fogeo933 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Συνεργείο μου πήρε 70 ευρώ για καινουριες σιαγονες στους πίσω τροχούς. Μαζί με τοποθέτηση. Καλά είναι?
fogeo933 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τωρα στα πήρε,τι το ψάχνεις. Άσε ρε φίλε.. 50 ευρώ εργασία σίγουρα πήρε.. έλεος πια
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Απο την άλλη έπρεπε να ρωτήσεις πόσο πάει .
papoys1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 38 λεπτά πριν, fogeo933 είπε Συνεργείο μου πήρε 70 ευρώ για καινουριες σιαγονες στους πίσω τροχούς. Μαζί με τοποθέτηση. Καλά είναι? Μόνο πίσω σιαγόνες 70 ;;;;; Σίγουρα πολλά σου πήρε.Άντε 20 ευρώ το πολύ οι σιαγόνες για εργασία 50 ευρώ μόνο κλέψιμο το λες.Τέτοιους πελάτες μπρούκληδες θέλουν.Για αυτό δουλεύουν μέχρι τις 3 το μεσημέρι και 5νθήμερο. Αφού μπαίνεις στο ίντερνετ ρίξε μια ματιά πρώτα πόσο περίπου κοστίζει το ανταλλακτικό και μετά πήγαινε και ρώτα κόστος. 3
meletis_m Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, fogeo933 είπε Συνεργείο μου πήρε 70 ευρώ για καινουριες σιαγονες στους πίσω τροχούς. Μαζί με τοποθέτηση. Καλά είναι? Πιστευω καλά σου πήρε εάν ειναι μαζί με εργασία . Έβγαλε και το κέρδος απο τα ανταλλακτικά . Το καλύτερο θα ήταν να ρωτήσεις απο πρίν , τωρα ξέχασε το. Και εγω το ψάχνω ως ένα σημείο , αλλά και αυτοί μαγαζίά κρατάνε εάν το σκεφτείς. Αντιπροσωπεία εχω να πατήσω 10 χρόνια, θυμάμαι εποχές 2002-2005 έδινα σε επίσημο 250 € για Service
papoys1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Για να σιγουρευτούμε αν του πήρε πολλά ή λίγα ας μας πει τουλάχιστον για τι μάρκα και μοντέλο αυτοκινήτου πρόκειται και τι σιαγόνες του έβαλε αν και πιστεύω ότι 100% του έβαλε από τις πιο φτηνές όπως κάνουν όλοι. 7 ώρες πριν, fogeo933 είπε Δεν θα γίνει ξανά τέτοιο λάθος
fogeo933 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δεν θέλω παιδιά να πω τι αμάξι είναι για ευνόητους λόγους. Που ξέρω άμα μπαίνει φορουμ και διαβάζει 🤣😂🤣😂 Πείτε μου site να γράψω και να σας πω τιμη
papoys1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, fogeo933 είπε Δεν θέλω παιδιά να πω τι αμάξι είναι για ευνόητους λόγους. Που ξέρω άμα μπαίνει φορουμ και διαβάζει 🤣😂🤣😂 Πείτε μου site να γράψω και να σας πω τιμη Βάλε εδώ τη μάρκα - μοντέλο - κινητήρα πάτα αναζήτηση πήγαινε φρένα και θα βρεις σιαγόνες πίσω.Πες μικρότερη - μεγαλύτερη τιμή έτσι από πριέργεια αν και ποτέ αυτό δε βάζουν το ακριβότερο.Συνήθως σε κάποιο φτηνή μάρκα καταλήγουν. https://www.onparts.gr/?gclid=CjwKCAiA__HvBRACEiwAbViuUxaICk-WUd7DqFCFxkGOqK4BS2VshDPANJoQY_xBJQrJkX6Fw0bIpRoCLboQAvD_BwE Αν το βρεις 15 ευρώ π.χ. τότε όχι μόνο τη μάρκα αλλά και το όνομά του να βάλεις. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2019 από papoys1
mp123 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Βάλε εδώ τη μάρκα - μοντέλο - κινητήρα πάτα αναζήτηση πήγαινε φρένα και θα βρεις σιαγόνες πίσω.Πες μικρότερη - μεγαλύτερη τιμή έτσι από πριέργεια αν και ποτέ αυτό δε βάζουν το ακριβότερο.Συνήθως σε κάποιο φτηνή μάρκα καταλήγουν. https://www.onparts.gr/?gclid=CjwKCAiA__HvBRACEiwAbViuUxaICk-WUd7DqFCFxkGOqK4BS2VshDPANJoQY_xBJQrJkX6Fw0bIpRoCLboQAvD_BwE Αν το βρεις 15 ευρώ π.χ. τότε όχι μόνο τη μάρκα αλλά και το όνομά του να βάλεις. Παππού με το συμπαθιο αλλα με 15 ευρω ενα κιλο μελομακάρονα αγοράζεις ( μέρες που ειναι ).οχι φερμουιτ για φρένα που ειναι η ασφάλεια στο αυτοκίνητο. Υ.γ οκ μελομακάρονα αγοράζεις απο bread factory με 5 ευρω αλλά τρως ενα και μετα σε τρώει.
papoys1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, mp123 είπε Παππού με το συμπαθιο αλλα με 15 ευρω ενα κιλο μελομακάρονα αγοράζεις ( μέρες που ειναι ).οχι φερμουιτ για φρένα που ειναι η ασφάλεια στο αυτοκίνητο. Υ.γ οκ μελομακάρονα αγοράζεις απο bread factory με 5 ευρω αλλά τρως ενα και μετα σε τρώει. Το πρώτο που πάτησα στις επιλογές.Έχει και με 14. https://www.onparts.gr/alfa-romeo/145-1994-2001/1400-i-e-t-s-103hp/frena/siagones Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2019 από papoys1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα