nick_81 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Αποφάσισα να πάρω και εγώ το πρώτο μου smartwatch και κατέληξα στο huawei gt2. Ελλάδα ξεκινάει από 225-230 σε σκρουτζ και σε 249 στις αλυσίδες. Ήμουν έτοιμος να το πάρω από το ιταλικό amazon που το έχει σε προσφορά στα 196 με τα μεταφορικά. Πριν λίγο έκανα ένα τελευταίο ψάξιμο και το βρήκα και στο www.eglobalcentral.eu στα 180 ευρώ. Επειδή δεν έχω ξαναπάρει από το συγκεκριμένο κατάστημα θεωρείται αξίζει τον κόπο για -15 ευρώ; Θα έχω κανένα θέμα με εγγύηση-τελωνείο κτλ ή να αγοραστεί από amazon που είναι πιο σίγουρα; Από το ιταλικό amazon η εγγύηση καλύπτεται εγχώρια ή στέλνεται Ιταλία; ΥΓ Και κάτι σχετικά με την έκδοση του ρολογιού. Ξέρετε αν βγαίνει σε κινέζικη και σε global έκδοση; Επειδή δεν διευκρινίζεται στο αμαζόν ποιά έκδοση είναι υπάρχει καμιά περίπτωση να μην είναι η global;
kronos73 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, nick_81 είπε Καλησπέρα σε όλους. Αποφάσισα να πάρω και εγώ το πρώτο μου smartwatch και κατέληξα στο huawei gt2. Ελλάδα ξεκινάει από 225-230 σε σκρουτζ και σε 249 στις αλυσίδες. Ήμουν έτοιμος να το πάρω από το ιταλικό amazon που το έχει σε προσφορά στα 196 με τα μεταφορικά. Πριν λίγο έκανα ένα τελευταίο ψάξιμο και το βρήκα και στο www.eglobalcentral.eu στα 180 ευρώ. Επειδή δεν έχω ξαναπάρει από το συγκεκριμένο κατάστημα θεωρείται αξίζει τον κόπο για -15 ευρώ; Θα έχω κανένα θέμα με εγγύηση-τελωνείο κτλ ή να αγοραστεί από amazon που είναι πιο σίγουρα; Από το ιταλικό amazon η εγγύηση καλύπτεται εγχώρια ή στέλνεται Ιταλία; ΥΓ Και κάτι σχετικά με την έκδοση του ρολογιού. Ξέρετε αν βγαίνει σε κινέζικη και σε global έκδοση; Επειδή δεν διευκρινίζεται στο αμαζόν ποιά έκδοση είναι υπάρχει καμιά περίπτωση να μην είναι η global; https://www.trustpilot.com/review/www.eglobalcentral.de
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Το έχει κανένας? ξέρετε αν συνδέεται με κινητό huawei για να δέχεται κλήσεις, μηνύματα κλπ?
pointyhat Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Συνδεεται με huawei κανονικα. Πολυ ευκολα μαλιστα. Επικοινωνει με το app huawei health που εκμεταλλευεται τις λειτουργιες του ρολογιου. Το εχω 2-3 μερες στα χερια μου. Ηταν το πρωτο μου ever wearable και δεν τρελαθηκα (ισως φταινε οι προσδοκιες μου, οι οποιες ηταν μες την αγνοια). Δεν μπορεις να εγκαταστησεις 3rd party apps(spotify, messenger, fb etc) παραμονο τις built in. Δεν καταλαβαινω γιατι ,αλλα φαινεται στη huawei ειπαν να επενδυσουν σε εμφανιση, οθονη, μπαταρια, οπου και τα 3 αυτα ειναι εξαιρετικα. Σαν activity tracker δεν το εχω χρησιμοποιησει πολυ αλλα όλες οι κριτικες λενε οτι ειναι απο τα καλυτερα στην κατηγορια του(επιπεδου garmin). Δεν εχει nfc (wtf), οποτε δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις για πληρωμες πχ, δεν εχει wifi (επισης wtf). Συνεπως πρεπει να ειναι παντα διπλα στο κινητο σου για να εκμεταλλευεσαι ολες τις λειτουργιες του. Απαντα κλησεις καθως εχει μικροφωνο και μεγαφωνο (απροσμενα καλο), δεν ειδα τροπο να μπορεις να απαντησεις μηνυματα σε viber κτλ. Ειδοποιησεις κανονικα στην οθονη, οπου απο το αππ του κινητου επιλεγεις ποια 3rd party apps θα στελνουν notifications στο ρολοι. Τελικα δεν μου φαινεται και τοσο σμαρτ. Θελω να πω ποσες διαφορες εχει απο ενα καλο activity band? Τι να πω, ισως στο μελλον γινουν updates και να ανοιξουν περισσοτερο οι οριζοντες του καθως για την ωρα ειναι χαμηλο το ταβανι του. Εχω Mixed feelings που λενε και στο χωριο μου. Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω αν θα το κρατησω.
christos4 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Με βάση άλλες συζητήσεις που έχουν γίνει εδώ μέσα, το συγκεκριμένο είναι activity tracker με εμφάνιση ρολογιού. Για αυτόν τον λόγο έχει και τόσο καλή αυτονομία πχ, επειδή ακριβώς λείπουν οι smart λειτουργίες ενός smartwatch
makis855 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2019 από makis855
vangelis_k Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Το έχω εδώ και 15 μέρες. Γενικά δεν έχω ιδιαίτερο θέμα με τις λειτουργίες του εκτός από μια φορά που έχασε το gps και ενώ είχα κάνει 400μ έδειξε ένα χιλιόμετρο. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι μου προκάλεσε έκζεμα σε δύο σημεία στο χέρι, πράγμα που θεωρώ απαράδεκτο. Δεν ξέρω αν το έχει αντιμετωπίσει και άλλος. Α χθες πήρε και αναβάθμιση που δεν είδα να αλλάζει κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα