LIGHT1NG Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 @leros2004 νομίζω εδώ πήρε το μάτι μου 2-3 που έχουν 5700ΧΤ και δεν έχουν ποστάρει στο θέμα με τις amd κάρτες μάλλον δεν είχαν κανένα πρόβλημα 😂
ilos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, panoskatos είπε Για ποιόν λόγο να φάει μπουκάλι με την 580 σε 1080 ανάλυση? Μια χαρά ιδανική είναι η rx580 για 1080p Με την έννοια του 1080p60, ναι ακόμα κρατάει σχετικά. Αυτό λέω όμως όλα τα cpu από sandy bridge 2600k και πάνω μια χαρά βαστάν το 60ρι πλην των γνωστών περιπτώσεων, πόσο μάλλον ο 9600k και ο 3600 που ήταν στο δίλημμα ο OP.
Voodooman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, 3DJIN είπε ποσταρε μπεντσμαρκ απο odyssey,sottr,farcry new dawn ή 5,gears of war να σου πω τι διαφορες εχεις με τον 3600Χ,καθως εχω προχειρο συστημα φιλου με νιτρο 5700XT και 3600Χ 1440p βεβαια ηδη ξερω τ αποτελεσμα γιατι συγκρινω με το δικο μου και εχουμε ανυπαρκτες διαφορες...εκτος απο το γεγονος οτι η 5700ΧΤ ειναι ανωτερη καρτα απο τη δικια μου. Σιχαίνομαι τα benchmarks και δεν έχω τρέξει ποτέ ως τώρα, αλλά πάντα υπάρχει η πρώτη φορά! . Μου αναγράφει λάθος την συχνότητα της CPU. Το ίδιο κάνουν και τα Windows μετά από κάποιο από τα τελευταία updates, κανονικά είμαι στα 4.2 όπως δείχνει το BIOS, το FPS monitor και το CPU-Z Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2020 από Voodooman
noFEARgr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 21 λεπτά πριν, Voodooman είπε Σιχαίνομαι τα benchmarks και δεν έχω τρέξει ποτέ ως τώρα, αλλά πάντα υπάρχει η πρώτη φορά! . Μου αναγράφει λάθος την συχνότητα της CPU. Το ίδιο κάνουν και τα Windows μετά από κάποιο από τα τελευταία updates, κανονικά είμαι στα 4.2 όπως δείχνει το BIOS, το FPS monitor και το CPU-Z Απο το παραπανω παντως βλεπω μπουκαλι απο την cpu . Ποιο παιχνιδι η benchmark ειναι ; πρωτη φορα το βλεπω
Voodooman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Απο το παραπανω παντως βλεπω μπουκαλι απο την cpu . Ποιο παιχνιδι η benchmark ειναι ; πρωτη φορα το βλεπω Το ενσωματωμένο του Odyssey. Τα μπουκάλια και τα ποτήρια δεν με ενοχλούν! Από την στιγμή που το παιχνίδι τρέχει ομαλά, τί με νοιάζει τι θα μπορούσε να αποδόσει η κάρτα; Αν ενοχλείται η GPU, ξέρει πού είναι η πόρτα!.. Ας κάνει υπομονή, κάποτε θα αλλάξω CPU... Και εδώ με την CPU στα 4.4. Ασήμαντο κέρδος.
noFEARgr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Voodooman είπε Το ενσωματωμένο του Odyssey. Τα μπουκάλια και τα ποτήρια δεν με ενοχλούν! Από την στιγμή που το παιχνίδι τρέχει ομαλά, τί με νοιάζει τι θα μπορούσε να αποδόσει η κάρτα; Αν ενοχλείται η GPU, ξέρει πού είναι η πόρτα!.. Ας κάνει υπομονή, κάποτε θα αλλάξω CPU... Και εδώ με την CPU στα 4.4. Ασήμαντο κέρδος. Καλα τι στο καλο το αλλαξαν τωρα τελευταια ; Επισης δεν ειχε και ενα διαγραμμα το benchmark ; Το αφαιρεσαν ; Xωρις να δω το διαγραμμα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος αλλα με τα παραπανω στοιχεια μονο ομαλο δεν το λες . Θα τρεξω ενα αργοτερα με τις ιδιες ρυθμισεις , με την 5700xt και τον r5 3600 να δουμε αν αξιζει να πας σε αυτον . Βασικα εσυ πρεπει να μου δειχνεις το report εκτος παιχνιδιου , ποσταρε μια απο μεσα με screenshot μετα το benchmark .
3DJIN Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 πως το εκαναν ετσι... βαλτο ultra γιατι βλεπω το εχεις custom και τα εχεις θαλασσωσει στα settings το 40 απλα δεν πανω απο 50 βγαζεις,σκεψου εγω ειμαι 54
noFEARgr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Aς το αφησει στα setting που εχει , για να ειναι ως σημειο αναφορας . Ας κλεισει επισης το anti lag κατα την διαρκεια του benchmark .
Voodooman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 54 λεπτά πριν, 3DJIN είπε πως το εκαναν ετσι... βαλτο ultra γιατι βλεπω το εχεις custom και τα εχεις θαλασσωσει στα settings το 40 απλα δεν πανω απο 50 βγαζεις,σκεψου εγω ειμαι 54 Στα 2560Χ1440; Εδώ που βλέπω, παρόμοια είναι τα αποτελέσματα.
3DJIN Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) ναι 1440 ultra τωρα για το βιντεακι που ποσταρες ,μαλιστα...ναι οκ ..τι αλλο... υπαρχουν τοσα sites να συγκρινεις,techspot,guru3d,techpowerup..... Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2020 από 3DJIN
noFEARgr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Λοιπον ακριβως με τα ιδια setting βγαζω 51 fps average . ιδια καρτα 3600x εναντι του 3770k. 120 fps maximum εναντι 63 σε σενα . προφανως και πεφτει μπουκαλα Και σε 1440p.
3DJIN Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 δεν εχει θεμα με μπουκαλι,ξαναλεω με χειροτερη καρτα (καλυτερη ομως η πρασινη στο odyssey) ειμαι στα 54 με min 33 ,ενω σε φιλου 3600Χ με nitro 5700XT εχουμε 51-52 με min 23. κατι εχει κανει ο φιλος στα settings,ειτε εχει προβλημα αλλου πχ psu..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα