headbanger Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Στις 1/1/2020 στις 1:10 ΜΜ, Cgeors είπε Ω ναι τωρα το ειδα οτι εισαι Μυτιληνη!Κανε υπομονη,εκανες καλη αγορα,εγω με τον 2600 και την 580nitro ειμαι πολυ ευχαριστημενος ποσο μαλλον να ηταν ο 3600! μετην 580 δεν υπαρχει αισθητη διαφορά. Μπουκάλι επιπέδου Τζούλιας που λέει ο φιλτατος @ilos , εκτός και αν παίζεις σε τίποτα "χαη ντεφ /ρεντι" μια χαρά επεξεργαστής ειναι ο 3600, η πιο αποδοτική αγορά ανα ευρώ αυτή την στιγμή.
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα..μια χαρά ήρθαν χθες και τα έστησα όλα. 2 πράγματα μόνο, Από το κουτί λείπει ένα πλαστικό από το πόδι. Και από τα I/o καλώδια, βασικά δεν είναι θέμα του κουτιού, αλλά της μητρικής. Σα να είναι λίγο πιο κοντό και λοξό ελάχιστα το pin του led+ και δε κουμπώνει καλά το καλωδιακι και φεύγει εύκολα αν κουνηθεί. Εννοώ το pin που βγαίνει από την μητρική. Για το κουτί δε θα ζητήσω αλλαγή, θα μιλήσω με Corsair να μου στείλουν ανταλλακτικά.Για την μητρική πάλι δε ξέρω,το σκέφτομαι. Κάτι άλλο δε πρόλαβα να δοκιμάσω,τα πέρασα έκανα φορμάτ και έπεσα για ύπνο.
ilos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, headbanger είπε μετην 580 δεν υπαρχει αισθητη διαφορά. Μπουκάλι επιπέδου Τζούλιας που λέει ο φιλτατος @ilos , εκτός και αν παίζεις σε τίποτα "χαη ντεφ /ρεντι" μια χαρά επεξεργαστής ειναι ο 3600, η πιο αποδοτική αγορά ανα ευρώ αυτή την στιγμή. Εσείς δεν έχετε δικές σας στον Καναδά? Άσε που και η Τζούλια έχει φύγει καιρό από το industry και έχει χορηγό στην Αυστρία.😂 1
leros2004 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε . Σα να είναι λίγο πιο κοντό και λοξό ελάχιστα το pin του led+ και δε κουμπώνει καλά το καλωδιακι και φεύγει εύκολα αν κουνηθεί. Εννοώ το pin που βγαίνει από την μητρική. Δύσκολα να είναι ποιο κοντό, μήπως επειδή είναι λοξό σου φαίνεται κοντύτερο ? Επίσης το Λοξό δεν είναι πρόβλημα , λογικά αν βάλεις ένα 2πινο βίσμα θα ισιώσει απο μόνο του. Και λοξό να μείνει κλαιν μάιν
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Στις 3/1/2020 στις 1:51 ΜΜ, leros2004 είπε Δύσκολα να είναι ποιο κοντό, μήπως επειδή είναι λοξό σου φαίνεται κοντύτερο ? Επίσης το Λοξό δεν είναι πρόβλημα , λογικά αν βάλεις ένα 2πινο βίσμα θα ισιώσει απο μόνο του. Και λοξό να μείνει κλαιν μάιν ναι μάλλον επειδή είναι λοξό.. ελάχιστα έχει μια κλήση το κουτί τα χει 1-1 τα καλώδια του hd led.. εφόσον δεν δημιουργεί θέμα κομπλέ είμαι
bill tsouk Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδες, Στεινω καινούργιο pc για gaming σε 1080p και δεν μπορω να αποφασίσω αν παω σε ryzen 3600x η i5 9600kf δεν κανω rendering η οτιδήποτε αλλο μονο games.... Εχω δει 1000 reviews αλλα και παλι δεν μπορώ να αποφασίσω αλλού βλεπω τον ryzen μπροστά αλλου τον intel!! Για βοηθήστε λιγο!! Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2020 από bill tsouk
leros2004 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, bill tsouk είπε Καλησπέρα παιδες, Στεινω καινούργιο pc για gaming σε 1080p και δεν μπορω να αποφασίσω αν παω σε ryzen 3600x η i5 9600kf δεν κανω rendering η οτιδήποτε αλλο μονο games.... Για βοηθήστε λιγο!! Μπήκες σε ένα θέμα και σωστά έγραψες, 4 σελίδες ερωταπαντησεων δεν σου φτάνουν να αποφασίσεις?
bill tsouk Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, leros2004 είπε Μπήκες σε ένα θέμα και σωστά έγραψες, 4 σελίδες ερωταπαντησεων δεν σου φτάνουν να αποφασίσεις? Μα έγραψα κατι συγκεκριμένο σχετικά με το τι θέλω να κανω και αφου εχω διαβασει 4 σελίδες νωρίτερα στις οποιες αναφέρονται γενικότητες..... Χωρις overclock αναμεσα στα 2 chip 3600x και 9600κ ποιος ειναι μπροστά στα games... Αυτο δεν μπορώ να καταλάβω και ζητησα κάποια επιπλέον γνώμη
noFEARgr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Tι καρτα γραφικων εχεις και σε τι αναλυση παιζεις ;
leros2004 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, bill tsouk είπε Μα έγραψα κατι συγκεκριμένο σχετικά με το τι θέλω να κανω και αφου εχω διαβασει 4 σελίδες νωρίτερα στις οποιες αναφέρονται γενικότητες..... Χωρις overclock αναμεσα στα 2 chip 3600x και 9600κ ποιος ειναι μπροστά στα games... Αυτο δεν μπορώ να καταλάβω και ζητησα κάποια επιπλέον γνώμη Γενικότητες σε 4 σελίδες, μάλιστα, η ερώτηση που κάνεις είναι ο ορισμός της γενικότητες και της ανακρίβειας του τυπου γιατρέ πονάω, σώσε με. ΣΤΟΠ Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2020 από leros2004 1
bill tsouk Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, leros2004 είπε Γενικότητες σε 4 σελίδες, μάλιστα, η ερώτηση που κάνεις είναι ο ορισμός της γενικότητες και της ανακρίβειας του τυπου γιατρέ πονάω, σώσε με. ΣΤΟΠ Φιλε έκανα μια ερώτηση και απαντας με ειρωνικό ύφος αν δεν ειναι να απαντήσεις κατι που θα βοηθήσει μην ειρωνεύεσαι τουλάχιστον.... Ζήτησα μια ριμαδο βοήθεια τπτ περισσότερο εξυπνάδες αλλού 6 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Tι καρτα γραφικων εχεις και σε τι αναλυση παιζεις ; Gtx 1660 ti Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2020 από bill tsouk
noFEARgr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Kανεναν απο τους δυο πηγαινε σε 3600. Η 1660ti ειναι το bottleneck σε καθε περιπτωση.
leros2004 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, bill tsouk είπε Φιλε έκανα μια ερώτηση και απαντας με ειρωνικό ύφος αν δεν ειναι να απαντήσεις κατι που θα βοηθήσει μην ειρωνεύεσαι τουλάχιστον.... Ζητασα μια ριμαδο βοήθεια τπτ περισσότερο εξυπνάδες αλλού Gtx 1660 ti Ρε φίλε μου καλέ, πόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις ότι αν δεν περιγράψεις τι ακριβως θες να κάνεις, ποια games θέλεις να παίξεις, τι οθόνη έχεις, ποσα χρήματα διαθέτεις, δεν μπορείς να πάρεις αντικείμενικη απάντηση... Σε γενικές γραμμές, αν έχεις 2080 και άνω με οθόνη 240hz 1080p τότε πας καρφί για 9900.σε όλα τα υπολοιπα σενάρια δεν υπάρχει δράκος και κοιτάς τον 3600 11 λεπτά πριν, bill tsouk είπε Φιλε έκανα μια ερώτηση και απαντας με ειρωνικό ύφος αν δεν ειναι να απαντήσεις κατι που θα βοηθήσει μην ειρωνεύεσαι τουλάχιστον.... Ζήτησα μια ριμαδο βοήθεια τπτ περισσότερο εξυπνάδες αλλού Gtx 1660 ti Ακόμα και εδώ ο άνθρωπος σε ρώτησε 2 πράγματα και εσύ απάντησες το 1..δεν είμαστε στο μυαλό σου ούτε έχουμε μαντικές ικανότητες Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2020 από leros2004 2
bill tsouk Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, leros2004 είπε Ρε φίλε μου καλέ, πόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις ότι αν δεν περιγράψεις τι ακριβως θες να κάνεις, ποια games θέλεις να παίξεις, τι οθόνη έχεις, ποσα χρήματα διαθέτεις, δεν μπορείς να πάρεις αντικείμενικη απάντηση... Σε γενικές γραμμές, αν έχεις 2080 και άνω με οθόνη 240hz 1080p τότε πας καρφί για 9900.σε όλα τα υπολοιπα σενάρια δεν υπάρχει δράκος και κοιτάς τον 3600 Ακόμα και εδώ ο άνθρωπος σε ρώτησε 2 πράγματα και εσύ απάντησες το 1..δεν είμαστε στο μυαλό σου ούτε έχουμε μαντικές ικανότητες Έγραψα απο την αρχη φιλε μου καλε 1080p και οσο αφορα τα hz 60 κλασικά πράγματα... Games παιζω κυρίως cs go, call of duty, far cry, assassins creed odyssey
leros2004 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, bill tsouk είπε Έγραψα απο την αρχη φιλε μου καλε 1080p και οσο αφορα τα hz 60 κλασικά πράγματα... Games παιζω κυρίως cs go, call of duty, far cry, assassins creed odyssey Όντως δεν το είχα προσέξει... Σορρυ. Με 60hz μονιτορ και με την 1660 ti μέχρι και 2600 μπορείς να πάρεις... Αν σκοπεύεις να αλλάξειςσε 144hz μονιτορ τότε 3600.τώρα τι cpu έχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα