Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, xristos_ttg είπε Παιδιά εγώ 28/11 πέρασα τις εξετάσεις (σε λίγες μέρες κλείνω 4μηνο) και ακόμα τίποτα!!! Πήγα 2 φορές στο υπουργείο περίμενα στην ουρά για 1 ώρα και η απάντηση ήταν να ξαναπεράσω σε κανα μήνα 😤😤😤 Αν περίμενα πότε θα πάρω το δίπλωμα στα χέρια μου θα ξεχνούσα και αυτά που έμαθα στα μαθήματα. Προς το παρών οδηγώ κανονικότατα και δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Δεν κάθομαι να ασχολούμαι με το κωλοχανείο (ή αλλιώς "Ελληνική γραφειοκρατεία") !!! μπορει να σ ενδιαφερει το ποινικο αν προκαλεσεις ατυχημα με τραυματισμο.. ειμαι σιγουρος οτι αξιζει το ρισκο για να το παιξεις καγκουρας στα γκομενακια οταν βγαινεις για ποτο Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από Επισκέπτης
haris_216 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 40 λεπτά πριν, xristos_ttg είπε Παιδιά εγώ 28/11 πέρασα τις εξετάσεις (σε λίγες μέρες κλείνω 4μηνο) και ακόμα τίποτα!!! Πήγα 2 φορές στο υπουργείο περίμενα στην ουρά για 1 ώρα και η απάντηση ήταν να ξαναπεράσω σε κανα μήνα 😤😤😤 Αν περίμενα πότε θα πάρω το δίπλωμα στα χέρια μου θα ξεχνούσα και αυτά που έμαθα στα μαθήματα. Προς το παρών οδηγώ κανονικότατα και δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Δεν κάθομαι να ασχολούμαι με το κωλοχανείο (ή αλλιώς "Ελληνική γραφειοκρατεία") !!! Καλή δικαιολογία για την παρέα σου (το υπογραμμισμένο). "Δείχνει" μαγκιά και κριτική διάθεση απέναντι σε όσα συμβαίνουν γύρω μας, και σίγουρα θα τσιμπήσει η πιτσιρικαρία και τα γκομενάκια. Κάποιος βέβαια που (ίσως) σκέφτεται λίγο παραπάνω θα σου πει ότι με αυτό το σκεπτικό και κυρίως με αυτή σου την κίνηση μια χαρά συμμετέχεις κι εσύ και βάζεις το λιθαράκι σου για να συνεχιστεί το κωλοχανείο (που θεωρητικά σε χαλάει). Και αυτά στα λέει άνθρωπος που πραγματικά καταλαβαίνει την "φαγούρα" για οδήγηση. Για να καταλάβεις, την ημέρα των γενεθλίων μου (στα 18) έτρεχα να περάσω τους γιατρούς για να μην καθυστερήσω ούτε μέρα τη διαδικασία. 1
panostom Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 θα πας στη διευθυνση μεταφορων σου, θα κανεις μια αιτηση για επισπευση εκδοσης διπλωματος. Θα γραψεις ενα ωραιο και πιστευτο ψεμα ή μια πραγματικη αιτιολογια που θελεις να εκδοθει αμεσα. Οι λογοι ειναι πολλοι, απο το οτι φευγεις στο εξωτερικο, οτι σε περιμενουν για δουλεια ή για θεμα υγειας του κατοχου του οχηματος. Φροντισε να καταθεσεις και αποδεικτικα στοιχεια, αλλιως δε θα τη λαβουν υποψιν. Προσωπικα, χρησιμοποιησα θεμα υγειας (χειρουργειο) του κατοχου του ΙΧ. Πραγματι θα πρεπει να αποφευγει την οδηγηση για καποιο διαστημα αλλα οχι στο σημειο της υπερβολης που κατεθεσα στην αιτηση. Με βοηθησε να παρω το διπλωμα; ΝΑΙ μιλησα στο τηλεφωνο-σχεδον-με καθε ανθρωπο της περιφερειας που ασχολειται με εκδοση διπλωματων;-ΝΑΙ περασα τον Οκτωβριο και το πηρα μεσα Φεβρουαριου, ενω ακομα ειναι σταματημενοι στις εκδοσεις του Ιουλιου οδηγουσα και πριν το παρω το διπλωμα;-ΝΑΙ, παντα με τον κατοχο του ΙΧ μεσα και με ρισκο
N3M3SiS Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτο το "με τον κατοχο του ΙΧ, παντα μεσα στο αυτοκινητο", για ποιον λογο ακριβως το επαναλαμβανετε καποιοι; Οτι τι; Αμα με τρακαρεις και δεν εχεις το διπλωμα, θα συμφωνησω και εγω που με τρακαρες να πουμε απο κοινου ψεμματα οτι οδηγουσε ο πατερας/φιλος/ξαδερφος σου και ιδιοκτητης του ΙΧ; Γιατι να το κανω αυτο, ειμαστε τιποτα φιλαρακια και θελω να σε καλυψω; Ειμαι σιγουρος οτι θα πιασει σε πολλα ατυχηματα να συμφωνησει ο αλλος ειτε δεν φταιει, ειτε φταιει (ειδικα δε αν φταιει..) Το μονο που σε βοηθαει σε περιπτωση ατυχηματος οτι εχεις συνοδηγο τον ιδιοκτητη, ειναι οτι εχεις εναν εξτρα μαρτυρα. Κατα τα αλλα, good luck. Περιμενατε τοσα χρονια για να βγαλετε διπλωμα, καντε 2 μηνες υπομονη να το παρετε στα χερια σας, ελεος πια. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2020 από N3M3SiS 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα