okinakoto Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 https://games.steelseries.com/ucf/show/14032/boards/promotions/Giveaway/ea-origin-access-one-month-free-basic-trial-key-giveaway# 3 10
therion13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ πάντως έχω basic access. Δεν το πλήρωσα ίσως γιατί αγόρασα ένα game να έδιναν δώρο αλλα όταν τελειώσει αυτο που έχω θα το βάλω και αυτό! ευχαριστω 1
overpower Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, therion13 είπε Εγώ πάντως έχω basic access. Δεν το πλήρωσα ίσως γιατί αγόρασα ένα game να έδιναν δώρο αλλα όταν τελειώσει αυτο που έχω θα το βάλω και αυτό! ευχαριστω Το έδωσαν σε οσουν είχαν ενεργοποιήσει το 2fa στο account τους
Oakenfold_ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 38 λεπτά πριν, okinakoto είπε https://games.steelseries.com/ucf/show/14032/boards/promotions/Giveaway/ea-origin-access-one-month-free-basic-trial-key-giveaway# Με το πέρας του μήνα φαντάζομαι διαγράφονται και τα παιχνίδια από την Library?
Tantalord Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Oakenfold_ είπε Με το πέρας του μήνα φαντάζομαι διαγράφονται και τα παιχνίδια από την Library? Παραμένουν τα saves και όταν ξαναενεργοποιήσεις την συνδρομή ή αγοράσεις κάποιo game που έχεις προχωρήσει,το συνεχίζεις κανονικά. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από Tantalord
p4n0s86 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Παίδες ξέρουμε τι γίνεται αν υπάρχει basic που τρέχει (ο δωρεάν μήνας που έδωσαν για το 2FA). Το επεκτείνει ή το καταργεί και ξεκινά απ' την αρχή νέο μήνα;
vaggos88 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Παίδες ξέρουμε τι γίνεται αν υπάρχει basic που τρέχει (ο δωρεάν μήνας που έδωσαν για το 2FA). Το επεκτείνει ή το καταργεί και ξεκινά απ' την αρχή νέο μήνα; Το επεκτείνει, μολις το εβαλα. EDIT: Πήρα και 2ο με διαφορετικό email και δουλεύει κανονικά. φαντάζομαι αν κάποιος έχει όρεξη μπορεί να πάρει όσα θέλει. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από vaggos88 2
ChrisN.S. Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Μου βγάζει error, δεν πρόλαβα μάλλον ε; ☹️
vaggos88 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε Μου βγάζει error, δεν πρόλαβα μάλλον ε; ☹️ και σε μενα error έβγαλε και τις 2 φόρες. παρόλα αυτά ήρθε το mail για να κάνω activation. τσέκαρε το και κανε login, θα σου ζητήσει να βάλεις και κάποια ακόμα στοιχειά. και μετα πας στην αρχική σελίδα κάτω και ζητάς το Key. έχει πολλά ακόμα και προστίθενται κάθε τόσο απ' οτι βλέπω. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από vaggos88
ChrisN.S. Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, vaggos88 είπε και σε μενα error έβγαλε και τις 2 φόρες. παρόλα αυτά ήρθε το mail για να κάνω activation. τσέκαρε το και κανε login, θα σου ζητήσει να βάλεις και κάποια ακόμα στοιχειά. και μετα πας στην αρχική σελίδα κάτω και ζητάς το Key. έχει πολλά ακόμα και προστίθενται κάθε τόσο απ' οτι βλέπω. Οκ τα κατάφερα, άραγε μπορούν να γίνουν stack οι κωδικόι;
Tantalord Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε Οκ τα κατάφερα, άραγε μπορούν να γίνουν stack οι κωδικόι; Παίρνεις όσους θέλεις με VPN και προστίθενται στο account 😛
Nerazzurri Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Παιδιά είναι genuine αυτοί οι κωδικοί κτλ; Δεν υπάρχει κίνδυνος για κάνα ban κτλ έτσι;
Zengar Zombolt Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 μαλλον τελειωσε γραφει Error! Unfortunately, a key could not be assigned to you. This can occur for one of several reasons, including: 1) We've ran out of keys before we could assign one to you while you were in the queue. 2) You are in a country or region that is not eligible to receive a key. 3) A key has already been assigned to you.
Tantalord Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε μαλλον τελειωσε γραφει Error! Unfortunately, a key could not be assigned to you. This can occur for one of several reasons, including: 1) We've ran out of keys before we could assign one to you while you were in the queue. 2) You are in a country or region that is not eligible to receive a key. 3) A key has already been assigned to you. Δοκίμασε πάλι με VPN.Εμένα έτσι δούλεψε την δεύτερη φορά,παρόλο που έβγαλε το ίδιο μύνημα... Υ.Γ Υπάρχουν δωρεάν VPN addons για browser,καθώς και ο αγαπημένος Opera έχει ενσωματωμένο Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2019 από Tantalord
Zengar Zombolt Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 21/12/2019 στις 1:43 ΠΜ, Tantalord είπε Δοκίμασε πάλι με VPN.Εμένα έτσι δούλεψε την δεύτερη φορά,παρόλο που έβγαλε το ίδιο μύνημα... Υ.Γ Υπάρχουν δωρεάν VPN addons για browser,καθώς και ο αγαπημένος Opera έχει ενσωματωμένο thanks αλλά δεν μου δούλεψε μου δούλεψε με restart PC και Modem Edit: Μόλις στακαρα και εγώ 2 χρονάκια συνδρομή !!! 😛 Thanks Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2019 από Zengar Zombolt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα