Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην παρέα

Έχω αγοράσει την Thomson 55UD6406. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν παίζει ελληνικούς υπότιτλους. Ο player της τηλεόρασης μου παίζει με λατινικούς χαρακτήρες. Έχω κατεβάσει τον vlc player και ενώ μου εμφανίζει στικάκια και σκληρούς δεν τα διαβάζει. Κατέβασα και το MΧ player και δεν βρίσκει τίποτα! Όταν αναπαράγει την ταινία από τον player της tv στις επιλογές για να διαλέξω άλλο πρόγραμμα αναπαραγωγής μου δείχνει μόνο τον vlc αλλά όταν τον επιλέγω να παίξει την ταινία δεν την βρίσκει. Την επέλεξα android με την λογική ότι αφού κατεβάζεις εφαρμογές δεν θα υπάρχουν αυτά τα προβλήματα, αλλά.... Τα φώτα σας.

Επεξ/σία από syrio
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, d3v4st4tor είπε

Δοκίμασε το MX player ειναι συμβατό με android tv νομίζω

Τον MX έχω βάλει (λάθος αναφέρω ΚΜ) αλλά αυτός δεν βρίσκει καθόλου τον σκληρό και το στικάκι.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, martin27 είπε

και ο pleyer του kodi ειναι πολυ καλος αλλα εως 1080p

Θα τον δοκιμάσω και αυτόν, αλλά το πρόβλημα με τους player που βάζω είναι ότι δεν μου διαβάζουν τα αρχεία από σκληρό / στικάκι. Ο vlc βλέπει σκληρό αλλά μέχρι εκεί και ο ΜΧ δεν βρίσκει τους φακέλους. Μπορεί αν είναι κάποια ρύθμιση της tv!

Δημοσ.

Πολύ πιθανό. Αν εχει παραπάνω από μια θύρες usb δοκίμασε τες όλες.

Αν οι ταινίες είναι μέσα σε φάκελο στο στικάκι, αφαίρεσέ τον. Μόνο ταινία και υπότιτλοι. Πάντως ψάξε τις ρυθμίσεις γιατί θα πρέπει να έχει ελληνικούς υπότιτλους λογικά. 

Δημοσ.

Τελικά το πρόβλημα οφείλεται στην διαμόρφωση NTFS που είχε ο σκληρός και το στικάκι. Με fat32 και οι δύο player τα διαβάζουν και τα αναπαράγουν. Με NTFS διαμόρφωση τα διαβάζει μόνο ο player της τηλεόρασης, ο οποίος έχει πρόβλημα στην αναπαραγωγή υποτίτλων και δυστυχώς δεν έχει μενού για ρυθμίσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...