Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,
Θέλω να συνδέσω τα δυο γραφεία μεταξύ τους. Θέλω να μοιράσω το Ίντερνετ από το κεντρικό που έχουμε vdsl 50ρι στο γραφείο που έχει adsl και κλειδώνει στα 4mbps. Υπάρχει κάποιος επαγγελματίας δοκιμασμένος που μπορεί να τσεκάρει αν είναι εφικτή η ζεύξη; Με ενδιαφέρει να είναι γενικά σταθερή η σύνδεση.

9-D061405-5-AE8-409-A-AEF1-6-CFC638383-A

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω αν έχει οπτική επαφή!

Γι αυτό ψάχνω έναν επαγγελματία για να έρθει να κάνει τις μετρήσεις και να προτείνει και τη υλικό χρειάζεται για την υλοποίηση. 

Δημοσ.

Μέχρι τα 3 χλμ απο την αποθήκη για το κεντρικό έχει σίγουρα οπτική επαφή το τσέκαρα τώρα. Υπάρχει μόνο μια περίπτωση στα πρώτα 500μ να κόβει την οπτική επαφή ένα δέντρο. Υπάρχει πρόβλημα? Θέλει καθαρή τελείως οπτική επαφή?

Επίσης στο σίτε της airlink τι βάζω στο device height και στο ref station height?

Το ύψος είναι 7,5 το κτήριο + 4 ο στύλος που θα μπεί η κεραία. Μετράμε και το υψόμετρο ή το υπολογίζει μόνο του?

Και τα δύο κτήρια το ίδιο ύψος έχουν, το μόνο που αλλάζει είναι το υψόμετρο.

Δημοσ.

ακομα και δεντρο μπορει να σου ριξει την ποιότητα και να χανεις πακέτα.
θα πρεπει να απευθυνθεις σε μια εταιρία για να σου κάνει ενα site survey και να σου δώσει λύση για τον εξοπλισμό (κεραίες, ρουτερ, ιστούς, καλώδια κλπ). υπάρχουν πάααρα πολλές.
βασικά θελεις point to point κεραίες που κλειδώνουν μεταξύ τους με beam.

επίσης θα πρέπει να εξετάσεις αν θες να μεταφέρεις μόνο το ίντερνετ ή και δεδομένα προγραμμάτων ή άλλων συστημάτων, αρχεία κλπ;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, kostello είπε

ακομα και δεντρο μπορει να σου ριξει την ποιότητα και να χανεις πακέτα.
θα πρεπει να απευθυνθεις σε μια εταιρία για να σου κάνει ενα site survey και να σου δώσει λύση για τον εξοπλισμό (κεραίες, ρουτερ, ιστούς, καλώδια κλπ). υπάρχουν πάααρα πολλές.
βασικά θελεις point to point κεραίες που κλειδώνουν μεταξύ τους με beam.

επίσης θα πρέπει να εξετάσεις αν θες να μεταφέρεις μόνο το ίντερνετ ή και δεδομένα προγραμμάτων ή άλλων συστημάτων, αρχεία κλπ;

Μπορείς να μου προτείνεις κάποιες είτε εδώ είτε σε πμ; Θέλω κάποιες αξιόπιστες. Με ενδιαφέρει το Ίντερνετ κυρίως. Αν είναι εφικτά και τα υπόλοιπα ακόμα καλύτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/12/2019 στις 5:52 ΠΜ, mcstefan7 είπε

Μπορείς να μου προτείνεις κάποιες είτε εδώ είτε σε πμ; Θέλω κάποιες αξιόπιστες. Με ενδιαφέρει το Ίντερνετ κυρίως. Αν είναι εφικτά και τα υπόλοιπα ακόμα καλύτερα.

Κορινθία είσαι?

Επεξ/σία από kostello
Δημοσ.

Μορφολογικά τουλάχιστον δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, με τις κεραίες να είναι στα 11.5 μέτρα  από το έδαφος. Βλέποντας την περιοχή από την δορυφορική εικόνα και λαμβάνοντας υπόψη την υψομετρική διαφορά φαίνεται πως δεν θα υπάρχει θέμα από κάποιο ψηλό κτήριο ας πούμε.

http://prntscr.com/qhpr1o

Δημοσ.

Μορφολογικά είναι σχεδόν κάμπος. Αν υπάρχει εμπόδιο θα είναι ένα δέντρο. Με τον ιστό της κεραίας λογικά περνάει απο πάνω. Θα ήθελα όμως να μου προταθεί απο κάποιον που ξέρει κάποια εταιρεία που ασχολείται ώστε να κάνει την εγκατάσταση των ιστών (αντηρίδες και τα συναφή), τις κεραίες και την ρύθμιση του εξοπλισμού. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...