Tony98GR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας! θα κάνω υπομονή για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και θα ψάξω και αυτό για το επασφαλιστρο! Καλα Χριστούγεννα!! 2
gabrielkosmas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, gbras είπε Η γυναίκα μου που είναι στην ίδια περίπτωση, περιμένει δηλαδή το δίπλωμα, έχω βάλει το όνομα της στο ασφάλιστηριο. Δεν μου ζητήθηκε κάποιο χαρτί η δίπλωμα Οδηγεί χωρίς δίπλωμα; Αν ναι την έχουν σταματήσει; Περιμένω και εγώ το δίπλωμα για αυτό ρωτάω.
gbras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, gabrielkosmas είπε Οδηγεί χωρίς δίπλωμα; Αν ναι την έχουν σταματήσει; Περιμένω και εγώ το δίπλωμα για αυτό ρωτάω. Είμαι πάντα και εγώ στο αυτοκίνητο όταν οδηγεί
gabrielkosmas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, gbras είπε Είμαι πάντα και εγώ στο αυτοκίνητο όταν οδηγεί Ακριβώς το ίδιο θέλω να κάνω και εγώ με τον πατέρα μου,για αυτό ρωτάω αν σας σταμάτησε κάποιος αστυνομικός τι σας είπε; Εγώ περάσει την πρακτική εξέταση 12/12/2019 επομένως είμαι στην θέση που περιμένω να εκδοθεί το δίπλωμα,η ερώτηση μου είναι ως εξής.Αν με σταματήσει η αστυνομία και του το ΑΦΜ θα με δει στο σύστημα ότι έχω δίπλωμα ή όχι;(παρακαλώ μην γίνει πάλι το θέμα με την ασφαλιστική γιατί δεν έχω σκοπό να οδηγώ μόνος μου αλλά με τον πατερα μου τον οποίο αν τυχόν γίνει κάτι ξέρουμε όλοι τι δηλώνουμε στην ασφάλεια.Ευχαριστω εκ των προτέρων.)
meletis_m Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, Μάκαρος είπε Δεν ειναι ακριβως για 2 χρονια σε ολους. Το επασφαλιστρο ισχυει για οσους ειναι οδηγοι λιγοτερο απο 1 χρονο ή ειναι κατω των 23 ετων. Επισης το να ηταν 10/χρονο μου φαινονται λιγα. Το επασφαλιστρο ειναι το 30% της αρχικης ασφαλειας. Δεν νομιζω οτι πληρωνει κατι η ασφαλεια απο την στιγμη που χωρις αυτο ειναι ανασφαλιστος. Το επασφαλιστρο ειναι υποχρεωτικο στους νεους οδηγους και οχι στην κριση του καθενα αν θα το πληρωσει ή οχι. Το εχεις, ολα οκ. Δεν το εχεις, κυκλοφορεις χωρις ασφαλεια, ασχετως αν το αυτοκινητο ειναι ασφαλισμενο. Αν δημιουργηθει ατυχημα εξαιτιας του νεου οδηγου, η ασφαλιστικη δεν θα τον καλυψει. Έχεις δίκιο , ήμουν 19 χρόνων όταν το πήρα το δίπλωμα . Για το πόσο πληρωμής δεν είμαι και σίγουρος αλλά είχε το βασικό πακέτο 1
Μάκαρος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, gabrielkosmas είπε Ακριβώς το ίδιο θέλω να κάνω και εγώ με τον πατέρα μου,για αυτό ρωτάω αν σας σταμάτησε κάποιος αστυνομικός τι σας είπε; Εγώ περάσει την πρακτική εξέταση 12/12/2019 επομένως είμαι στην θέση που περιμένω να εκδοθεί το δίπλωμα,η ερώτηση μου είναι ως εξής.Αν με σταματήσει η αστυνομία και του το ΑΦΜ θα με δει στο σύστημα ότι έχω δίπλωμα ή όχι;(παρακαλώ μην γίνει πάλι το θέμα με την ασφαλιστική γιατί δεν έχω σκοπό να οδηγώ μόνος μου αλλά με τον πατερα μου τον οποίο αν τυχόν γίνει κάτι ξέρουμε όλοι τι δηλώνουμε στην ασφάλεια.Ευχαριστω εκ των προτέρων.) Εχουν βαση δεδομενων και βλεπουν αν εχεις διπλωμα ή οχι. Απο εκει και περα ομως, απο την στιγμη που οδηγεις, εισαι υποχρεωμενος να εχεις το διπλωμα μαζι σου. Το προστιμο αν δεν κανω λαθος ειναι καπου στα 20 ευρω.
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Μάκαρος είπε Εχουν βαση δεδομενων και βλεπουν αν εχεις διπλωμα ή οχι. Απο εκει και περα ομως, απο την στιγμη που οδηγεις, εισαι υποχρεωμενος να εχεις το διπλωμα μαζι σου. Το προστιμο αν δεν κανω λαθος ειναι καπου στα 20 ευρω. και να το παρουσιάσεις σε τρεις μέρες αν θυμάμαι καλά..Αν δεν το έχεις τι να παρουσιάσεις;Και στην βάση δεδομένων πότε καταχωρείται;Οταν εκδοθεί; Όταν παραληφθεί;Οταν περάσεις τις εξετάσεις;Και αν δεν έχει προλάβει ούτε καν να εκδωθεί όταν σε σταματήσουν;
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε και να το παρουσιάσεις σε τρεις μέρες αν θυμάμαι καλά..Αν δεν το έχεις τι να παρουσιάσεις;Και στην βάση δεδομένων πότε καταχωρείται;Οταν εκδοθεί; Όταν παραληφθεί;Οταν περάσεις τις εξετάσεις;Και αν δεν έχει προλάβει ούτε καν να εκδωθεί όταν σε σταματήσουν; Οταν εκδοθει και οχι οταν περασες εξετασεις .
Μάκαρος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε και να το παρουσιάσεις σε τρεις μέρες αν θυμάμαι καλά..Αν δεν το έχεις τι να παρουσιάσεις;Και στην βάση δεδομένων πότε καταχωρείται;Οταν εκδοθεί; Όταν παραληφθεί;Οταν περάσεις τις εξετάσεις;Και αν δεν έχει προλάβει ούτε καν να εκδωθεί όταν σε σταματήσουν; Σωστος. Υπαρχουν αρκετες παραμετροι
panostom Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 στη βαση δεδομενων μπαινει μετα την εκδοση, γι αυτο πριν χαρακτηριζεται "υπο εκδοση". Όμως, το διπλωμα πανω ως ημερομηνια αποκτησης αναφερει την ημερα της εξετασης, απο εκεινη τη στιγμη και μετα θεωρεισαι ικανος.
capiros Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Σε ατύχημα που συνέβη στο γιό μου που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, αλλα ειχε περάσει τις εξετάσεις πριν 15 μέρες από το συμβάν, η τροχαία θεώρησε ότι ειχε δίπλωμα. Απλά, πρέπει να υπάρχει για ευκολία ένα αντίγραφο της επιτυχής εξέτασης. Επίσης υπάρχει πιθανότητα για ενα μικρό πρόστιμο αν δεν εχουμε μαζί μας το εκτυπωμένο δίπλωμα. 1
MilaMouVromika Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Στις 20/12/2019 στις 7:31 ΜΜ, Tony98GR είπε Καλησπέρα! Σήμερα 20/12/19 πέρασα τις εξετάσεις για δίπλωμα αυτοκινήτου. Επειδή η έκδοση του θα πάρει τουλάχιστον 2 μήνες ( τότε εχουν ξεφτιλίσει, τώρα βγάζουν αυτά αρχές Οκτώβρη), ξέρετε τι πρόστιμο υπάρχει και αν είναι δικάσιμο αν με πιάσουν να οδηγώ; Ευχαριστώ! Αδερφέ καλό μαρτη μην σου πω και απριλη, 4.9 περασα και το δίπλωμα ηρθε 13.12
Ihavetheanswers Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, MilaMouVromika είπε Αδερφέ καλό μαρτη μην σου πω και απριλη, 4.9 περασα και το δίπλωμα ηρθε 13.12 Έχουν επιταχυνθεί πολύ οι διαδικασίες μέσα στο φθινόπωρο στην Περιφέρεια Αττικής. Εγώ πέρασα αρχές Νοεμβρίου και στα μέσα Δεκεμβρίου είχε έρθει το δίπλωμα.
hp8 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 20/12/2019 στις 8:31 ΜΜ, Tony98GR είπε Σήμερα 20/12/19 πέρασα τις εξετάσεις για δίπλωμα αυτοκινήτου. Επειδή η έκδοση του θα πάρει τουλάχιστον 2 μήνες ( τότε εχουν ξεφτιλίσει, τώρα βγάζουν αυτά αρχές Οκτώβρη), άπειρες παραγγελίες μέσω ίντερνετ έχουν χρόνο παράδοσης από 1 έως 60 μέρες προπληρωμένα όπως και η παραγγελία ενός αυτοκίνητου και δεν λέμε κουβέντα Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από hp8
panostom Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Εγω περασα 21 οκτωβριου( Αθηνα) κι ακομα να δω φως. Αυριο θα γινω ενοχλητικος και θα καλεσω στο μεταφορων, μπας και δουμε σε τι σταδιο ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα