mp123 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, papoys1 είπε Το πρώτο που πάτησα στις επιλογές.Έχει και με 14. https://www.onparts.gr/alfa-romeo/145-1994-2001/1400-i-e-t-s-103hp/frena/siagones Ωραίος. Υ.γ Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2019 από mp123
papoys1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Παιδιά δεν λέω να δουλεύουν τζάμπα αλλά να μη φτάνουν στο σημείο να κάνουν τον οδηγό να φοβάται να πάει στο συνεργείο;;;;;Προσωπικά αγοράζω μόνος τα ανταλλακτικά τα πάω συνεργείο και πληρώνω μόνο για τοποθέτηση και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Παλαιότερος δεν μου το έκανε έφυγα βρήκα άλλον και δεν έχει πρόβλημα. Δέστε τι μου συνέβη πρόσφατα.Έχω το αμάξι για ευθυγράμμιση πάνω στη ράμπα μου λέει ο μάστορας θέλει ένα ημίμπαρο γιατί έχει κολήσει και δεν μπορώ να ρυθμίσω να το παραγγείλω.Για να μην παιδεύομαι να το κατεβάζει και να ξαναπηγαίνω το παραγγέλνει περιμένω πίνοντας καφέ το φέρνει σε καμιά ώρα το βάζει πάνω πληρώνω και βλέπω ότι το χρεώνει 32,5 σαν ανταλλακτικό συν εργασία. Επειδή είχα δει τη μάρκα από το κουτί γυρίζοντας σπίτι το γκουγκλάρω και το βλέπω 18 ευρώ.Τώρα ποιος από τους δύο φταίει;;;;;;;;; Προσωπικά πιστεύω και οι δύο γιατί έτσι δουλεύει το σύστημα. 3
fogeo933 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Έχουν ξεφύγει στα συνεργεία... Μαζί με ταξιτζήδες πιστεύω έχουν τα πρωτεία στο να σε κλέβουν χωρίς να το καταλάβεις. Γιατί πατάνε πάνω στην άγνοια του κόσμου.
palawiaris Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, papoys1 είπε Παιδιά δεν λέω να δουλεύουν τζάμπα αλλά να μη φτάνουν στο σημείο να κάνουν τον οδηγό να φοβάται να πάει στο συνεργείο;;;;;Προσωπικά αγοράζω μόνος τα ανταλλακτικά τα πάω συνεργείο και πληρώνω μόνο για τοποθέτηση και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Παλαιότερος δεν μου το έκανε έφυγα βρήκα άλλον και δεν έχει πρόβλημα. Δέστε τι μου συνέβη πρόσφατα.Έχω το αμάξι για ευθυγράμμιση πάνω στη ράμπα μου λέει ο μάστορας θέλει ένα ημίμπαρο γιατί έχει κολήσει και δεν μπορώ να ρυθμίσω να το παραγγείλω.Για να μην παιδεύομαι να το κατεβάζει και να ξαναπηγαίνω το παραγγέλνει περιμένω πίνοντας καφέ το φέρνει σε καμιά ώρα το βάζει πάνω πληρώνω και βλέπω ότι το χρεώνει 32,5 σαν ανταλλακτικό συν εργασία. Επειδή είχα δει τη μάρκα από το κουτί γυρίζοντας σπίτι το γκουγκλάρω και το βλέπω 18 ευρώ.Τώρα ποιος από τους δύο φταίει;;;;;;;;; Προσωπικά πιστεύω και οι δύο γιατί έτσι δουλεύει το σύστημα. Τι μου θυμίζει,τι... Γερμανιστάν,στην χώρα που όλοι είναι νόμιμοι. Πάω στο A.T.U. για ευθυγράμμιση.Μου λένε τόσο κοστίζει.Οκ,το αμάξι επάνω για την ευθυγράμμιση. Σε κάποια φάση που δεν κοιτούσα, έρχεται ο μάστορας και μου λέει,ένα ψαλίδι ή τέλος πάντων κάτι είναι κολλημένο και για τον χαμένο χρόνο και να το ξεκολλήσει θέλει άλλα 20 ευρώ. -Εντάξει του λέω. -Ο υπεύθυνος δεν κοιτάζει,θα στο κάνω έτσι. Αλλά θα μου δώσεις ένα μικρό φιλοδώρημα. -Οκ. Σε ένα λεπτό το αμάξι κάτω τελειωμένο.(Πότε κιόλας το τελείωσε) -Θα μου δώσεις 10 ευρώ φιλοδώρημα.. -Εχω μόνο 8.Πάρτα. -Οκ. Λέω μετά να τους κάνω όλους εκεί μέσα να τρέχουν και να μην φτάνουν απαιτώντας τρελά πράγματα. Έκανε όμως πάρα πολύ καλή δουλειά,και είπα ας το να το πάρει το ποτάμι. Δυστυχώς παντού τα ίδια χάλια. Μην την ψάχνετε... Έτσι θα ζούμε συνεχώς. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2019 από palawiaris
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, fogeo933 είπε Έχουν ξεφύγει στα συνεργεία... Μαζί με ταξιτζήδες πιστεύω έχουν τα πρωτεία στο να σε κλέβουν χωρίς να το καταλάβεις. Γιατί πατάνε πάνω στην άγνοια του κόσμου. Βρηκες τελικά τι τιμή είχαν αυτά που σου έβαλε;Γιατι όλα τα ´άλλα είναι στον αέρα. Απόδειξη δεν νομίζω να σου έκοψε,σωστά; 42 λεπτά πριν, palawiaris είπε Τι μου θυμίζει,τι... Γερμανιστάν,στην χώρα που όλοι είναι νόμιμοι. Πάω στο A.T.U. για ευθυγράμμιση.Μου λένε τόσο κοστίζει.Οκ,το αμάξι επάνω για την ευθυγράμμιση. Σε κάποια φάση που δεν κοιτούσα, έρχεται ο μάστορας και μου λέει,ένα ψαλίδι ή τέλος πάντων κάτι είναι κολλημένο και για τον χαμένο χρόνο και να το ξεκολλήσει θέλει άλλα 20 ευρώ. -Εντάξει του λέω. -Ο υπεύθυνος δεν κοιτάζει,θα στο κάνω έτσι. Αλλά θα μου δώσεις ένα μικρό φιλοδώρημα. -Οκ. Σε ένα λεπτό το αμάξι κάτω τελειωμένο.(Πότε κιόλας το τελείωσε) -Θα μου δώσεις 10 ευρώ φιλοδώρημα.. -Εχω μόνο 8.Πάρτα. -Οκ. Λέω μετά να τους κάνω όλους εκεί μέσα να τρέχουν και να μην φτάνουν απαιτώντας τρελά πράγματα. Έκανε όμως πάρα πολύ καλή δουλειά,και είπα ας το να το πάρει το ποτάμι. Δυστυχώς παντού τα ίδια χάλια. Μην την ψάχνετε... Έτσι θα ζούμε συνεχώς. Είσαι και εσύ συνένοχος ομως , να πεις να πληρώσεις κανονικά με απόδειξη κλπ.Τι πάει να πει φιλοδώρημα;
palawiaris Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μπλέκεις σε μια κωλοκατάσταση. Συμφωνώ πάντως. Αργότερα το σκεφτόμουν,και έλεγα τι μλκ έκανα,αλλά ήταν αργά. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2019 από palawiaris
fogeo933 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Βρηκες τελικά τι τιμή είχαν αυτά που σου έβαλε;Γιατι όλα τα ´άλλα είναι στον αέρα. Απόδειξη δεν νομίζω να σου έκοψε,σωστά; Είσαι και εσύ συνένοχος ομως , να πεις να πληρώσεις κανονικά με απόδειξη κλπ.Τι πάει να πει φιλοδώρημα; Oχι δεν ειδα.. γιατι δεν ξερω τη μαρκα που εβαλε .. ο τυπος σιγουρα θα εβαλε αυτην που κοστιζει 20 ευρω.. Αλλη φορα πριν κανω κατι θα ρωταω τι εχει μπας και σωσω καμποσα ευρω απο το πορτοφολι μου. Αποδειξη ουτε για πλακα εννοειται
fogeo933 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Εντωμεταξύ Ρε παιδιά ... άμα έβαλε τους σιαγωνες που έκαναν 20 ευρώ πήρε καλά 70 . Γιατί άλλαξε και από τις 2 πίσω ροδες . Οπότε στην ουσία 40 ευρώ τα ανταλλακτικά κοστισαν. Εντάξει μπορούσε να πάρει 60 να χρεώσει πχ 20 ευρώ την εργασια
SaFiS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Καλά ρε ‘σεις, είναι δυνατό να είστε τσίπηδες στα φρένα?? Δεν μιλάω για εργασία, για τα ανταλλακτικά μόνο. Τι να πω και ‘γω δλδ που βάζω 30€ σιαγώνες στον πίσω τροχό της βέσπας μου. Η ζωή σας εξαρτάται απο τα φρένα, μην κάνετε παραχωρήσεις. Μην πω για το πόσο έχουν τα τακάκια που βάζω στο Fazer... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Στις 21/12/2019 στις 3:16 ΜΜ, palawiaris είπε Πάω στο A.T.U. για ευθυγράμμιση. Αυτό μόνο που είπες είναι υπέραρκετο.Δεν υπάρχει πιο άσχετη αλυσίδα σε όλη τη Γερμανία.Στο γερμανικό φόρουμ motor-talk υπάρχουν εκατοντάδες αναφορές. Την είχα πάθει και εγώ πριν μια 12-13 χρόνια,ήθελε ευθυγράμμιση,έβλεπα και τη διαφήμιση 59 ευρώ.Πηγα,υποτίθεται την έκαναν,φεύγω,το τιμονι πάλι στραβό,αλλά αυτή τη φορά από την άλλη πλευρα,ξαναπαω,κάτι έκαναν,φεύγω,ξανά τα ίδια,απλά λίγο καλύτερα. Βαρεθηκα,πήγα στην επίσημη αντιπροσωπεία,πλήρωσα 160 ευρώ,και από τότε,12 χρόνια το τιμόνι είναι ολοισιο.
palawiaris Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, jmmys είπε Αυτό μόνο που είπες είναι υπέραρκετο.Δεν υπάρχει πιο άσχετη αλυσίδα σε όλη τη Γερμανία.Στο γερμανικό φόρουμ motor-talk υπάρχουν εκατοντάδες αναφορές. Την είχα πάθει και εγώ πριν μια 12-13 χρόνια,ήθελε ευθυγράμμιση,έβλεπα και τη διαφήμιση 59 ευρώ. Συμφωνώ ότι είναι πανίβλακες εκεί, αλλά στο θέμα της ευθυγράμμισης είναι αστέρια. Με μηχάνημα με λέιζερ,και χωρίς να βάλουν ζυγαριές στις ρόδες από όσο κατάλαβα, ίσως και να κάνω λάθος,πάντως υπερσύγχρονο εξοπλισμό.
Eliaskat Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 αν ειναι μονο σιαγονες μπορουσε και λιγο φθηνοτερα... την επομενη φορα κανε ερευνα https://www.autoduder.com/
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, palawiaris είπε Συμφωνώ ότι είναι πανίβλακες εκεί, αλλά στο θέμα της ευθυγράμμισης είναι αστέρια. Με μηχάνημα με λέιζερ,και χωρίς να βάλουν ζυγαριές στις ρόδες από όσο κατάλαβα, ίσως και να κάνω λάθος,πάντως υπερσύγχρονο εξοπλισμό. Φίλε palawiari η ευθυγράμμιση που έκανε o Unger,ήμουν μπροστά και η ευθυγράμμιση που έκανε η επισημη Mercedes,επίσης μπροστά,ήταν μέρα με τη νύχτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα