω να δω Apple TV έτσι; 

Δημοσ.

Δεν το προβάλει σε άλλη οθόνη για να αποφύγει το φαινόμενο της πειρατείας. Το ψηφιακό σήμα στην έξοδο μεσω hdmi εύκολα μπορεί να αντιγραφεί. Όποτε κλειδώνουν  το mirroring πλην των συσκευών με AirPlay 2 νομίζω , όταν παίζει το Apple TV.

Σε αναγκάζουν έτσι ή να πάρεις το Apple Τv ή να βλέπεις σε χαμηλή ποιότητα πάλι από τον browser του υπολογιστή σου στην οθόνη.

Δοκίμασε να το δεις από browser στον υπολογιστή  και αν παίζει σύνδέσε τον στην τηλεόραση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...