Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τίς ετεριας που είμαι καί έχει θέμα άμα κουνιθει ένα καλοδιο αποσυνδέεται... 

Και πρέπει να είναι σταθερό... Αν πάρω ρούτερ τύπου Xiaomi ¿???????? 

Ξέρει κανείς να μου πει?

Δημοσ.

Αν είναι cosmote καλείς τις βλάβες, ερχεται τεχνικός και αν διαπιστωθεί πρόβλημα θα ενημερωσουν για αλλαγή ρούτερ. Αλλάξαμε το δικό μου μετά από 3 χρόνια λόγω αποσυνδέσεων δωρεάν. Από μάρκες εμπορίου https://www.skroutz.gr/s/14742305/TP-LINK-TD-W8961N-v3.html ενδεικτικά.

Δημοσ.

Όχι μακριά από cosmote ... Wind έχω... Αλλά δεν ξέρω να πάρω Xiaomi η άλλο ρούτερ ? Έχω adcl ... Μένω Αθήνα και πιάνω μόνο 24 ποτέ θά βάλουν fiber δεν ξέρω.... Αλλά θέλω ένα καλό ρούτερ .

Δημοσ.
On 21/12/2019 at 17:59, Blackkitty07 said:

Τίς ετεριας που είμαι καί έχει θέμα άμα κουνιθει ένα καλοδιο αποσυνδέεται... 

Και πρέπει να είναι σταθερό... Αν πάρω ρούτερ τύπου Xiaomi ¿???????? 

Ξέρει κανείς να μου πει?

δοκιμασες με αλλο καλωδιο?β.θες modem router, πχ fritz 7530.αν εχεις voip τηλεφωνια τοτε θες modem router  του παροχου

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Router θέλω... Δεν υπάρχει μόνο στο ΕΛΛΑΝΤΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΟΥΤΕ VDSL H WIND και το ρούτερ της είναι μια φλούδα το πιάνεις καί αναβοσβηνουν τα λαμπάκια τα καλώδια χαλιά και θέλω ένα καλό ρούτερακι τύπου xiaomi (λόγω αγάπης/κολλήματος) με αυτήν την εταιρεία ... Βρήκα ένα άλλα θέλω την γνώμη σας. Κάτι πάρα πάνω θα ξέρετε ως ειδικοί μερικοί...

Δημοσ.
11 ώρες πριν, physvlog είπε

Και θα αλλαξεις ρουτερ επειδη κουνας καλωδιο και ξεσυνδεεται? Γιατι δεν αλλαζεις το καλωδιο?

Γιατί μόυ σπάει τά νευρα 1 και 2 αγαπω την xiaomi καί σκευτικα να πάρω ένα τις xiaomi .

Επίδη τρέχει η περιοχή μου με 24 αυτό το ρούτερ θα είναι οκ για μένα????

https://www.skroutz.gr/s/13939266/TP-LINK-Archer-VR400-v2.html

Δημοσ.
On 14/01/2020 at 06:07, Blackkitty07 said:

Router θέλω... Δεν υπάρχει μόνο στο ΕΛΛΑΝΤΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΟΥΤΕ VDSL H WIND και το ρούτερ της είναι μια φλούδα το πιάνεις καί αναβοσβηνουν τα λαμπάκια τα καλώδια χαλιά και θέλω ένα καλό ρούτερακι τύπου xiaomi (λόγω αγάπης/κολλήματος) με αυτήν την εταιρεία ... Βρήκα ένα άλλα θέλω την γνώμη σας. Κάτι πάρα πάνω θα ξέρετε ως ειδικοί μερικοί...

εχεις μπερδεψει τι ειναι Modem router και τι router.το Modem router παιρνει γραμμη adsl το router παιρνει ethernet.αρα εσυ θες modem router.β. αν εχεις voip δεν θα παιξει αλλο Modem router.(δεν θα εχεις τηλεφωνια) .η xiaomi δεν ξερω να εχει Modem router. β.αν φταιει το καλωδιο και αλλαξεις Modem router παλι θα πρεπει να αλλαξεις καλωδιο.

On 15/01/2020 at 12:47, physvlog said:

Και θα αλλαξεις ρουτερ επειδη κουνας καλωδιο και ξεσυνδεεται? Γιατι δεν αλλαζεις το καλωδιο?

ποναει ποδι κοψει ποδι :p

On 16/01/2020 at 00:40, Blackkitty07 said:

Γιατί μόυ σπάει τά νευρα 1 και 2 αγαπω την xiaomi καί σκευτικα να πάρω ένα τις xiaomi .

Επίδη τρέχει η περιοχή μου με 24 αυτό το ρούτερ θα είναι οκ για μένα????

https://www.skroutz.gr/s/13939266/TP-LINK-Archer-VR400-v2.html

αυτο ειναι Modem router δεν ειναι xiaomi αλλα παρολα αυτα ειναι μια χαρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...