Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με τον εξωτερικο σκληρο δισκο

lminakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,

Εχω ενα εξωτερικο σκληρο που στην αρχη ηταν εσωτερικος. Μου επεσε κατω αλλα αμεσω τον εβαλα και δουλευε κανονικα.

μετα απο Καιρο τον ανοιξα και κολουσε δεν μου ανοιγε τα αρχεια που ειχε μεσα και τωρα πια δεν εμφανιζεται για να τον ανοιξω ενω συνδεεται κανονικα.

ενω τον βλεπει στισ συσκευες και λεει οτι λειτουργει κανονικα δεν τον αναγνωριζει τι κανω για να μην χασω τισ φωτογραφιες και τα βιντεο.?

Αφου δεν τον αναγνωριζει πωσ μπορω να κανω ανακτηση??

Βοηθεια σας παρακαλω !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, lminakos είπε

Εχω ενα εξωτερικο σκληρο που στην αρχη ηταν εσωτερικος. ενω συνδεεται κανονικα. τον βλεπει στισ συσκευες και λεει οτι λειτουργει κανονικα δεν τον αναγνωριζει τι κανω για να μην χασω τισ φωτογραφιες και τα βιντεο.?

δοκίμασε να τον συνδέσεις σαν εσωτερικό  μήπως έχει πρόβλημα η θήκη Τρέξε ένα πρόγραμμα ανάκτησης  δεδομένων για τα αρχεία 

9 ώρες πριν, lminakos είπε

δεν ξερω πωσ α τον κανω εσωτερικο ??

Ο δευτερος ειναι λαπτοπ

Αν ο η/υ που έχεις είναι λαπτοπ βγάλε τον δίσκο που έχει επάνω και βάλε τον άλλον και εκκινησε με εν live linux usb - dvd μήπως τον διαβάσεις Αν ο η/υ είναι σταθερός δεν έχεις πρόβλημα βάλτον όπως τον - τους άλλους

Το πιθανότερο που εγώ βλέπω είναι να έχει φύγει από το κέντρο το καπάκι που τον στεγανοποιεί, αν δεν έχει σπάσει κεφαλή. Επειδή δεν έχω πια τα εργαλεία για επέμβαση στο εσωτερικό του παρά μόνο λογισμικό και ελεγκτή για επισκευές, θεωρώ πως ΑΝ ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ διαβαστεί τουλάχιστον μία φορά για να αντιγραφεί σε άλλον, μετά πρέπει να θεωρείται καταδικασμένος.

Αν βρίσκεσαι στην Αθήνα, στείλε μήνυμα.

Παράκληση: μην τον λειτουργήσεις άλλο, διότι όσο δουλεύει η βλάβη χειροτερεύει.

21 ώρες πριν, lminakos είπε

Γεια σας,

Εχω ενα εξωτερικο σκληρο που στην αρχη ηταν εσωτερικος. Μου επεσε κατω αλλα αμεσω τον εβαλα και δουλευε κανονικα.

μετα απο Καιρο τον ανοιξα και κολουσε δεν μου ανοιγε τα αρχεια που ειχε μεσα και τωρα πια δεν εμφανιζεται για να τον ανοιξω ενω συνδεεται κανονικα.

ενω τον βλεπει στισ συσκευες και λεει οτι λειτουργει κανονικα δεν τον αναγνωριζει τι κανω για να μην χασω τισ φωτογραφιες και τα βιντεο.?

Αφου δεν τον αναγνωριζει πωσ μπορω να κανω ανακτηση??

Βοηθεια σας παρακαλω !!!

σου επεσε κάτω και συνέχισες να τον εμπιστευεσαι;Λάθος,μεγάλο.

snbblp δυστυχως δεν βρισκομαι Αθηνα

Κρητη ειμαι τωρα τι κανω τα χανω ολα??

Παρακαλω καποιος να μου πει τι να κανω κ οχι να με επιπληψει. 

Αν ηξερα οτι θα χαλουσε μετα την πτωση φυσικα δεν θα τον εμπιστευομουν.

τον δοκιμασα κ δουλευε κανονικα το λαθος ειναι δικο αλλα τωρα τι κανω ειναι σημαντικα τα βιντεο κ οι φωτο που εχω μεσα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια τελικα δεν φταιει το κουτι τον δοκιμασαμε και σαν εσωτερικο αλλα τζιφος.

Απο οτι εχω καταλαβει το θεμα ειναι εσωτερικο αν βρω καποιον να μου φτιαξει τον δισκο

μπορω μετα να κανω ανακτηση δεδομενων με το recuva?? Η΄ να τον στείλω κατευθειαν σε εταιρια

να πληρωσω με  το ενα μου νεφρο.

Οι φωτο και τα βιντεο ειναι σημαντικα

Επεξ/σία από lminakos

Μηχανικά ένας δίσκος μπορεί και να φτιάχνεται αλλά θα σου στοιχίσει 3 νεφρά και 2 πνευμόνια.

Δοκίμασε με ρεκουβα να σωσεις ότι σώζεται.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Εκανα ανακτηση δεδομενων με ενα προγραμμα που καταβασα το icare data recovery και ου εμφανιζει τις  φωτο σε αρχεια τα οποια δεν μπορω να τα ανοιξω.

εχω windows 10. πρεπει μετα να κανω μετα καποια αλλαγη στα αρχεια ?? βοηθεια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...