Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω αυτή την μητρική με την asus Radeon R9 290 dcuii oc 4gb το θέμα είναι ότι η κάρτα είναι κάπως unstable με αυτή την μητρική παρατηρώ και μερικά artifacts (δεν έχω κάνει oc στην καρτα) όταν χρησιμοποίησα την μητρική έκανα bios update στην έκδοση 7C02v35

Πριν κάνω καθαρή εγκατάσταση των windows για πρώτη φορά την δοκίμασα στην δεύτερη pcie slot θύρα τα πράγματα ήταν κάπως καλύτερα αλλά όχι 100% stable όπως πρέπει αν και έχω δει και σε forums ότι κιαλλοι έχουν παρόμοια προβλήματα. Τι λέτε να φταίει; Πρεπει η msi να φέρει bios update ή να φταίει η μητρική ή η κάρτα;

Δημοσ.

καταρχήν δοκιμασε την καρτα σε αλλο μηχάνημα... Εαν δεν έχεις , μπές στο βιος και κοιτα εκει εαν κανει artifacts

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, sstratos είπε

καταρχήν δοκιμασε την καρτα σε αλλο μηχάνημα... Εαν δεν έχεις , μπές στο βιος και κοιτα εκει εαν κανει artifacts

Όχι στο bios δεν κανει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα bios notes ελεγαν και fix προβληματα ασυμβατοτητας με παλια μοντελα pci. Nα ειναι ρυθμισεις ενεργειας το προβλημα η κατι με  pcie ;

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Στα bios notes ελεγαν και fix προβληματα ασυμβατοτητας με παλια μοντελα pci. Nα ειναι ρυθμισεις ενεργειας το προβλημα η κατι με  pcie ;

Λέει ότι με το τελευταίο bios update ότι έχει βελτιωμένη συμβατότητα με PCI-E express πάντως και στο skroutz έχω δει μια αξιολόγηση με τέτοιο παρόμοιο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατι με ρευματα ειναι συνηθως . Αλλα κλεινει δε κανει artifacts .Εβγαλαν και το xmp προφίλ 2 δεν υπαρχει πλεον εγω ειχα προβληματα ασταθειας με τις ram 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Κατι με ρευματα ειναι συνηθως . Αλλα κλεινει δε κανει artifacts .Εβγαλαν και το xmp προφίλ 2 δεν υπαρχει πλεον εγω ειχα προβληματα ασταθειας με τις ram 

Χμμμ τι να σου πω πάντως εγώ που έχω τις g.skill ripjaws V 3200mhz με το τελευταίο bios update δεν έχουν αφαιρέσει το xmp 2.0 γιατι το έχω ενεργοποιημένο

Δημοσ.

και σε εμενα και με το τελευταιο bios μια χαρα φαινονται τα a-xmp profiles (1 και 2).

Υπαρχει bios για την καρτα γραφικων νομιζω:

https://www.asus.com/Graphics-Cards/R9290DC2OC4GD5/HelpDesk_BIOS/

Αλλα ειναι ρισκο. Πριν κανεις οτιδηποτε ψαξε καλα, μηπως βρεις καποια αλλη λυση.

Δοκιμασε και Clear CMOS.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, duffyduck είπε

και σε εμενα και με το τελευταιο bios μια χαρα φαινονται τα a-xmp profiles (1 και 2).

Υπαρχει bios για την καρτα γραφικων νομιζω:

https://www.asus.com/Graphics-Cards/R9290DC2OC4GD5/HelpDesk_BIOS/

Αλλα ειναι ρισκο. Πριν κανεις οτιδηποτε ψαξε καλα, μηπως βρεις καποια αλλη λυση.

Δοκιμασε και Clear CMOS.

Πήγα να κάνω το έχει σε .exe αρχείο και μου βγαζει μύνημα ότι δεν χρειάζεται αναβάθμιση

1 ώρα πριν, Apaleytos80 είπε

Άμα κατεβάσεις λίγο τα ρολόγια η δωσεις λίγο ρεύμα με MSI afterburner στρώνει?

Άμα κατεβάσω τα ρολόγια ναι είναι οκ

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Philip023 είπε

Τότε κατέβασε τα ρολόγια 50-100 μόνιμα mhz η δώσε λίγα mvolt παραπάνω με +10/+20 στο προφίλ του afterburner.Το ίδιο μου έκανε  μια  7770 που έχω σε ένα pc και είναι "factory overclocked".

Δημοσ.
Στις 22/12/2019 στις 10:55 ΠΜ, Apaleytos80 είπε

Τότε κατέβασε τα ρολόγια 50-100 μόνιμα mhz η δώσε λίγα mvolt παραπάνω με +10/+20 στο προφίλ του afterburner.Το ίδιο μου έκανε  μια  7770 που έχω σε ένα pc και είναι "factory overclocked".

Μπαα δεν λέει να έχω λίγα fps χαμηλότερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/12/2019 στις 8:30 ΜΜ, Philip023 είπε

11 ώρες πριν, Philip023 είπε

Μπαα δεν λέει να έχω λίγα fps χαμηλότερα

Δεν μπορείς να κάνεις πολλά και ΔΕΝ έχει σχέση με τη μητρικη.

Η R9 290 οου έχει φάει τα ψωμιά της και έχει αρχίσει να τα παίζει.

Αποδεξου το. Μπορείς να την ανοίξεις και να βάλεις θερμοαγωγιμη πάστα για να δεις αν γινει τιποτα

Επεξ/σία από kkatzos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...