Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Narcos είπε

629!

Βασικα... 629 γραφει εξω... 660 μπαινοντας στο καταστημα! Οι τιμες αλλαζουν συνεχως και ειναι σε ποια φαση θα προλαβεις να τσιμπησεις καποιο προιον! Οπως και να'χει στα σκρουτζ/bestprice παιζουν φθηνοτερες τιμες απο των επισημων και μαλιστα σε καταστηματα με αψογες αξιολογησεις! Εκτος κι αν για καποιον λογο ο αδερφος σου θελει οπως και να'χει........την αλυσιδα του! Οτι και να παρει.......να το χαρει!

Καλη χρονια!!!

Έχει πέσει παραγγελία στο Worldmobile (Skroutz) για το iPhone 11 και ειναι σε αναμονή παραλαβής. ;) Ευχαριστώ όπως και να χει! 

Επεξ/σία από thetiesthatbind
  • Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα και εγω παρηγγειλα iphone11 απο  το worldmobile με τιμολογιο και βρισκομαι στην αναμονη εγκρισης δικαιολογητικων   μετα την ατυχια που ειχα απο το a-mobiles.gr.Παλι κάλα ήμουν στους "τύχερους" της υπόθεσης και παρέλαβα τη συσκευη   και με αυτα που διαβασα οτι το worldmobiles  εμπλεκεται αμεσα στην ολη υποθεση με βάζει σε σκέψεις για ακύρωση!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά , έχω ακριβώς το ίδιο ερώτημα απλά θα μπω για πρώτη φορά στο σύστημα της Apple και το έχω απορία. Αξίζει να δώσω τα παράπονο χρήματα για το 11 ή να πάρω το xs τώρα που έχει πέσει η τιμή αρκετά και μπορώ να το πάρω με τιμολόγιο ? Και επίσης παιδιά Πόσο χάλια είναι η μπαταρία του xs?

Δημοσ.

Ανάμεσα στα δυο που αναφέρεις το xs είναι καλύτερο για μένα 

Αφου η τιμή πλέον Ειναι κοντά εγώ θα το προτιμούσα 

η μπαταρία του xs με μέτρια χρήση θα σε βγάλει μέχρι το απόγευμα ως βράδυ 

του 11 θα σε βγάλει σαφώς περισσότερο 

..αν το ξεζουμίζεις το τηλ και δεν θέλεις να φορτίζεις ... πας στο 11

αλλιως ... xs

Δημοσ.

Αφού είναι για πρώτη φορά που αγοράζεις iPhone, για μένα προτίμησε το XS. Υπάρχει κατάστημα στο σκρουτζ, ετοιμοπαράδοτο με τιμολόγιο, που στο στέλνουν άμεσα με 575 ευρώ (mobile -phones.gr). Είναι πολύ καλή η συγκεκριμένη τιμή. Σε σχέση με το 11 είναι πιο μαζεμένο τηλέφωνο σε διαστάσεις και πλέον σε πολύ καλή τιμή. Δε θα το μετανιώσεις. Η μπαταρία του είναι εξαιρετική, μην κοιτάς το 11 και 11 Pro, που όντως έχουν καλύτερη μπαταρία. Και το XS έχει πολύ καλή μπαταρία, σου βγάζει μία μέρα με κανονική χρήση, αλλά αυτό είναι υποκειμενικός παράγοντας... εάν παίζεις πχ παιχνίδια δε θα σου φτάσει. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι χάλια η μπαταρία του. Εγώ πήρα πριν από δύο μήνες το XS και δεν το μετάνιωσα και το επέλεξα κυρίως επειδή ήταν πιο "μαζεμένο" σε σχέση με το 11 και το XR.

Δημοσ.
Στις 18/1/2020 στις 5:09 ΜΜ, ChristosFis είπε

Γεια σας παιδιά , έχω ακριβώς το ίδιο ερώτημα απλά θα μπω για πρώτη φορά στο σύστημα της Apple και το έχω απορία. Αξίζει να δώσω τα παράπονο χρήματα για το 11 ή να πάρω το xs τώρα που έχει πέσει η τιμή αρκετά και μπορώ να το πάρω με τιμολόγιο ? Και επίσης παιδιά Πόσο χάλια είναι η μπαταρία του xs?

Πας με κλειστα ματια στο 11 προφανως δεν θελει και ερωτηση.

Περαν απο την οθονη που ειναι καλυτερο το XS,σε ΟΛΑ τα αλλα ειναι καλυτερο το 11.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...