Προς το περιεχόμενο

EA Origin Access - One Month Free Basic Trial Key Giveaway (ΤΕΛΟΣ)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω basic access. Δεν το πλήρωσα ίσως γιατί αγόρασα ένα game να έδιναν δώρο αλλα όταν τελειώσει αυτο που έχω θα το βάλω και αυτό! ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, therion13 είπε

Εγώ πάντως έχω basic access. Δεν το πλήρωσα ίσως γιατί αγόρασα ένα game να έδιναν δώρο αλλα όταν τελειώσει αυτο που έχω θα το βάλω και αυτό! ευχαριστω

Το έδωσαν σε οσουν είχαν ενεργοποιήσει το 2fa στο account τους 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Oakenfold_ είπε

Με το πέρας του μήνα φαντάζομαι διαγράφονται και τα παιχνίδια από την Library?

Παραμένουν τα saves και όταν ξαναενεργοποιήσεις την συνδρομή ή αγοράσεις κάποιo game που έχεις προχωρήσει,το συνεχίζεις κανονικά.

Επεξ/σία από Tantalord
Δημοσ.

Παίδες ξέρουμε τι γίνεται αν υπάρχει basic που τρέχει (ο δωρεάν μήνας που έδωσαν για το 2FA). Το επεκτείνει ή το καταργεί και ξεκινά απ' την αρχή νέο μήνα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Παίδες ξέρουμε τι γίνεται αν υπάρχει basic που τρέχει (ο δωρεάν μήνας που έδωσαν για το 2FA). Το επεκτείνει ή το καταργεί και ξεκινά απ' την αρχή νέο μήνα;

Το επεκτείνει, μολις το εβαλα.

EDIT:
Πήρα και 2ο με διαφορετικό email και δουλεύει κανονικά. φαντάζομαι αν κάποιος έχει όρεξη μπορεί να πάρει όσα θέλει.

image.png.7b822f754f0cbe0f85b73e663ca65a4e.png

Επεξ/σία από vaggos88
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

Μου βγάζει error, δεν πρόλαβα μάλλον ε; ☹️

και σε μενα error έβγαλε και τις 2 φόρες. παρόλα αυτά ήρθε το mail για να κάνω activation. τσέκαρε το και κανε login, θα σου ζητήσει να βάλεις και κάποια ακόμα στοιχειά.  και μετα πας στην αρχική σελίδα κάτω και ζητάς το Key. έχει πολλά ακόμα και προστίθενται κάθε τόσο απ' οτι βλέπω.

Επεξ/σία από vaggos88
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaggos88 είπε

και σε μενα error έβγαλε και τις 2 φόρες. παρόλα αυτά ήρθε το mail για να κάνω activation. τσέκαρε το και κανε login, θα σου ζητήσει να βάλεις και κάποια ακόμα στοιχειά.  και μετα πας στην αρχική σελίδα κάτω και ζητάς το Key. έχει πολλά ακόμα και προστίθενται κάθε τόσο απ' οτι βλέπω.

Οκ τα κατάφερα, άραγε μπορούν να γίνουν stack οι κωδικόι;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

Οκ τα κατάφερα, άραγε μπορούν να γίνουν stack οι κωδικόι;

Παίρνεις όσους θέλεις με VPN και προστίθενται στο account 😛

Δημοσ.

μαλλον τελειωσε 
γραφει 

Error!

Unfortunately, a key could not be assigned to you. This can occur for one of several reasons, including:

1) We've ran out of keys before we could assign one to you while you were in the queue.
2) You are in a country or region that is not eligible to receive a key.
3) A key has already been assigned to you.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

μαλλον τελειωσε 
γραφει 

Error!

Unfortunately, a key could not be assigned to you. This can occur for one of several reasons, including:

1) We've ran out of keys before we could assign one to you while you were in the queue.
2) You are in a country or region that is not eligible to receive a key.
3) A key has already been assigned to you.

Δοκίμασε πάλι με VPN.Εμένα έτσι δούλεψε την δεύτερη φορά,παρόλο που έβγαλε το ίδιο μύνημα...

Υ.Γ

Υπάρχουν δωρεάν VPN addons για browser,καθώς και ο αγαπημένος Opera έχει ενσωματωμένο

Επεξ/σία από Tantalord
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/12/2019 στις 1:43 ΠΜ, Tantalord είπε

Δοκίμασε πάλι με VPN.Εμένα έτσι δούλεψε την δεύτερη φορά,παρόλο που έβγαλε το ίδιο μύνημα...

Υ.Γ

Υπάρχουν δωρεάν VPN addons για browser,καθώς και ο αγαπημένος Opera έχει ενσωματωμένο

thanks 
αλλά δεν μου δούλεψε
μου δούλεψε με restart PC και Modem

Edit: Μόλις στακαρα και εγώ 2 χρονάκια συνδρομή !!! 😛

Thanks 

HAHAHALOL.png

Επεξ/σία από Zengar Zombolt

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...