Netr0nic Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 συσκευές, ποιά απο τις 2 θα μου προτείνατε και γιατί? Με ενδιαφέρει η κάμερα κατά κύριο λόγο και μετά τα υπόλοιπα... Το ποσό που διαθέτω 480 ευρώ (ούτε ευρώ παραπάνω).
georgerapp Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 το ενα ειναι παπουτσι απο τον τοπο σου με service σε ολη την χωρα το αλλο δε γνωριζω απο που θα το παρεις και σε κακο ενδεχομενο ποσο θα περιμενεις για ενα service . εαν προσπερασουμε το παραπανω και δε μας ενδιαφερει καθολου θα πηγαινα pixel . ενω και τα 2 δινουν πολυ καλο αποτελεσμα παιζουν στο πως αντιλαμβανονται την πραγματικοτητα . η samsung δινει παραπανω χρωμα και γενικα insta ετοιμες εικονες ενω το pixel πιο κοντα στο φυσικο . επισης η συνεπεια ειναι το επομενο , δηλαδη στα 10 κλικ ποσα θα βγουν καλα; εκει το πιξελ ειναι φοβερο τηελφωνο , ακομα και πατατα να κανεις να πας να βγαλεις εναν ανθρωπο με τον ηλιο πισω απο το κεφαλι του θα βγαλει καλη εικονα . τα sammy απο την αλλη εχουν καλυτερο βιντεο και φυσικα αψογο stabilizer ακομα και τα 4κ . σιγουρα πιξελ εγω για τον λογο οτι δεν αντεχω το ετοιμο αποτελεσμα που δινουν τα σαμμυ . 3
mastros7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Πιξελαρα μακραν καλυτερο φιλε μου. Καλες γιορτες με υγεια!! 2
paris_chav Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, georgerapp είπε το ενα ειναι παπουτσι απο τον τοπο σου με service σε ολη την χωρα το αλλο δε γνωριζω απο που θα το παρεις και σε κακο ενδεχομενο ποσο θα περιμενεις για ενα service . εαν προσπερασουμε το παραπανω και δε μας ενδιαφερει καθολου θα πηγαινα pixel . ενω και τα 2 δινουν πολυ καλο αποτελεσμα παιζουν στο πως αντιλαμβανονται την πραγματικοτητα . η samsung δινει παραπανω χρωμα και γενικα insta ετοιμες εικονες ενω το pixel πιο κοντα στο φυσικο . επισης η συνεπεια ειναι το επομενο , δηλαδη στα 10 κλικ ποσα θα βγουν καλα; εκει το πιξελ ειναι φοβερο τηελφωνο , ακομα και πατατα να κανεις να πας να βγαλεις εναν ανθρωπο με τον ηλιο πισω απο το κεφαλι του θα βγαλει καλη εικονα . τα sammy απο την αλλη εχουν καλυτερο βιντεο και φυσικα αψογο stabilizer ακομα και τα 4κ . σιγουρα πιξελ εγω για τον λογο οτι δεν αντεχω το ετοιμο αποτελεσμα που δινουν τα σαμμυ Εχοντας το s9+ στο παρελθον και το s10 τωρα και επειδη ακομα εχει το s9+ φιλος μου (οποτε μπορω να συγκρινω), εχει διορθωθει σε ενα βαθμο αυτο με το χρωμα που λες. Οι φωτογραφιες απ το s10 βγαινουν πιο φυσικες. Κατα τα αλλα προφανως και ισχυει : φωτο --> pixel 3xl, βιντεο --> s10(e) Καλα Χριστουγεννα παιδια! Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από paris_chav 2
Christos c_k Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Ποια η γνωμη σας για την μπαταρια του S10e?
georgerapp Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=475929 1
Netr0nic Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και χρόνια πολλά! Τελικά πήρα το s10e μιας και ήταν το μόνο που θα μπορούσα να το έχω μια μέρα πριν τα Χριστούγεννα ετοιμοπαράδοτο (δεν είχα καν συσκευή). Παρ όλα αυτά θα συμφωνήσω με ότι είπαtε παραπάνω σχετικά με το Pixel (ίσως το δοκιμάσω μελλοντικά). Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις κάμερες του s10e και με την συσκευή overall, όσον αφορά την μπαταρία που ρώτησε ο φίλος παραπάνω αν και είναι νωρίς ακόμη δείχνει ικανοποιητική. Την μέρα μου την βγάζω δηλαδή κανονικά έχοντας 15 με 20% αργά το βράδυ... Η χρήση που του κάνω είναι (κάμερα, social, youtube, mail και αρκετό browsing!). Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2019 από Netr0nic 3
giantzeron Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν εχω συνολικη αποψη. Αλλα σε μια προχειρη συγκριση που εκανα με μπροστινη καμερα s10e με Mi 9 με Gcam τα αποτελεσματα του S10e ηταν πραγματικα για κλαματα. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2019 από giantzeron
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα