thetiesthatbind Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε ολους! Ψάχνομαι για αγορά νέου iPhone (τώρα έχω ένα 6s). Με ενδιαφέρει να έχει σχετικά δυνατή μπαταρία. Το μπατζετ μου είναι στα 700€ πάνω κάτω. Έλεγα να πάω για το iPhone 11 αλλά βλέπω και το iPhone 8 Plus αλλά και το Xs. Η αγορά θα γίνει από Skroutz. Ευχαριστω και καλες γιορτές
paolo.catti Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Καλησπέρα σε ολους! Ψάχνομαι για αγορά νέου iPhone (τώρα έχω ένα 6s). Με ενδιαφέρει να έχει σχετικά δυνατή μπαταρία. Το μπατζετ μου είναι στα 700€ πάνω κάτω. Έλεγα να πάω για το iPhone 11 αλλά βλέπω και το iPhone 8 Plus αλλά και το Xs. Η αγορά θα γίνει από Skroutz. Ευχαριστω και καλες γιορτές Καλησπερα! Εγω θα προτεινα να πας για το iPhone 11 λογω αυτονομιας αλλα και καμερας. Οτι και να παρεις ομως δες το απο κοντα πρωτα σε καποιο μαγαζι αλλα πιστευω το καλυτερο vfm αυτην την στιγμη ειναι το 11. H αυτονομία της μπαταριας του 11 δεν συγκρινεται με του Xs και πιστευω το 8 plus δεν αξιζει τοσο λογω του αρκετα παλιοτερου design του. 1
paolo.catti Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, thetiesthatbind είπε Ευχαριστώ Παολο! Δεν κανει τιποτα!!
kaktos77 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Καλησπέρα σε ολους! Ψάχνομαι για αγορά νέου iPhone (τώρα έχω ένα 6s). Με ενδιαφέρει να έχει σχετικά δυνατή μπαταρία. Το μπατζετ μου είναι στα 700€ πάνω κάτω. Έλεγα να πάω για το iPhone 11 αλλά βλέπω και το iPhone 8 Plus αλλά και το Xs. Η αγορά θα γίνει από Skroutz. Ευχαριστω και καλες γιορτές Πάρε το 11 ξεκάθαρα. Έχω το xs τώρα, πριν είχα το 8 plus και η κοπέλα μου έχει το 11. Το 11 είναι ο,τι καλύτερο από ζήτημα αυτονομίας, ακολουθεί για εμένα το 8 plus και τέλος το xs έχει για εμένα τη χειρότερη. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2019 από kaktos77 1
Stelaras1993 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 11 δίχως δευτερη σκεψη . Και τελεια αυτονομια και νεο desing και καλυτερη καμερα . 2
Teotsala Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 φιλε μου εγω ειχα το iphone 8 plus τα ιδια ειναι πανω κατω με το 11 μονο καμερα και λιγο η μπαταρια αλλαζει το 11 παρε φυσικα 1
Narcos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το 8 Plus ειναι προπολεμικο. Κατα τα αλλα το iPhone 11 καλο ειναι να μη το συγκρινεις με το XS αφου ουσιαστικα ειναι ο διαδοχος του XR. Προσωπικα θα προτιμουσα το Xs... κυριως λογω της Oled οθονης. Επισης ειναι λεπτοτερο... πιο πρακτικο και μικροτερο στο χερι... καλυτερη κατασκευη... με σχεδον μηδαμινα bezels! Απο κει και περα διαβαζω πως το 11 εχει καλυτερη μπαταρια, καμερα......και φυσικα τον τελευταιο A13 Bionic. Που βεβαια εν ετη σχεδον 2020....σιγα μην καταλαβεις καποια ουσιαστικη διαφορα αναμεσα σε φετινο και περσινο επεξεργαστη... Περι ορεξεως λοιπον! Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2019 από Narcos 1
thetiesthatbind Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Στις 26/12/2019 στις 7:01 ΜΜ, Narcos είπε Το 8 Plus ειναι προπολεμικο. Κατα τα αλλα το iPhone 11 καλο ειναι να μη το συγκρινεις με το XS αφου ουσιαστικα ειναι ο διαδοχος του XR. Προσωπικα θα προτιμουσα το Xs... κυριως λογω της Oled οθονης. Επισης ειναι λεπτοτερο... πιο πρακτικο και μικροτερο στο χερι... καλυτερη κατασκευη... με σχεδον μηδαμινα bezels! Απο κει και περα διαβαζω πως το 11 εχει καλυτερη μπαταρια, καμερα......και φυσικα τον τελευταιο A13 Bionic. Που βεβαια εν ετη σχεδον 2020....σιγα μην καταλαβεις καποια ουσιαστικη διαφορα αναμεσα σε φετινο και περσινο επεξεργαστη... Περι ορεξεως λοιπον! Επιμένει στο 11 ο αδερφος μου λογω της μπαταριας κυριως οποτε κλειδωσε εκει. Ευχαριστώ πάντως. Και με την προσφορα που τρέχει τώρα στα 720 στο Xs μονο άσχημη επιλογη δε το λες αλλα δεν πειραζει. Και εγώ στο Xs έτινα.
Narcos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Επιμένει στο 11 ο αδερφος μου λογω της μπαταριας κυριως οποτε κλειδωσε εκει. Ευχαριστώ πάντως. Και με την προσφορα που τρέχει τώρα στα 720 στο Xs μονο άσχημη επιλογη δε το λες αλλα δεν πειραζει. Και εγώ στο Xs έτινα. 629! Βασικα... 629 γραφει εξω... 660 μπαινοντας στο καταστημα! Οι τιμες αλλαζουν συνεχως και ειναι σε ποια φαση θα προλαβεις να τσιμπησεις καποιο προιον! Οπως και να'χει στα σκρουτζ/bestprice παιζουν φθηνοτερες τιμες απο των επισημων και μαλιστα σε καταστηματα με αψογες αξιολογησεις! Εκτος κι αν για καποιον λογο ο αδερφος σου θελει οπως και να'χει........την αλυσιδα του! Οτι και να παρει.......να το χαρει! Καλη χρονια!!! Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2020 από Narcos
karaLRS Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, Narcos είπε 629! Ο παρλεπος το έχει 550 😁😁
Narcos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, karaLRS είπε Ο παρλεπος το έχει 550 😁😁 Πρωτη φορα το βλεπω το καταστημα... τι ιστορια ειναι ο τυπος? Εχεις αγορασει ποτε απο εκει? Οι τιμες ειναι γιουχου εντελως... Καποιες τουλαχιστον! By the way, 550 δεν βλεπω κατι! Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2020 από Narcos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα