Runner25 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) το συστημα μου ειναι ενισχυτης yamaha as-801.yamaha cd network player cd-301 και ενα πικαπ project αυστηρα για μουσικη ταινιες παιχνδια δε με νοιαζει ποια ηχεια ζευγος βιβλιοθηκης προτεινετε τωρα εχω τα wharefedale 9,3 απο το παλιο μου σεταπ ειδα διαφορα αλλα γενικα νομιζω αδικουν τον ενισχυτη Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2019 από Runner25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Αν και δεν ανέφερες budget αυτά νομίζω είναι ιδανικά και θα δέσουν μια χαρά με τον ενισχυτή σου. Δεν είναι το ευκολότερο φορτίο αλλά ο Yamaha θα τα οδηγήσει επαρκώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δεν αναφέρεις budget , για αυτό πάρε kef ls50 + 2 svs sb1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 σωστα δεν ανεφερα μπατζετ μου διεφυγε εντελως, τα φοκαλ που προταθηκαν ειναι σχετικα καλα δε θελω να ξεφυγω πανω απο 1000 το ζητουμενο ειναι να αντεχουν γιατι δινω γκαζια και αυτα που εχω τωρα εχουν αρπαξει 2 φορες τουιτερ μουσικη που ακουω μεταλ/ροκ/ηλεκτρονικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα