soundou Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δεν το βρηκα για ps4 οποτε ανοιγω θεμα εδω. Με βαση τις προσφορες που τρεχουν τωρα επεσε το ματι μ σε αυτο.λεει τπτ στο ps4?αξιζει να λιωσεις εκει;παιζει κανεις;
Choutas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Στο Xbox είναι μέρος του game pass η αρχική έκδοση αν έχεις Xbox να το δεις εκεί.
soundou Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Οχι ps4 κ το χει προσφορα 10€.απλα δεν ειναι ρα 10€ αλλα η εμπειρια.αξιζει να ασχολιθεις;παραδειγμα το ff το moorg το παρατησα γτ βαρεθηκα μετα απο 2 μηνες
Choutas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Γούστα είναι αυτά ως παιχνίδι λέει αλλά δεν μπορώ να σε πάρω στο λαιμό μου. Για 10 ευρώ και να μην σου αρέσει δεν τρέχει και κάτι. 1
Georgram Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ το έπαιζα για κανα 3μηνο! Θα έλεγα το καλύτερο mmorpg για ps4 αυτή την στιγμή ΑΛΛΑ..αν έχεις το πρώτο ps4 η το σλιμ θα έχεις αρκετά θέματα με λαγκ και τέτοια! Επίσης για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις πλήρως στο παιχνίδι θα πρέπει να ρίξεις κάποια έξτρα λεφτά(εγώ έχω βάλει καμία 100 ευρώ) όπως να αγοράσεις pets από το shop για να σου κάνουν loot,είναι must αυτά! Επίσης θα πρέπει να αφιερώσεις αμέτρητες ώρες σε ατελείωτο grinding! Δηλαδή θα τρως τα ίδια και τα ίδια mobs για ατέλειωτες ώρες για να κανεις αναβάθμιση το gear σου και αν αυτό αποτύχει πάμε πάλι από την αρχή! (Αυτό ήταν που με κούρασε στην ουσία και το παράτησα προς το παρών!) Αυτά σε γενικές γραμμές αλλά σε σχέση με τα αλλά υπάρχοντα mmorpg του ps4 θα έλεγα αυτό είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής!
soundou Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Να μην δω για το ff xiv?η κανα moster hunter?
Georgram Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Για το ff xiv δεν ξέρω,είχα δοκιμάσει κάποτε το trial και δεν μου έκανε το κλικ,χωρια που έχει μηνιαία συνδρομή και αρκετά έξτρα dlc! Το monster hunter το έπαιζα περισυ,πολύ καλό αλλά δεν νομίζω ότι ανήκει στην κατηγορία του mmorpg! Από κει και πέρα όπως είπε Και ο φίλος πιο πάνω γούστα είναι αυτά και εξαρτάται από το τι ζητάς από το κάθε παιχνίδι!
Tsino Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 2 ερωτήσεις Το είχα αγοράσει για PC θα δουλεύει ο λογαριασμός και για το PS? Χρειάζεται να έχω συνδρομή PSPlus για να παίξεις ?
Georgram Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Στις 22/12/2019 στις 11:27 ΠΜ, Tsino είπε 2 ερωτήσεις Το είχα αγοράσει για PC θα δουλεύει ο λογαριασμός και για το PS? Χρειάζεται να έχω συνδρομή PSPlus για να παίξεις ? 1. Οχι 2. Ναι 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Μην ασχολείστε με τέτοια mmo.Όλη την ώρα grind,αισχρό rng και καταλήγεις να έχεις πληρώσει περισσότερα από το να έπαιζες κάποιο με συνδρομή(που προφανώς θες να αποφύγεις παίζοντας κάποιο f2p ή btp).Εκτός και αν θες να έχεις ένα mmo με γαμάτα γραφικά για να παίζεις χωρίς να σε ενδιαφέρει το endgame ή να είσαι ανταγωνιστικός στο pvp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα