Stitch19 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Έναντι S10: Χειρότερη κάμερα, χειρότερη ανάλυση οθόνης, έλλειψη zoom κάμερας, και πιθανόν έλλειψη wireless φόρτισης. Κυριολεκτικα μιλάμε για ένα rebranded A90 με πιο cool design και ταχύτερη φόρτιση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolinio11 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτες οι "διαρροές" ρε παιδακι μου... 🤣🤣 τι τσακαλια reportees υπαρχουν και τους ξεμπροστιαζουν ετσι..!! πρεπει να σταματησει να γραφετε αυτη η λεξη τουλαχιστον στη κατηγορια των κινητων γιατι κατανταει αστειο πλεον... οση διαρροη ειχε αυτη η πληριφορια αλλη τοση διαρροη εχει ο νιπτηρας του μπανιου μου.... Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2019 από manolinio11 γιατι μπορω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exor Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 τελειο απλα , κορυφαιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, Stitch19 είπε Έναντι S10: Χειρότερη κάμερα, χειρότερη ανάλυση οθόνης, έλλειψη zoom κάμερας, και πιθανόν έλλειψη wireless φόρτισης. Κυριολεκτικα μιλάμε για ένα rebranded A90 με πιο cool design και ταχύτερη φόρτιση. Δε νομίζω οτι συγκρίνεται καθόλου με s10. Εντελώς αλλη κατηγορία. Εχει πολύ μεγαλύτερη οθονη το s10 lite, απευθύνεται σε άλλη κατηγορία, μονο το όνομά μοιάζει κακως κιόλας μιας και στην πραγματικότητα οντως με το Α90 μοιάζει περισσότερο. Σε άλλες χωρες αλλωστε θα κυκλοφορήσει ως Α91. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, oldnew είπε Θα το παρει γιατι: Μεχρι να βγει το 11, 11 lite, το συγκεκριμένο θα παει 450€ στα σκρουτζομαγαζα. Ουσιαστικά ναυαρχίδα ειναι με 855 επεξ. Αν δε θες το πενακι το λες ανετα καλυτερο του note 10, αφού εχει αρκετα καλύτερο cpu (στην Ελλάδα το νοτε έρχεται με τη φόλα τον exynos που και αρκετα αργοτερος ειναι και πολυ ποιο ενεργοβορος). Ενώ ο 855 συνήθως εχει και ραδιόφωνο. Εχει πολυ ραμ, microSD, μεγαλη οθονη, καλες κάμερες με σταθεροποιηση. Και μπαταρια μεγάλη 4500. Αν δε θες πενακι, δε βλεπω που υπερτερει το νότε που θεωρηται ναυαρχίδα και πολυ ποιο ακριβο οταν βγηκε. Αν σε ολα αυτα βάλεις και την πολυ ποιο λογικη ανάλυση που εχει, θα ειναι ακομα ποιο γρήγορο και με καλυτερη αυτονομία . Λογικη ανάλυση? Και μόνο για την χαμηλότερη ανάλυση του έριξα άκυρο επί τόπου, πέραν του ότι δουλέυω όλα τα σάμυ μου στην μαξ ανάλυση είναι απλά κοροιδία να μην σου δίνουν τις υψηλότερες αναλύσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, JcD είπε Λογικη ανάλυση? Και μόνο για την χαμηλότερη ανάλυση του έριξα άκυρο επί τόπου, πέραν του ότι δουλέυω όλα τα σάμυ μου στην μαξ ανάλυση είναι απλά κοροιδία να μην σου δίνουν τις υψηλότερες αναλύσεις! Εγω που έχω νοτε 8 την παραμικρη διαφορά δε βλέπω οταν το βάζω σε χαμηλότερη ανάλυση, γι αυτο το έχω πάντα σε χαμηλότερη. Ουτε εχει κατάφερει ποτε κανενας απο οσους ξέρω να καταλάβει διαφορά. Τωρα αν όντως εσυ βλέπεις διαφορά οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stitch19 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, oldnew είπε Εγω που έχω νοτε 8 την παραμικρη διαφορά δε βλέπω οταν το βάζω σε χαμηλότερη ανάλυση, γι αυτο το έχω πάντα σε χαμηλότερη. Ουτε εχει κατάφερει ποτε κανενας απο οσους ξέρω να καταλάβει διαφορά. Τωρα αν όντως εσυ βλέπεις διαφορά οκ. Επιστημονικά όχι δεν μπορεί να δει ουσιαστική διαφορα εκτος κι αν βάλει το κινητό 10-20 εκατοστά από τα ματια. Οτιδήποτε πάνω από 300ppi σε LCD είναι τέλειο όπως και οτιδήποτε πάνω από 400ppi είναι τέλειο σε OLED. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggelosThe Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Μεχρι να βγει το 11, 11 lite, το συγκεκριμένο θα παει 450€ στα σκρουτζομαγαζα. Ουσιαστικά ναυαρχίδα ειναι με 855 επεξ. Αν δε θες το πενακι το λες ανετα καλυτερο του note 10, αφού εχει αρκετα καλύτερο cpu (στην Ελλάδα το νοτε έρχεται με τη φόλα τον exynos που και αρκετα αργοτερος ειναι και πολυ ποιο ενεργοβορος). Ενώ ο 855 συνήθως εχει και ραδιόφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα