Προς το περιεχόμενο

Μεταφορα εικονας απο video σε pc

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνδεσα την εξοδο s-video της καρτας tv με το scart του video με τη βοηθεια ανταπτορα γιατι το video δεν εχει εισοδο s-video.Πατησα play στο video και η εικονα ερχεται στο pc αρκετα καθαρη αλλα...ασπρομαυρη και χωρις ηχο!!!!!!Καμμια ιδεα????Πρωτη προσπαθεια ειναι!!!! :oops: :oops: :oops: Ευχαριστω. :D :D :D

Δημοσ.

Αφού δεν έχει native s-video output το video δεν θα γίνει σωστή δουλειά. Αν και δεν το έχω κάνει, ίσως με κάποιες ρυθμίσεις της κάρτας να πετύχεις κάτι. Μια απλή κάρτα για αυτή τη δουλειά όμως θα ήταν καλύτερη.

Απο την τηλεόραση σου μπορείς να γράψεις στον υπολογιστή (αν έχει s-video η τηλεόραση)? Αν ναι βάλε το video να παίζει στην τηλεόραση και γράψε απο την τηλεόραση.

Δημοσ.

Φιλε Γιαννη εχω ακριβως το ιδιο προβλημα ,για τον ηχο επειδη στελνεις στο pc το σημα με s-video μαλλον πρεπει να συνδεσεις και τον ηχο στο line in της καρτας του ηχου απο το scart γιατι το s-video δεν πρεπει να μεταφερει ηχο απο οτι καταλαβαινω ,οσο για το ασπρομαυρο και εμενα ασπρομαυρο μου βγαινει , αν δεν φταιει η καρτα τοτε μαλλον το scart θα φταιει .Φιλικα

Δημοσ.
Φιλε Γιαννη εχω ακριβως το ιδιο προβλημα ,για τον ηχο επειδη στελνεις στο pc το σημα με s-video μαλλον πρεπει να συνδεσεις και τον ηχο στο line in της καρτας του ηχου απο το scart γιατι το s-video δεν πρεπει να μεταφερει ηχο απο οτι καταλαβαινω ,οσο για το ασπρομαυρο και εμενα ασπρομαυρο μου βγαινει , αν δεν φταιει η καρτα τοτε μαλλον το scart θα φταιει .Φιλικα

Σε ευχαριστω φιλε μου.Θα δοκιμασω αυριο ενα αλλο scart και θα δουμε... :oops: :oops: :oops:

Δημοσ.

Ρε παιδιά αν το video δεν βγάζει s video έξοδο δεν πρόκειται να περαστεί με κανένα τρόπο έγχρωμο το video στο Pc.Kαι φυσικά δεν φταίει το scart.O μόνος τρόπος για να πάρετε σωστό σήμα στο Pc χρειάζεται να βάλετε στην είσοδο της κάρτας tv τον ειδικό αντάπτορα που βγάζει 2 καλώδια ένα απλό composite(rca) και ένα s-video.Tώρα δεν ξέρω αν έχουν τέτοια δυνατότητα όλες οι κάρτες.Πάντως η Leadtek winfast 2000 που έχω έχει αυτή την δυνατότητα.

Δημοσ.
βάλετε στην είσοδο της κάρτας tv τον ειδικό αντάπτορα που βγάζει 2 καλώδια ένα απλό composite(rca) και ένα s-video.

Η καρτα tv βγαζει απο μονη της s-video.Μετα απο αυτο που λες με το video τι γινεται????Ευχαριστω. :D :D :D

Δημοσ.

Οπως αναφερθηκε Γιαννη η συνδεση s-video μεταφερει μονο εικονα και οχι ηχο πρεπει να εχει το καλωδιο scart που αγορασες εκτος απο thn s-video και ενα rca (καρφι) για τον ηχο (οχι κιτρινο αυτο ειναι composite και ειναι παλι για εικονα+ηχο) και το βαζεις στην καρτα ηχου (line-in)

Tωρα για το ασπρομαυρο υπαρχουν διαφορα ενδεχομενα

Η συνδεση s-video ειναι καλυτερη ποιοτικα απο την composite αλλα πρεπει να την υποστηριζουν και το video σου και η καρτα σου

Δημοσ.

Τελικα τα καταφερα!!!!!!Μετεφερα εικονα και ηχο απο το βιντεο στο pc με ικανοποιητικη ποιοτητα.Για μισυ ωρα ταινια χρειαστηκα 850ΜΒ με επιλογη για καλη ποιοτητα.

Θελω να ρωτησω κατα ποσο και ποιες αλλες εργασιες αν γινοντε ταυτοχρονα με τη μεταφορα αυτη επηρεαζουν την ποιοτητα . Tο download και upload επηρεαζουν πολυ ???Ειναι καλο οτι εχει σχεση με τα παραπανω να γινεται σε ενα συγκεκριμενο κομματι του δισκου που εχει γινει πριν defrag ?????Ευχαριστω πολυ. :D :D :D

Δημοσ.

Με ποιο πρόγραμμα έκανες capture και με τι συμπίεση? Συνήθως αυτά τα προγράμματα σε ενημερώνουν για dropped frames.

Γενικά το uploading και downloading δεν καταναλώνει πόρους, αλλά καλό είναι να μην εκτελούμε πολλές εργασίες κατά τη διαδικασία του capture.

Σημαντικό ρόλο παίζει και ι ισχύς της CPU.

Δημοσ.
Με ποιο πρόγραμμα έκανες capture και με τι συμπίεση? Συνήθως αυτά τα προγράμματα σε ενημερώνουν για dropped frames.

Γενικά το uploading και downloading δεν καταναλώνει πόρους' date=' αλλά καλό είναι να μην εκτελούμε πολλές εργασίες κατά τη διαδικασία του capture.

Σημαντικό ρόλο παίζει και ι ισχύς της CPU.[/quote']

Capture καταφερα μονο με το προγραμμα της καρτας tv (averTV) να κανω , αλλα τετοιες λεπτομερεις δεν εχει.Ο υπολογιστης ειναι Ρ 4στα 2.8 με 512 μνημη (μεθαυριο θα εχει αλλη τοση μνημη..).Ευχαριστω. :D :D :D

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλά προγράμματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις με πολλές δυνατότητες όπως είναι τα virtualdub, iuvcr, winDVR, Nerovision και Pinnacle Studio.

Δημοσ.
Υπάρχουν πολλά προγράμματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις με πολλές δυνατότητες όπως είναι τα virtualdub, iuvcr, winDVR, Nerovision και Pinnacle Studio.

Απο τα παραπανω προγραμματα εχει καποιο την δυνατοτητα του pause κατα την εγγραφη ωστε μετα πατωντας παλι το rec να συνεχιζει στο ιδιο αρχειο???Το winDVR και το Nerovision απο οτι ειδα δεν εχουν αυτη τη δυνατοτητα και αν τα σταματησεις ξεκινανε σε αλλο αρχειο.

Δημοσ.

Δοκίμασα το Ulead dvd movie factory το οποίο κάνει capture απο την κάρτα tv.. και κατευθείαν κάνει εγγραφή σε ότι format θέλω ,, ή εγγραφή σε dvd/svcd/vcd.... Δοκίμαστε το..

Δημοσ.
Υπάρχουν πολλά προγράμματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις με πολλές δυνατότητες όπως είναι τα virtualdub' date=' iuvcr, winDVR, Nerovision και Pinnacle Studio.[/quote']

Απο τα παραπανω προγραμματα εχει καποιο την δυνατοτητα του pause κατα την εγγραφη ωστε μετα πατωντας παλι το rec να συνεχιζει στο ιδιο αρχειο???Το winDVR και το Nerovision απο οτι ειδα δεν εχουν αυτη τη δυνατοτητα και αν τα σταματησεις ξεκινανε σε αλλο αρχειο.

Το Iuvcr έχει αυτή τη δυνατότητα, αλλά δεν ξέρω αν υποστηρίζει την κάρτα σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...