gotham7878 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Έχω φτιάξει μια διαφήμιση στο adwords για έναν φίλο. Έχω βάλει λέξεις κλειδιά σχετικα με αυτό που τον αφορά και το έχω βάλει να εμφανίζεται μόνο στην πόλη μας. Γιατί δεν μας ενδιαφέρει αν ψάχνει άλλος το είδος του σε άλλη περιοχή. Θέλουμε να προσελκύσουμε όμως πελάτες και από άλλες περιοχές, οπότε θα το βάλω πανελλαδικά την εμφάνιση. Παράδειγμα: Διαθέτω ένα διαμέρισμα στην Κορινθο και το νοικιάζω και βάζω λέξεις κλειδιά Ενοικίαση διαμερίσματος, ενοικίαση δωματίου, ενοικίαση καταλλύματος κλπ. Πως όμως μπορώ να αποτρέψω να εμφανίζεται όταν ψάχνει ο άλλος για το ίδιο πράγμα που να αφορά άλλη περιοχή όμως? Δηλαδή θέλω να βγαίνω όταν θα γράψει ο άλλος ενοικίαση διαμερίσματος στην Κόρινθο, αλλά να μην βγαίνω όταν θα γράψει ο άλλος ενοικίαση διαμερίσματος στην Πάτρα. Απλά γράφω τις λέξεις/φράσεις κλειδιά μαζί με την πόλη μου. Δηλαδή αντί για ενοικίαση διαμερίσματος, να βάλω ενοικίαση διαμερίσματος Κόρινθος? ή υπάρχει άλλος τρόπος? Η λέξεις/φράσεις κλειδιά που βάζω είναι "έξυπνες" όπως στην αναζήτηση ή όχι? Δηλαδή η διαφήμιση με λέξη/φράση κλειδί Ενοικίαση διαμερίσματος θα εμφανιστει αν γράψει ο άλλος ενοικίαση διαμερίσματος, Ενοικιαση διαμερισματος, Ενηκίαση διαμερίσματος, enikoiasi diamerismatos, Ενοικιάσεις διαμερισμάτων κλπ. (με κόκκινο επισημαίνω τις διαφορές από την αρχική λέξη κλειδί)
WebDevGr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Θα πρέπει να παίξεις με αντιστοιχίσεις με τους χαρακτήρες "" ή + ή [] ανάλογα τι θέλεις να πετύχεις. Ρίξε μια ματιά εδώ: https://support.google.com/google-ads/answer/7478529?hl=el
aledjo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1) θα βαλεις +ενοικιαση +διαμερισματος +κορινθος και θα εμφανιστει με ολες αυτες τις πιθανες παραλλαγες και σειρα 2) Συμβουλη μη το κανεις γιατι το adwords δε "κανει" γιαυτες τις περιπτωσεις. βαλτο καλυτερα σε airnbn, booking κτλ Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2019 από aledjo
gotham7878 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστω. Ψιλοκαταλαβα πως δουλευει απο την σελιδα που εστειλε ο @WebDevGr. Καταλαβα και τις λεξεις οπως τις εβαλε ο @aledjo. Η διαφημιση για το διαμερισμα ειναι παραδειγμα. Δεν προκειται για διαμερισμα. Αν μπορει καποιος να με βοηθησει με τις 5-6 λεξεις κλειδια μπορω να του πω με πμ για τι προκειται. Στη πρωτη απαντηση του @aledjo καταλαβα οτι με αυτο το τροπο πιανει ολους τους ορους, Αν ειχα τωρα και ενα καταστημα πως θα επιανε τα σταθερα +ενοικιαση +κορινθος αλλα να δουλευει (θα το γραψω σαν ψευτοκωδικα), +(διαμερισμα or καταστημα)? Edit: η λυση ειναι 2 λεξεις κλειδια α) +ενοικαση +κορινθος +διαμερισμα και β) +ενοικιαση +διαμερισμα +κορινθος ? Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2019 από gotham7878
aledjo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, gotham7878 είπε Edit: η λυση ειναι 2 λεξεις κλειδια α) +ενοικαση +κορινθος +διαμερισμα και β) +ενοικιαση +διαμερισμα +κορινθος ? το ιδιο πραγμα ειναι αυτα τα 2
gotham7878 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, aledjo είπε το ιδιο πραγμα ειναι αυτα τα 2 Λολ. Στο β) ηθελα να γραψω +ενοικιαση +κορινθος +καταστημα Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2019 από gotham7878
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα