Panagiotis321 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Έχω το σύστημα της υπογραφής και είδα στο cpuz οτι η ραμ τρέχουν 2133 και όχι 3000 που λένε οτι είναι και στο bios μπήκα αλλά δεν κατάφερα να της πάω 3000 δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος και δεν ξέρω πόσο όντως διαφορά θα έχει άμα όντως τις πάω 3000
tanasen01 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Αν παίζεις παιχνίδια θα δεις διαφορά και σημαντική μάλιστα. Δες από το 5ο λεπτό και μετά. Στο Μ.Ι.Τ. λογικά θα φαίνεται η ρύθμιση που θα πρέπει να κάνεις. Θα πρέπει να πας στα Advanced Voltage Settings και να ανεβάσεις το DRAM Voltage στο 1.35V.
Panagiotis321 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά και πάλι δεν έπιασε το έκανα και μετά δεν έκανε boot πως να το πω..το pc ήταν ανοιχτό αλλά στην οθόνη τίποτα σαν κλειστό, σε μια δόση το κλείνω ξανανοίγει στο bios και μου λέει να γυρίσω της ρυθμίσεις default και μετά όλα οκ αλλά με την ταχύτητα ραμ όπως πριν
Panagiotis321 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Άρα το αφήνω έτσι προς ώρας γιατί δεν ξέρω τι φάση , εκτός αν κάποιος άλλος έχει καμιά ιδέα ή προσωπική εμπειρία με σύστημα με αυτήν την μητρική και ραμ κτλπ
Panagiotis321 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ντάξει το κατάφερα τρέχει 3.000 τελικά (τώρα θα δεν θα με χάλαγε ένα oc και σε κανα επεξεργαστή ή στα γραφικά του κ έτσι αν είναι να μου δώσει κάτι παραπάνω , αλλα δεν το πειράζω προς ώρας , φτάνει που είμαι οκ με την ραμ) βασικά για τον επεξεργαστή οκ το βρήκα και αυτό αλλα δεν με νοιάζει και τόσο αυτό, όμως τα γραφικά κυρίως αν ανεβαίνουν άλλο αν και νομίζω ειναι τέρμα και αυτα με 2gb vram τώρα τίποτα ταχύτητες ρολόγια κτλπ αν ανεβαίνουν άλλο δεν ξέρω και πιάνεται ως ενα μικρό 'oc' Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από Panagiotis321
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα