Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε

Αλλη εναλλακτικη σε τετοια τιμη  υπαρχει?

σε X570 κυριως.

Αν εννοεις εναλλακτικη x570 που να σηκωνει τον 3950x,η απαντηση ειναι αυτη https://www.skroutz.gr/s/19368199/Asus-Prime-X570-P.html

Αν παλι εννοεις εναλλακτικη για 3600/3700x,οτι μητρικη θελεις αγοραζεις απο x570 δεν υπαρχει θεμα.

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Tbh stock 3950x πρέπει να αντέχουν όλες οι x570 μητρικές χωρίς να throttlάρουν με εξαίρεση ίσως μόνο την msi x570-a pro. Οι πιο φτηνές μπορεί να βαράνε 90ρια στα vrm βέβαια, αλλά δεν είναι λόγος ανησυχίας. Αν ο φίλος θέλει τις πιο vfm vrm-wise οι κλασικές επιλογές είναι

https://www.skroutz.gr/s/19368199/Asus-Prime-X570-P.html

https://www.skroutz.gr/s/19384271/Aorus-X570-Elite-rev-1-0.html

https://www.skroutz.gr/s/19382993/Asus-TUF-Gaming-X570-Plus.html

Ακριβότερη θα έπαιρνα μόνο αν χρειαζόμουν κάτι συγκεκριμένο που δίνει κάποια άλλη όπως wifi6,thunderbolt ή 10g lan.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Αλλη εναλλακτικη σε τετοια τιμη  υπαρχει?

σε X570 κυριως.

Όχι δεν υπάρχει... Το X570 θα πάρει ακριβως τα ίδια cpu με τα υπόλοιπα chipset (b450, x470). Άλλη μια σειρά δλδ, γιατί μετά στην επόμενη γενιά θα έχουμε ddr5 μνήμες.

Όπως ανέφεραν και παραπάνω είναι η χρυσή τομή γιατί έχει καλά vrm, καλά heatshinks, υποστηρίζει ότι cpu κυκλοφορεί και έχει λογική τιμή. 

Δημοσ.

Meanwhile έχουν έρθει cpu/mobo/κουτί/καλώδια... Και το vision studio μου χει ρήξει ένα τρελό πιστόλι με την ram και έχω κάτι νεύρα.. αλλά δε πειράζει θα εξηγηθούμε στο skroutz. Γιατί όταν την παρήγγειλα (26/12)ήταν άμεσα διαθέσιμη.. αλλά φταίω εγώ ο βλάκας που την πλήρωσα επιτόπου ηλεκτρονικά. Αλλιώς θα χα πάρει τηλέφωνο και θα τους έλεγα βάλτε την κει που ξέρετε θα την πάρω από αλλού. Που ακόμα μπορώ να το κάνω αλλά δε μπαίνω σε τέτοια διαδικασία,να περιμένω να γυρίσουν τα χρήματα.

Μηδενική σχεδόν ενημέρωση. Τρομερά αργοί χρόνοι ανταπόκρισης..με αποτέλεσμα ακόμη την Δευτέρα να γράφει το site τους "έκδοση παραστατικου" και τίποτα άλλο.

Σκεφτείτε πήρα κουτί την Κυριακή και χθες με πήρε η κούριερ και μου πε ότι ήρθε,όπως και κάτι καλώδια το Σάββατο επίσης ήρθαν από διάφορα άλλα μαγαζιά.

Κρίμα γιατί το χα για γρήγορο και αξιόπιστο μαγαζί μιας και είχα αγοράσει ένα σορό πράγματα από αυτούς παλιότερα, το τελευταίο ήταν.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Meanwhile έχουν έρθει cpu/mobo/κουτί/καλώδια... Και το vision studio μου χει ρήξει ένα τρελό πιστόλι με την ram και έχω κάτι νεύρα.. αλλά δε πειράζει θα εξηγηθούμε στο skroutz. Γιατί όταν την παρήγγειλα (26/12)ήταν άμεσα διαθέσιμη.. αλλά φταίω εγώ ο βλάκας που την πλήρωσα επιτόπου ηλεκτρονικά. Αλλιώς θα χα πάρει τηλέφωνο και θα τους έλεγα βάλτε την κει που ξέρετε θα την πάρω από αλλού. Που ακόμα μπορώ να το κάνω αλλά δε μπαίνω σε τέτοια διαδικασία,να περιμένω να γυρίσουν τα χρήματα.

Μηδενική σχεδόν ενημέρωση. Τρομερά αργοί χρόνοι ανταπόκρισης..με αποτέλεσμα ακόμη την Δευτέρα να γράφει το site τους "έκδοση παραστατικου" και τίποτα άλλο.

Σκεφτείτε πήρα κουτί την Κυριακή και χθες με πήρε η κούριερ και μου πε ότι ήρθε,όπως και κάτι καλώδια το Σάββατο επίσης ήρθαν από διάφορα άλλα μαγαζιά.

Κρίμα γιατί το χα για γρήγορο και αξιόπιστο μαγαζί μιας και είχα αγοράσει ένα σορό πράγματα από αυτούς παλιότερα, το τελευταίο ήταν.

Αντιλαμβάνεσαι ότι είναι χρονιάρες μέρες και δε λειτουργούσαν αυτές τις 2 μέρες έτσι?😁

Εδώ σε κυριλέ περιόδους και κάνει 10 μέρες + το vision studio.

• Like 2
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, ilos είπε

Αντιλαμβάνεσαι ότι είναι χρονιάρες μέρες και δε λειτουργούσαν αυτές τις 2 μέρες έτσι?😁

Εδώ σε κυριλέ περιόδους και κάνει 10 μέρες + το vision studio.

Ναι βεβαίως, εργάζομαι και ξέρω. Εσύ ποιες μέρες κατάλαβες?(26/12, αργία, το βράδυ την έκανα έτσι κι αλλιώς με το σκεπτικό ότι από 27 θα ξεκινούσε το ταξίδι της η ραμ εφόσον μιλάμε για ετοιμοπαραδοτο).

27-28-29-30-31 είναι εργάσιμες. Προφανώς τα άλλα τα μαγαζιά που πήρα τα άλλα κομμάτια θα ναι μλκες που τα έστειλαν και τα χω δω Μυτιλήνη.

Το πολύ σε 5 μέρες μου τα χε παραδώσει παλιότερα το vision. Δε πειράζει, υπάρχουν και άλλα μαγαζιά. 

Ας έρθει να το στήσω με το καλό (να μπορέσω να σας πω ευχαριστώ για την βοήθεια) που τρέχει ένα πρότζεκτ τώρα και έχει πάρει φωτιά ο πισινός μου. Όταν και από πού θα ξαναπάρω θα πρέπει να το θυμηθώ όταν έρθει αυτή η ώρα 🤣

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

27-28-29-30-31 είναι εργάσιμες

28 & 29 ήταν σαββάτο & κυριακή,ποιά εργάσιμη...

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Δουλεύουν τα μαγαζιά αυτές τις 2 μέρες τις γιορτές.αυτες τις εργάσιμες!

Κάτι άλλο?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Μαλλον με το σκεπτικο οτι ηταν ανοιχτα τα μαγαζια.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Cgeors είπε

Μαλλον με το σκεπτικο οτι ηταν ανοιχτα τα μαγαζια.

Ήταν βεβαίως βεβαίως. Μίλησα και τις 2 μέρες με τα όσα μαγαζιά που έκανα νέες παραγγελίες αλλά και με το vision που πήρα να ρωτήσω τι γίνεται.

Αλλά και με κλειστά να τα θέλετε, 27/12 έπρεπε να σταλθεί η παραγγελία και να είχε έρθει χθες ή έστω να ήταν στο δρόμο, τώρα δεν έχει σταλθεί καν απλώς εκδωσανε το παραστατικό 30/12. Αν δεν ήταν διαθέσιμο το προϊόν, τότε να κάτσουν να φτιάξουν τα συστήματα τους να ενημερωνόμαστε και μεις. Να ενημερώσουν και εμένα. Πλήρωσα μπροστά μόνο και μόνο σαν ένδειξη ότι τους εμπιστεύομαι και ότι τους προτιμώ. Απορώ τι ψάχνετε τώρα και προσπαθείτε να βγάλετε εμένα περίεργο και όχι το κατάστημα.

Αν από την άλλη το έχουν στείλει και δεν έχουν ενημερώσει είναι ακόμα πιο τραγικοί.

Καλές γιορτές σε όλους και καλή χρονιά. Τα λέμε όταν στήσω το pc.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Δουλεύουν τα μαγαζιά αυτές τις 2 μέρες τις γιορτές.αυτες τις εργάσιμες!

Κάτι άλλο?

Τα εμπορικά δουλεύουν φίλε,courier μεταφορικές,κλπ δεν δουλεύουν. Ποιος θα στο φέρει,ο άη Βασίλης?

Και κοίτα να γράφεις με καλυτερο ύφος,και σε άλλους συμφορουμίτες μιλάς δήθεν με μαγκιά λες και τους ξέρεις από εχθές ,σε thread που άνοιξες για να ζητήσεις βοήθεια.

Αφού τα ξέρεις όλα μην τρως το χρόνο μας,πήγαινε αγόρασε ό,τι θές.

Καλή χρονιά

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mcrae13 είπε

Τα εμπορικά δουλεύουν φίλε,courier μεταφορικές,κλπ δεν δουλεύουν. Ποιος θα στο φέρει,ο άη Βασίλης?

Και κοίτα να γράφεις με καλυτερο ύφος,και σε άλλους συμφορουμίτες μιλάς δήθεν με μαγκιά λες και τους ξέρεις από εχθές ,σε thread που άνοιξες για να ζητήσεις βοήθεια.

Αφού τα ξέρεις όλα μην τρως το χρόνο μας,πήγαινε αγόρασε ό,τι θές.

Καλή χρονιά

Έτσι γράφω ανέκαθεν εδώ μέσα, όσοι θίγονται συνήθως είναι σε όσους πατάω τον κάλο.Κάτι άλλο θες πραγματικά?εκτός και αν είσαι του μαγαζιού και έθιξα την επιχείρηση σου.

Που και φάουλ να είμαι, ρε φίλε (γενικα το λέω όχι για  σένα αποκλειστικά  ) ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ! Όταν λες είναι ετοιμοπαραδοτο και θα έρθει και ζητάς τα λεφτά σου σαν επιχείρηση, απαιτώ ενημέρωση και απαιτώ εξυπηρέτηση, αυτή την στιγμή δεν την έχω.

Λογικά θα μου τα έφερε ο αγιοβασιλης την Δευτέρα κ χθες ότι πήρα μέσα στο σκ όπως λες.

Επίσης δε βλέπω να παρέχεις κάποια βοήθεια εδώ μέσα,μόνο να πικαρεις θες. Το εναντίον ο Λέρος και ο φουλγκορ μια χαρά βοήθησαν με ότι είχαν να προτείνουν-κ έχουμε και τις κόντρες μας από το gaming section, παρόλαυτα είδες πως τα είπαμε.  (Και τα άλλα παιδιά, απλώς λέω τους 2 αυτούς που τα λέμε έντονα συνήθως).Καλύτερα μην ασχολείσαι γιατί εμείς χάνουμε τον χρόνο μας. Καλή καρδιά!

Καλή χρονιά και πάλι.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Ήταν βεβαίως βεβαίως. Μίλησα και τις 2 μέρες με τα όσα μαγαζιά που έκανα νέες παραγγελίες αλλά και με το vision που πήρα να ρωτήσω τι γίνεται.

Αλλά και με κλειστά να τα θέλετε, 27/12 έπρεπε να σταλθεί η παραγγελία και να είχε έρθει χθες ή έστω να ήταν στο δρόμο, τώρα δεν έχει σταλθεί καν απλώς εκδωσανε το παραστατικό 30/12. Αν δεν ήταν διαθέσιμο το προϊόν, τότε να κάτσουν να φτιάξουν τα συστήματα τους να ενημερωνόμαστε και μεις. Να ενημερώσουν και εμένα. Πλήρωσα μπροστά μόνο και μόνο σαν ένδειξη ότι τους εμπιστεύομαι και ότι τους προτιμώ. Απορώ τι ψάχνετε τώρα και προσπαθείτε να βγάλετε εμένα περίεργο και όχι το κατάστημα.

Αν από την άλλη το έχουν στείλει και δεν έχουν ενημερώσει είναι ακόμα πιο τραγικοί.

Καλές γιορτές σε όλους και καλή χρονιά. Τα λέμε όταν στήσω το pc.

Ωπα φιλαρακι κανεις δεν θελει να σε βγαλει περιεργο ουτε εψαξε κατι νομιζω,σε καταλαβαινουμε οτι εμεινες χωρις pc αυτες τις μερες...υπομονη!Εγω προσωπικα παω και τα παιρνω εκεινη την ωρα γιατι μια φορα απο γνωστο καταστημα:απο αμεσα διαθεσιμο ηρθε μετα απο 24 μερες!!!Και δεν την ξαναπαταω

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Cgeors είπε

Ωπα φιλαρακι κανεις δεν θελει να σε βγαλει περιεργο ουτε εψαξε κατι νομιζω,σε καταλαβαινουμε οτι εμεινες χωρις pc αυτες τις μερες...υπομονη!Εγω προσωπικα παω και τα παιρνω εκεινη την ωρα γιατι μια φορα απο γνωστο καταστημα:απο αμεσα διαθεσιμο ηρθε μετα απο 24 μερες!!!Και δεν την ξαναπαταω

Να με σχωρατε αν ανέβηκαν οι τόνοι ή έτσι φάνηκε.. αλλά νευριάζω που δεν έχω ενημερωθεί γιατί δεν ήρθαν ή αν είναι στον δρόμο.

Μένω Μυτιλήνη, συνήθως τα πράγματα από όπου τα πάρω κάνουν 3 μέρες να έρθουν (για ετοιμοπαραδοτα). Όταν σπούδαζα Θεσσαλονίκη, πήγαινα στο vision και τα έπαιρνα ο ίδιος,αν έπαιρνα από εκεί.. όμως τώρα μιλάμε για ετοιμοπαραδοτο το οποίο αγνοείται. Δε θα με πείραζε τόσο αν έπαιρναν τηλ ή ερχόταν email που να έλεγε ξέρετε θα αργήσει. Τεσπα, υπομονή :)

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Να με σχωρατε αν ανέβηκαν οι τόνοι ή έτσι φάνηκε.. αλλά νευριάζω που δεν έχω ενημερωθεί γιατί δεν ήρθαν ή αν είναι στον δρόμο.

Μένω Μυτιλήνη, συνήθως τα πράγματα από όπου τα πάρω κάνουν 3 μέρες να έρθουν (για ετοιμοπαραδοτα). Όταν σπούδαζα Θεσσαλονίκη, πήγαινα στο vision και τα έπαιρνα ο ίδιος,αν έπαιρνα από εκεί.. όμως τώρα μιλάμε για ετοιμοπαραδοτο το οποίο αγνοείται. Δε θα με πείραζε τόσο αν έπαιρναν τηλ ή ερχόταν email που να έλεγε ξέρετε θα αργήσει. Τεσπα, υπομονή :)

Ω ναι τωρα το ειδα οτι εισαι Μυτιληνη!Κανε υπομονη,εκανες καλη αγορα,εγω με τον 2600 και την 580nitro ειμαι πολυ ευχαριστημενος ποσο μαλλον να ηταν ο 3600!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...