GnsP Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Κάντε και μια υπεύθυνη δήλωση ότι το χρειάζεστε για εργασία. όχι ότι θα βοηθήσει..
sakks80 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δεν ξέρω πώς λειτουργεί το σύστημα τώρα. Εγώ όταν είχα πάρει το δίπλωμα μου είχαν δώσει από την σχολή ένα προσωρινό χαρτί που έγραφε ότι πέρασα επιτυχώς τις εξετάσεις και μου παν ότι αν με σταματήσουν για έλεγχο να δείξω αυτό και ειμαι οκ.
panostom Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και τωρα μπορουν να στο δωσουν οι σχολες. Εγω προσωπικα δεν το ζητησα. Γιατι; ΕΙναι απλο. Υποθετουμε οτι ολα λειτουργουν οπως πρεπει. Γιατι ο αστυνομικος στον ελεγχο να εμπιστευτει ενα χαρτι που ειναι υπογεγραμμενο απο καποιον ιδιωτη και δε φερει κρατικη σφραγιδα; Μπορει ο αδερφος του πατερα μου να εχει σχολη και καθε μηνα να μου γραφει κι αλλο χαρτι. Επομενως, νοημα θα εχει μονο οταν νομοθετηθει, οπως διακηρύσσουν, οτι θα λαμβανεις επισημο χαρτι που θα θεωρειται προσωρινο διπλωμα μεχρι να εκδοθει. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από panostom
MilaMouVromika Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Στις 7/1/2020 στις 11:26 ΠΜ, sakks80 είπε Δεν ξέρω πώς λειτουργεί το σύστημα τώρα. Εγώ όταν είχα πάρει το δίπλωμα μου είχαν δώσει από την σχολή ένα προσωρινό χαρτί που έγραφε ότι πέρασα επιτυχώς τις εξετάσεις και μου παν ότι αν με σταματήσουν για έλεγχο να δείξω αυτό και ειμαι οκ. Και πάλι είναι στην κρίση του αστυνομικού αν θα σε γραψει γιατι δν έχεις το δίπλωμα πάνω σου και άντε μετά πληρωνε 20ρικα
panostom Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Εδω στο νοτιο τομεα στην Αθηνα οι σχολες οδηγων αυτη τη στιγμη παραλαμβανουν ακομα του Ιουλιου
gabrielkosmas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Στις 6/1/2020 στις 11:29 ΜΜ, panostom είπε Εγω περασα 21 οκτωβριου( Αθηνα) κι ακομα να δω φως. Αυριο θα γινω ενοχλητικος και θα καλεσω στο μεταφορων, μπας και δουμε σε τι σταδιο ειναι Φίλε πήρες τηλέφωνο; Τι σου είπαν;
panostom Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, gabrielkosmas είπε Φίλε πήρες τηλέφωνο; Τι σου είπαν; νοτιος τομεας αθηνας φτανουν στις 22 Ιουλιου οι εκδοσεις
gabrielkosmas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, panostom είπε νοτιος τομεας αθηνας φτανουν στις 22 Ιουλιου οι εκδοσεις Δηλαδή θα σου έρθει το δίπλωμα 22 Ιουλίου;
panostom Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 26 λεπτά πριν, gabrielkosmas είπε Δηλαδή θα σου έρθει το δίπλωμα 22 Ιουλίου; οχι, αυτη τη στιγμη περνανε στο συστημα δηλαδη εκδιδουν τα διπλωματα των μαθητων που εξεταστηκαν στις 22 Ιουλιου.
xristos_ttg Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Παιδιά εγώ 28/11 πέρασα τις εξετάσεις (σε λίγες μέρες κλείνω 4μηνο) και ακόμα τίποτα!!! Πήγα 2 φορές στο υπουργείο περίμενα στην ουρά για 1 ώρα και η απάντηση ήταν να ξαναπεράσω σε κανα μήνα 😤😤😤 Αν περίμενα πότε θα πάρω το δίπλωμα στα χέρια μου θα ξεχνούσα και αυτά που έμαθα στα μαθήματα. Προς το παρών οδηγώ κανονικότατα και δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Δεν κάθομαι να ασχολούμαι με το κωλοχανείο (ή αλλιώς "Ελληνική γραφειοκρατεία") !!! 1 2
greekfragma Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, xristos_ttg είπε Παιδιά εγώ 28/11 πέρασα τις εξετάσεις (σε λίγες μέρες κλείνω 4μηνο) και ακόμα τίποτα!!! Πήγα 2 φορές στο υπουργείο περίμενα στην ουρά για 1 ώρα και η απάντηση ήταν να ξαναπεράσω σε κανα μήνα 😤😤😤 Αν περίμενα πότε θα πάρω το δίπλωμα στα χέρια μου θα ξεχνούσα και αυτά που έμαθα στα μαθήματα. Προς το παρών οδηγώ κανονικότατα και δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Δεν κάθομαι να ασχολούμαι με το κωλοχανείο (ή αλλιώς "Ελληνική γραφειοκρατεία") !!! Το οτι είμαστε κωλοχανείο δε σου δίνει το δικαίωμα να παρανομείς. Σε περίπτωση ατυχήματος και να φταίει ο άλλος άμα δει οτι δεν έχεις δίπλωμα οδήγησης θα σε κάνει να περάσεις καλα....θα σε περιποιηθεί καταλλήλως μέσω δικηγόρου και ασφαλιστικής. 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, xristos_ttg είπε Παιδιά εγώ 28/11 πέρασα τις εξετάσεις (σε λίγες μέρες κλείνω 4μηνο) και ακόμα τίποτα!!! Πήγα 2 φορές στο υπουργείο περίμενα στην ουρά για 1 ώρα και η απάντηση ήταν να ξαναπεράσω σε κανα μήνα 😤😤😤 Αν περίμενα πότε θα πάρω το δίπλωμα στα χέρια μου θα ξεχνούσα και αυτά που έμαθα στα μαθήματα. Προς το παρών οδηγώ κανονικότατα και δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Δεν κάθομαι να ασχολούμαι με το κωλοχανείο (ή αλλιώς "Ελληνική γραφειοκρατεία") !!! Αυτο το θεωρεις μαγκια ????Παρακαλα να μην σου συμβει κατι....
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, xristos_ttg είπε Παιδιά εγώ 28/11 πέρασα τις εξετάσεις (σε λίγες μέρες κλείνω 4μηνο) και ακόμα τίποτα!!! Πήγα 2 φορές στο υπουργείο περίμενα στην ουρά για 1 ώρα και η απάντηση ήταν να ξαναπεράσω σε κανα μήνα 😤😤😤 Αν περίμενα πότε θα πάρω το δίπλωμα στα χέρια μου θα ξεχνούσα και αυτά που έμαθα στα μαθήματα. Προς το παρών οδηγώ κανονικότατα και δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Δεν κάθομαι να ασχολούμαι με το κωλοχανείο (ή αλλιώς "Ελληνική γραφειοκρατεία") !!! Αν φοβάσαι ότι θα τα ξεχάσεις τότε είσαι ακατάλληλος για οδήγηση. Ασε τις μ@λακίες γιατί αν κάτσει η στραβή την μάμησες.Και με τα μυαλά που έχεις .......... 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 15 λεπτά πριν, xristos_ttg είπε Παιδιά εγώ 28/11 πέρασα τις εξετάσεις (σε λίγες μέρες κλείνω 4μηνο) και ακόμα τίποτα!!! Πήγα 2 φορές στο υπουργείο περίμενα στην ουρά για 1 ώρα και η απάντηση ήταν να ξαναπεράσω σε κανα μήνα 😤😤😤 Αν περίμενα πότε θα πάρω το δίπλωμα στα χέρια μου θα ξεχνούσα και αυτά που έμαθα στα μαθήματα. Προς το παρών οδηγώ κανονικότατα και δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Δεν κάθομαι να ασχολούμαι με το κωλοχανείο (ή αλλιώς "Ελληνική γραφειοκρατεία") !!! Που κυκλοφορεις να μην περασω ?????
agnostos13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 27 λεπτά πριν, xristos_ttg είπε Παιδιά εγώ 28/11 πέρασα τις εξετάσεις (σε λίγες μέρες κλείνω 4μηνο) και ακόμα τίποτα!!! Πήγα 2 φορές στο υπουργείο περίμενα στην ουρά για 1 ώρα και η απάντηση ήταν να ξαναπεράσω σε κανα μήνα 😤😤😤 Αν περίμενα πότε θα πάρω το δίπλωμα στα χέρια μου θα ξεχνούσα και αυτά που έμαθα στα μαθήματα. Προς το παρών οδηγώ κανονικότατα και δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Δεν κάθομαι να ασχολούμαι με το κωλοχανείο (ή αλλιώς "Ελληνική γραφειοκρατεία") !!! Άτυχος αλλά κοίτα μην γίνεις hit&runner... Αν είσαι τόσο "μάγκας" να τα πεις και στο δικαστήριο τα περί γραφειοκρατίας αν ποτέ βρεθείς σε ατύχημα χωρίς το δίπλωμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα