Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, fogeo933 είπε

Συνεργείο μου πήρε 70 ευρώ για καινουριες σιαγονες στους πίσω τροχούς.  Μαζί με τοποθέτηση. 

Καλά είναι? 

Μόνο πίσω σιαγόνες 70 ;;;;;

Σίγουρα πολλά σου πήρε.Άντε 20 ευρώ το πολύ οι σιαγόνες για εργασία 50 ευρώ μόνο κλέψιμο το λες.Τέτοιους πελάτες μπρούκληδες θέλουν.Για αυτό δουλεύουν μέχρι τις 3 το μεσημέρι και 5νθήμερο.:P

Αφού μπαίνεις στο ίντερνετ ρίξε μια ματιά πρώτα πόσο περίπου κοστίζει το ανταλλακτικό και μετά πήγαινε και ρώτα κόστος.

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, fogeo933 είπε

Συνεργείο μου πήρε 70 ευρώ για καινουριες σιαγονες στους πίσω τροχούς.  Μαζί με τοποθέτηση. 

Καλά είναι? 

Πιστευω καλά σου πήρε εάν ειναι μαζί με εργασία .

Έβγαλε και το κέρδος απο τα ανταλλακτικά . 

Το καλύτερο θα ήταν να ρωτήσεις απο πρίν , τωρα ξέχασε το. 

Και εγω το ψάχνω ως ένα σημείο , αλλά και αυτοί μαγαζίά κρατάνε εάν το σκεφτείς.

Αντιπροσωπεία εχω να πατήσω 10 χρόνια, θυμάμαι εποχές 2002-2005 έδινα σε επίσημο 250 € για Service 

Δημοσ.

Για να σιγουρευτούμε αν του πήρε πολλά ή λίγα ας μας πει τουλάχιστον για τι μάρκα και μοντέλο αυτοκινήτου πρόκειται και τι σιαγόνες του έβαλε αν και πιστεύω ότι 100% του έβαλε από τις πιο φτηνές όπως κάνουν όλοι.

7 ώρες πριν, fogeo933 είπε

Δεν θα γίνει ξανά τέτοιο λάθος 

Δημοσ.

Δεν θέλω παιδιά να πω τι αμάξι είναι για ευνόητους λόγους.  Που ξέρω άμα μπαίνει φορουμ και διαβάζει 🤣😂🤣😂

Πείτε μου site να γράψω και να σας πω τιμη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, fogeo933 είπε

Δεν θέλω παιδιά να πω τι αμάξι είναι για ευνόητους λόγους.  Που ξέρω άμα μπαίνει φορουμ και διαβάζει 🤣😂🤣😂

Πείτε μου site να γράψω και να σας πω τιμη

Βάλε εδώ τη μάρκα - μοντέλο - κινητήρα πάτα αναζήτηση  πήγαινε φρένα  και θα βρεις σιαγόνες πίσω.Πες μικρότερη - μεγαλύτερη τιμή έτσι από πριέργεια αν και ποτέ αυτό δε βάζουν το ακριβότερο.Συνήθως σε κάποιο φτηνή μάρκα καταλήγουν.

https://www.onparts.gr/?gclid=CjwKCAiA__HvBRACEiwAbViuUxaICk-WUd7DqFCFxkGOqK4BS2VshDPANJoQY_xBJQrJkX6Fw0bIpRoCLboQAvD_BwE

Αν το βρεις 15 ευρώ  π.χ. τότε όχι μόνο τη μάρκα αλλά και το όνομά του να βάλεις.:P

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Βάλε εδώ τη μάρκα - μοντέλο - κινητήρα πάτα αναζήτηση  πήγαινε φρένα  και θα βρεις σιαγόνες πίσω.Πες μικρότερη - μεγαλύτερη τιμή έτσι από πριέργεια αν και ποτέ αυτό δε βάζουν το ακριβότερο.Συνήθως σε κάποιο φτηνή μάρκα καταλήγουν.

https://www.onparts.gr/?gclid=CjwKCAiA__HvBRACEiwAbViuUxaICk-WUd7DqFCFxkGOqK4BS2VshDPANJoQY_xBJQrJkX6Fw0bIpRoCLboQAvD_BwE

Αν το βρεις 15 ευρώ  π.χ. τότε όχι μόνο τη μάρκα αλλά και το όνομά του να βάλεις.:P

Παππού με το συμπαθιο αλλα με 15 ευρω ενα κιλο μελομακάρονα αγοράζεις ( μέρες που ειναι ).οχι φερμουιτ για φρένα που ειναι η ασφάλεια στο αυτοκίνητο.

Υ.γ οκ μελομακάρονα αγοράζεις απο bread factory με 5 ευρω αλλά τρως ενα και μετα σε τρώει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, mp123 είπε

Παππού με το συμπαθιο αλλα με 15 ευρω ενα κιλο μελομακάρονα αγοράζεις ( μέρες που ειναι ).οχι φερμουιτ για φρένα που ειναι η ασφάλεια στο αυτοκίνητο.

Υ.γ οκ μελομακάρονα αγοράζεις απο bread factory με 5 ευρω αλλά τρως ενα και μετα σε τρώει.

Το πρώτο που πάτησα στις επιλογές.Έχει και με 14.:P

https://www.onparts.gr/alfa-romeo/145-1994-2001/1400-i-e-t-s-103hp/frena/siagones

Επεξ/σία από papoys1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...