STEVEHACKER Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Γεια σας. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε με αυτό το παράξενο πρόβλημα? Πριν από 3-4 μέρες κατέβασα κάποιες εφαρμογές και τις αποθήκευσα στο desktop. Το πρόβλημα είναι ότι στα καλά του καθουμένου οι εφαρμογές δεν "τρέχουν". Και τί εννοούμε οτι δεν τρεχουν? Κάνοντας double-click πάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής, βγαίνει ένα άλλο πλαίσιο/παράθυρο σαν αυτό του dos και στιγμιαία ( το πολύ σε 2 δευτερόλεπτα) κλείνει το παράθυρο. Και αυτό συμβαίνει με αρκετές εφαρμογές. Μήπως μπορείτε να μου δώσετε κάποια λύση? Ευχαριστώ προκαταβολικά
tzoulis Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Δοκίμασε να τις τρέξεις από dos και το πιθανοτέρο είναι να σου πετάξει κάποιο λάθος που δεν προλαβαίνεις να διαβάσεις Good Luck
Highlander Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Λοιπόν.... Το έχω παρατηρήσει και εγώ. Υπάρχουν διάφορες εφαρμογές που δεν μπορούν να αναγνωρίσουν Ελληνικά ή γενικώς άλλους χαρακτήρες στα paths. Κάνε το εξής: Copy τα αρχεία σε ένα φάκελο στο C:\, π.χ. C:\DOWNLD (μην βάλεις περισσότερους από 8 χαρακτήρες) και τρέξε τα αρχεία κανονικά. Επίσης κοίταξε τα αρχεία να μην είναι Read Only.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.