nikchris Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 20 ώρες πριν, papp0us είπε Ξέρεις καλύτερα μέχρι να στο πασάρει η Apple, αλλα οκ η apple θα το κάνει σωστά. Αρχικά άσε κάτω το λάβαρο της επανάστασης, κανείς δε μίλησε για την Apple σου, γιατι την υπεραμύνεσαι; Απο συνήθειο; Το είχες; Σου φάνηκε χάλια η μπαταρία; Τα ίδια άκουγα και για τα, LG G7 και τα Pixel 4, έχεις ρωτήσει αυτούς που ΤΑ ΕΧΟΥΝ; Έτσι απο περιέργεια. Το Design; Αλήθεια τώρα; Η οθόνη είναι "σκοτεινή"; Σε σχέση με τι. Ο Fingerprint Scanner ΠΟΥ ΕΧΕΙ; Εγώ σε ρωτάω τι σε απογοήτευσε στο κινητό που πήρες, και εσυ μου λές το iPhone έχει καλύτερη υποστήριξη. Ο Θεός να βάλει το χέρι του μέρες που ειναι εδώ μέσα. Εσυ εισαι 'woke' και ξερεις καλυτερα εμεις ειμαστε Apple fanboys και κανουμε οτι μας πασαρουν. ΥΓ Την εχεις πει 50 φορες αυτην την χαζομαρα, γιατι περι χαζομαρας προκειται, για το αν εχω το κινητο και να 'ρωτησω αυτους που τα εχουν' κλπ Εχω πεσει σε αναριθμητα fanboy που γραφουν καταφανως ψεματα και χρηστες με ελαχιστες απαιτησεις και ακομα υπαρχει και η κατηγορια αυτων που 'ευλογανε τα γένια τους' . Χρειαζεται να παω να το παρω το κινητο για να καταλαβω οτι με 4κ οθονη και 3300 μπαταρια ειναι αθλιο; Οταν 5 reviews γραφουν οτι ειναι σκοτεινη η οθονη, πρεπει να το αγορασω για να στο πω και εγω; ΥΓ2 Μετα απο 10 χρονια με αντροιντ εχω εδω και 3 μηνες Apple και ξαφνικα ειναι 'η Apple μου' και 'υπεραμυνομαι απο συνηθειο' Κριντζαρω ασχημα με αυτα που γραφεις φιλος 1
papp0us Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nikchris είπε Εσυ εισαι 'woke' και ξερεις καλυτερα εμεις ειμαστε Apple fanboys και κανουμε οτι μας πασαρουν. ΥΓ Την εχεις πει 50 φορες αυτην την χαζομαρα, γιατι περι χαζομαρας προκειται, για το αν εχω το κινητο και να 'ρωτησω αυτους που τα εχουν' κλπ Εχω πεσει σε αναριθμητα fanboy που γραφουν καταφανως ψεματα και χρηστες με ελαχιστες απαιτησεις και ακομα υπαρχει και η κατηγορια αυτων που 'ευλογανε τα γένια τους' . Χρειαζεται να παω να το παρω το κινητο για να καταλαβω οτι με 4κ οθονη και 3300 μπαταρια ειναι αθλιο; Οταν 5 reviews γραφουν οτι ειναι σκοτεινη η οθονη, πρεπει να το αγορασω για να στο πω και εγω; ΥΓ2 Μετα απο 10 χρονια με αντροιντ εχω εδω και 3 μηνες Apple και ξαφνικα ειναι 'η Apple μου' και 'υπεραμυνομαι απο συνηθειο' Κριντζαρω ασχημα με αυτα που γραφεις φιλος Ναι εγώ είμαι "woke" γιατί για να κρίνω ένα κινητό το δοκιμάζω πρώτα, και όταν χρειαστεί να κατακρίνω, το κάνω λέγοντας την άποψη μου, όχι αυτή που είδα από ένα βίντεο. Κρίνεις τη φωτεινότητα μιας οθόνης από βίντεο, και την αυτονομία του από μαρτυρίες. Προσπαθείς να μας επιβάλεις μια άποψη που δεν έχεις. Παρόλα αυτά "κριντζαρεις" Ναι, θέλω όταν μου πασαρεις κάτι για αποψη σου , ότι δηλαδή έχει "σκοτεινή οθόνη" (γελάνε και τα γελάδια στη νέα Ζηλανδία) να έχεις τη εμπειρία, αλλιώς η άποψη σου είναι ισότιμη , με την κυρά Λίτσα την κομμώτρια. Τα ίδια μας λέγανε και για τα pixel 4 που με 2800 μπαταρία και 60hz οθόνη δεν βγάζουν ούτε το δίωρο, που κοιτάζοντας ένα χαρτί μοιάζει λογικό. Μάντεψε ποιοι κάνουν κωλοτουμπες τωρα. Ε αν έχει 10 χρόνια αντροιτ και τώρα αιος είσαι legit συγνώμη που αμφισβήτησα τη δανεικη γνώμη σου. Πες μας και άλλα σχετικά με τα Sony smartphones που δεν άγγιξες ποτέ Κριντζαρεις.... Υ.Γ. τα "χαζομάρες" κράτα τα για τον εαυτό σου, το να μην έχεις άποψη και να βρίσκεις γύρω γύρω είναι πρόβλημα σού, τις εκφράσεις σου όμως να τις προσεχείς, σε δημόσιο διάλογο Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2019 από papp0us
logistoulis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 22/12/2019 στις 4:02 ΜΜ, gakost είπε Οι περισσότεροι που κράζετε την Sony (και κατ επέκταση καθετί που ΔΕΝ είναι Xiaomi) αμφιβάλω αν έχετε δει από κοντά ένα σύγχρονο τηλέφωνο της. Το ότι δεν έχει παρουσία στην Ελλάδα δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλές συσκευές. Αν βγεί κανείς από τον μικρόκοσμο της Ελληνικής αγοράς τα πιο πολλά κινέζικα που μοσχοπουλάνε εδώ και που πολλοί τα θεωρούν τα κορυφαία ούτε που τα έχουν ακούσει αλλού. Φίλε σοβαρά τώρα; Η Ελλάδα ήταν για πάρα πολλά χρόνια χώρα όπου η Σόνυ κυριαρχούσε όταν σε άλλες χώρες την είχαν ήδη ξεχάσει Μόνη της τα έκανε θάλασσα δεν της φταίει κανείς Στις 24/12/2019 στις 4:17 ΜΜ, papp0us είπε Το είχες; Σου φάνηκε χάλια η μπαταρία; Τα ίδια άκουγα και για τα, LG G7 και τα Pixel 4, έχεις ρωτήσει αυτούς που ΤΑ ΕΧΟΥΝ; Έτσι απο περιέργεια. Το Design; Αλήθεια τώρα; Η οθόνη είναι "σκοτεινή"; Σε σχέση με τι. Ο Fingerprint Scanner ΠΟΥ ΕΧΕΙ; Εγώ σε ρωτάω τι σε απογοήτευσε στο κινητό που πήρες, και εσυ μου λές το iPhone έχει καλύτερη υποστήριξη. Ο Θεός να βάλει το χέρι του μέρες που ειναι εδώ μέσα. Lg g3/g4 ποιοτικά σκουπίδια και μιλάμε για συσκευές που είχε ένα σωρό κόσμος άπατη και αυτή και δίκαια Σιγά μην δώσουμε κι άλλη ευκαιρία λες και έχουμε λεφτά για κάψιμο Στις 23/12/2019 στις 6:58 ΜΜ, georgerapp είπε φετος παντως καλυψανε πολυ δρομο απότομα στον φωτογραφικο τομεα . εχω δει δείγματα απο φιλο και το αναγνωριζω . σε σχεση παντα με τον αφρο που κυκλοφορεί αλλα και με το δικο μου (xz1) που απλα δεν υπαρχει συγκριση . και το xz1 τραβαει οπως και το xz2 xz3 . Το θέμα είναι ότι και οι άλλοι καλύπτουν έδαφος, εκεί που ήταν ανύπαρκτοι στις φωτογραφίες οι κινεζοι διαπιστώνω ότι το Α3 των λιγότερο από 200€ (με αισθητήρα της Σόνυ βεβαίως) βγάζει πολύ καλύτερες φωτογραφίες από το xz1 που ήταν πρώην ναυαρχίδα Η Σόνυ παρότι βγάζει το hw έχει άθλιο λογισμικό, μου λες ότι έφτιαξε.. Ξέρεις πόσα χρόνια ακούω ότι έφτιαξε και έφτιαξε και έφτιαξε; Και δε με νοιάζουν και οι φωτό δεν επηρέαζε ποτέ ιδιαίτερα αυτός ο παράγοντας τις αγορές μου το θέμα είναι αν με ένοιαζε σίγουρα δεν θα πήγαινα σε Σόνυ, θα κοιτούσα Samsung ίσως ή Χαβάη Η Σόνυ πάσχει εκεί όπως τελικά και οι ίδιοι παραδέχτηκαν, αλλά οι υποστηρικτές ποτέ δεν το παραδέχονται Οι άλλοι οι φθηνιαρηδες που επίσης έπασχαν εκεί και χωρίς κανείς να περιμένει κάτι από αυτούς βγάζουν αξιοπρεπες λογισμικό (ας μη μιλήσω για δυνατότητα να βγάλεις gcam με απλό apk χωρίς ξεκλειδωματα και ιστορίες για αγρίους) Το xz1 πάντως πρόσφατα έμεινε και από φορτιστή και φορτίζει με τον φορτιστή του παλιού μου xiaomi, τόση ποιότητα Οι πωλήσεις δεν είναι τυχαίες Και την apple δε τη συμπαθώ αλλά καταλαβαίνω γιατί πουλάει, όπως καταλαβαίνω γιατί και η Σόνυ δεν πουλάει Ένα καλό και ελαφρύ ui (αν δεν αρχίσει να κάνει τρέλες επανεκκινήσεις) και ωραίο φινίρισμα στο αλουμίνιο (αν δε ξεκολλήσει τίποτα) δεν είναι αρκετά Και με μπαταρίες που γελάει ο κόσμος Δεν υπάρχει καλή διαχείριση και λοιπά παραμύθια, υπάρχει η εξής πραγματικότητα έχεις 4000 mAh φορτίζεις κάθε δύο μέρες άμα γουστάρεις ή και 3 αν κάνεις μέτρια χρήση Οτιδήποτε άλλο είναι κοροϊδία και αδικαιολόγητο όταν αυτό μπορεί να στο παρέχει κάποιος με 160€ και δεν το έχεις έχοντας δώσει σοβαρά λεφτά Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2019 από logistoulis
papp0us Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, logistoulis είπε Lg g3/g4 ποιοτικά σκουπίδια και μιλάμε για συσκευές που είχε ένα σωρό κόσμος άπατη και αυτή και δίκαια Σιγά μην δώσουμε κι άλλη ευκαιρία λες και έχουμε λεφτά για κάψιμο Δηλαδή επειδή το G4 ήταν κακή ποιοτικά συσκευή, που δεν ηταν, απλα ειχε σημαντικό πρόβλημα στην πλακέτα, συνολικά το τηλέφωνο ηταν παρα πολυ καλό, αυτόματα κάνει άχρηστα τα LG G5, G6, G7, G8, G8s, G8x, V10,V20,V30,V40,V50; Και δίκαια κιολας; Και η Samsung εβγαλε το note 7 που έπαιρνε φωτιά στο κομοδίνο σου, αλλα μάλλον εκεί υπάρχουν λεφτά για κάψιμο. Το οτι ανάμεσα στις ΠΑΡΑ πολλές καλές συσκευές της Xiaomi υπήρχαν το Xiaomi Redmi Note 3, που δεν πήρε μισό Update, το Redmi Pro που έκανε Ghosting στην AMOLED της πλάκας μέσα στο εξάμηνο, και το τρισαγαπημένο μου Mi4C που έτριζε σαν κινητό του 10αρικου, σημαίνει οτι δεν είχαν τα χάλια τους; Αυτό αναιρεί την επιτυχία της Xiaomi ή την ποιότητα των υπόλοιπων συσκευών της; Συγκρίνεις το Xiaomi Mi A3, με το XZ1, κινητό του 2017, γιατι δεν το συγκρίνεις με την ίδια την ναυαρχίδα της XIaomi του 2017, το Mi 6. Και απο αυτό καλύτερες φωτογραφίες βγάζει, Τα δύο τελευταία χρόνια οι φωτογραφίες έχουν κάνει ΑΛΜΑ στα κινητά, δεν μπορείς να συγκρίνεις δυο συσκευές με 2 χρόνια διαφορά, και μάλιστα αυτά τα χρόνια, σε όποια κατηγορία και αν ανήκουν, 2 χρόνια στην εξέλιξη των Smartphones είναι ένας αιώνας. Το Mi note 10 κάνει 400€ και βγάζει 4 φορές καλύτερες φωτογραφίες απο την ναυαρχίδα της Apple και της Samsung το 2017 που κάνανε ένα χιλιάρικο. Όλοι ξέρουμε γιατί δεν πουλάει η Sony, δεν είναι δα και κανα κρατικό μυστικό, το οτι υπάρχουν ομως κινητά που βγάζουν καλύτερες φωτογραφίες, ΔΕΝ σημαίνει οτι το Sony Xperia 1 π.χ βγάζει κακές. Δεν είναι όλα ένα Benchmark, μετράνε πολλά σε ένα τηλέφωνο, η κατασκευή του, η αντοχή του, το αν είναι αδιάβροχο, το αν έχει ασύρματη φόρτιση, το αν παίρνει updates, αν έχει σέρβις της προκοπής, αν έχει λογισμικό με επιλογές που σε βολεύουν/σου φαίνονται χρήσιμες, τι ήχο βγάζει, τι ηχεία έχει, το μέγεθος του, η οθόνη του, η ευκολία στο κράτημα, το πόσο ευκολα θα βρείς θήκες, πόσο "χωμένος" είσαι βάση συνήθειας στις υπηρεσίες του, και χίλια δυο ακόμα.. 4000 κάθε δυο μέρες αν γουστάρεις ΔΕΝ φορτίζεις, γιατι κανένα κινητό επιπέδου ναυαρχίδας δε βγάζει δυο μέρες με 4000mAh, το στοίχημα είναι να βγάλει μία. Και μη μου πείς τώρα "το MiA3 βγάζει", γιατι έχει 720p OLED Panel και Snapdragon 665, οι επιδόσεις έχουν τίμημα. Τέλοσπάντων, εγώ απλά έχω ένα πολύ απλό πράγμα να δηλώσω. Κανένα κινητό δεν είναι "για όλους" και κανέναν κινητό δεν είναι "για κανέναν'. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2019 από papp0us 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα