Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα

Αυτες της μερες μου ενεργοποιησαν το vdsl και εχω το εξης θεμα. τηλεφωνικα απο το εμπορικο τμημα μου ειπαν οτι θα πιανω 45-50. Αλλα το αποτελεσμα ειναι οτι πιανω 20 με 21  θα βαλω και εικονα ποιο κατω για να δειτε και εσεις. Σημερα πριν απο λιγο μιλησα με το τεχνικο τμημα και μου ειπε και αυτος το ιδιο 45-50 και το δηλωσε βλαβη. Η αποσταση μου απο την καμπινα με βασει το google maps ειναι 950 μετρα με 1000 ειναι λογικο να πιανω τοσο λογο αποστασεις? εδω πρεπει να σημειωθει οτι πριν που ειχα adsl ειχα downstream line attenuation 38.5 και τωρα 22. Η εσωτερικη καλωδιωση ειναι νεα οποτε δεν ειναι αυτο το προβλημα και ρουτερ εχω το Huawaei ΗΑ-35

ρουτερ.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, nikolaos91 είπε

καλημερα

Αυτες της μερες μου ενεργοποιησαν το vdsl και εχω το εξης θεμα. τηλεφωνικα απο το εμπορικο τμημα μου ειπαν οτι θα πιανω 45-50. Αλλα το αποτελεσμα ειναι οτι πιανω 20 με 21  θα βαλω και εικονα ποιο κατω για να δειτε και εσεις. Σημερα πριν απο λιγο μιλησα με το τεχνικο τμημα και μου ειπε και αυτος το ιδιο 45-50 και το δηλωσε βλαβη. Η αποσταση μου απο την καμπινα με βασει το google maps ειναι 950 μετρα με 1000 ειναι λογικο να πιανω τοσο λογο αποστασεις? εδω πρεπει να σημειωθει οτι πριν που ειχα adsl ειχα downstream line attenuation 38.5 και τωρα 22. Η εσωτερικη καλωδιωση ειναι νεα οποτε δεν ειναι αυτο το προβλημα και ρουτερ εχω το Huawaei ΗΑ-35

ρουτερ.jpg

Καλημέρα

Εάν η απόσταση είναι τέτοια λογικό να έρχεται πιο χαμηλά, εξαρτάται βέβαια και με τον χαλκό

Επίσης, για να έχεις το ha 35, έχεις και booster στο πακέτο

Άρα θα πρέπει πέρα από την κανονική που έρχεται 20-25 να σε ανεβάζει πολύ παραπάνω

Επεξ/σία από panossar95
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, nikolaos91 είπε

ναι μου δινει αλλα 15 με 20 αλλα σε γενικες γραμμες το booster εχει θεματα

Μόνο??

Με δεδομένα από κινητό πιάνεις 3g ή 4g?

Επίσης δες πάνω στο ρούτερ, έχει δει λαμπάκια για την σιμ κάρτα.

Mode και signal

Το πρώτο αν είναι γαλάζιο δουλεύει 4γ, αν είναι πιο σκούρο 3γ

Το δεύτερο έχει να κάνει με την θέση του ρούτερ πιο πολύ, οπότε αν δεν είναι φουλ, μετακίνησε το λίγο μπας και δώσει παραπάνω.

Επίσης, για να δεις πόσο δίνει μόνο η κάρτα, γιατί μου φαίνονται πολύ λίγα τα 15-20, βγάλε το adsl καλώδιο πίσω από το ρούτερ, και κάνε ένα speedtest, να δεις πόσο σου δείχνει η κάρτα μόνη της

Τέλος, μπορείς να τσεκαρεις στο http://speedtest.ftp.otenet.gr/ να κατεβάσεις συνδυαστικά τα 2 μεγάλα αρχεία που έχει, να δεις μέχρι πόσο φτάνει η γραμμή μαζί με την κάρτα

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου το ρουτερ πιανει κανονικα 4g αλλα εκει που βρισκομαι δεν εχει καλο σημα το ρουτερ το εχω μετακινηση ιδι και καπως ανεβηκε λιγο το σημα αλλα στην τελικη πρεπει να παρω εξωτερικη κεραια για την κινητη μιπως και βελτιωθει καπως σκεφτομαι να παρω αυτην MikroTik MTAO-LTE-5D-SQ, mANT LTE 5o, 5dBi LTE antenna with 2 x SMA connectors

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikolaos91 είπε

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου το ρουτερ πιανει κανονικα 4g αλλα εκει που βρισκομαι δεν εχει καλο σημα το ρουτερ το εχω μετακινηση ιδι και καπως ανεβηκε λιγο το σημα αλλα στην τελικη πρεπει να παρω εξωτερικη κεραια για την κινητη μιπως και βελτιωθει καπως σκεφτομαι να παρω αυτην MikroTik MTAO-LTE-5D-SQ, mANT LTE 5o, 5dBi LTE antenna with 2 x SMA connectors

Αχα κατάλαβα!

Δεν ξέρω για την κεραία να σε βοηθήσω δυστυχώς.

Αλλά με 20-25 κανονική γραμμή και με κανονικό μπουστερ που δουλεύει σωστά θα έπρεπε να έχει κάνα 60αρι άνετα συνδυαστικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...