Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δηλαδή με τι μούτρα θα πάει ο άλλος που χρωστάει ένα σωρό κοινόχρηστα να χτυπήσει την πόρτα του διαχειριστή και να ζητήσει το κλειδί? Θα ήθελα να ήμουν μπροστά στη συζήτηση
Natha Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Εντωμεταξύ υπάρχουν ακόμη πολυκατοικίες που δεν έχουν δώσει τη διαχείρηση σε εταιρία;
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Inuyasha είπε Δυστυχώς είναι περίεργες εποχές, παρόλα αυτά δεν δίνει δικαίωμα σε κανένα διαχειριστή να στερεί πράγματα σε ενοίκους ειδικά όταν αυτά έχουν θεωρηθεί είδος πρώτης ανάγκης Είδος πρώτης ανάγκης το ασανσέρ? δουλευόμαστε? μήπως δεν γνωρίζεις τι σημαίνει το "είδος πρώτης ανάγκης"?
stelios18120 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Natha είπε Εντωμεταξύ υπάρχουν ακόμη πολυκατοικίες που δεν έχουν δώσει τη διαχείρηση σε εταιρία; Πάρα πολλές. Οι περισσότεροι Προσπαθούν να τα βρουν μεταξύ τους, αλλά πλέον τα δίνουν σε εταιρία καθώς δεν βγαίνει άκρη.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Xacti είπε Είδος πρώτης ανάγκης το ασανσέρ? δουλευόμαστε? μήπως δεν γνωρίζεις τι σημαίνει το "είδος πρώτης ανάγκης"? Μέσα στις οικοδομές θεωρείτε είδος πρώτης ανάγκης, αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος κανένας δεν μπορεί να διακόψει την λειτουργία του, με 10- περίπου χρόνια στο κλάδο ξέρω πολύ καλά τι παίζει
Natha Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε Πάρα πολλές. Οι περισσότεροι Προσπαθούν να τα βρουν μεταξύ τους, αλλά πλέον τα δίνουν σε εταιρία καθώς δεν βγαίνει άκρη. Γενικά η εταιρία διαχειριστής είναι πολύ καλή λύση. Μικρό κόστος και αναλαμβάνει τα πάντα.
stelios18120 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, Natha είπε Γενικά η εταιρία διαχειριστής είναι πολύ καλή λύση. Μικρό κόστος και αναλαμβάνει τα πάντα. Όταν δεν πληρώνει ο άλλος, (που ούτως ή άλλως δεν πληρώνει στον διαχειριστή) η εταιρία τι άλλες ενέργειες κάνει ώστε να λάβει τα χρήματα από τον κακοπληρωτη;
Natha Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Όταν δεν πληρώνει ο άλλος, (που ούτως ή άλλως δεν πληρώνει στον διαχειριστή) η εταιρία τι άλλες ενέργειες κάνει ώστε να λάβει τα χρήματα από τον κακοπληρωτη; Δεν έχω ιδέα, απλά ξέρω ότι ένας όροφος (ένωση διαμερισμάτων) χρωστάει κανα χιλιάρικο και αυτό δεν επηρεάζει τους άλλους, τα κοινόχρηστα είναι ίδια εδώ και χρόνια, καθαριότες ίδιες, επισκευές πληρωμές κλπ τα κάνει όλα η εταιρία, και η εταιρία είναι αυτή που εν τέλει θα κινηθεί νομικά εναντίον, εάν αυτό χρειαστεί. Σημείωση: εάν κάποιος όντως δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει αυτό είναι και ΠΡΕΠΕΙ να είναι κατανοητό από όλους. Στην τελική σίγα το ποσό. Απλά στην ίδια πολυκατοικία μένουμε, ξέρουμε ποιος πουλάει τρέλα και ποιος όχι. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2019 από Natha
tornado Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Άστοχη ανακοίνωση και παράνομη φυσικά. Θα μπορούσε να την γράψει πιο κομψά έτσι ώστε να μην φαινεται ότι όποιος δεν πληρώνει κοινόχρηστα δεν θα μπαίνει σπίτι του. Μπορεί όμως ο διαχειριστής να γράψει ότι μαζί με την παραλαβή κλειδιων θα γίνεται συζήτηση διακανονισμου οφειλωμενων κοινόχρηστων. Το θέμα της αλλαγής κλειδαριας μπορει να γίνει τρόπος πίεσης όχι όμως άρνησης στην είσοδο της πολυκατοικίας. Τουλάχιστον εγώ έτσι το έκανα και έπιασε σε μεγάλο ποσοστο. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2019 από tornado 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις