kostasgr78 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτή είναι η μόνιμη συζήτηση στα προϊόντα τεχνολογίας. Ξεκινούν πολλοί με την αρχική τιμή αγοράς, αλλά ξεχνούν το κόστος κατοχής ανά έτος. Τα προϊόντα τεχνολογίας δεν αξιολογούνται ως κοσμήματα ή άλλα «στατικά» αγαθά. Θέλεις αυτό το πράγμα να παίζει αξιοπρεπώς και λίγα χρόνια μετά. Αυτό δεν θα συμβεί σε κάτι εκτός Apple οικοσυστήματος. Το iPad θα τραβήξει χρόνια και ως εκ τούτου έχει μικρότερο κόστος κατοχής ανά έτος. Αυτή την τεκμηρίωση δεν θα μπορούσαμε το ίδιο εύκολα να την κάνουμε και για τα iPhone που είναι σημαντικά ακριβότερα από τον ανταγωνισμό. Αν βάλουμε στην εξίσωση για να απαντήσουμε και στο όριο τιμής, θεωρώ σοφότερη επιλογή την αγορά μεταχειρισμένου iPad σε άριστη κατάσταση, στα ίδια χρήματα με καινούριο Android tablet. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2019 από kostasgr78 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, dimpa16 είπε 200 - 230 ευρω Είδα και αυτό https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/204902-huawei-mediapad-t5-101-4gb-64gb-4g Και αυτό καλό είναι, έχει όμως χειρότερα ηχεία και μικρότερη μπαταρία αλλά έχει άλλα συν, πχ μεγαλύτερη μνήμη. Σχετικά με τον επεξεργαστή που είπες προηγουμένως, ο kirin 659 είναι λίγο καλύτερος από τον snapdragon του lenovo. Αν ψάξεις τα συγκριτικά θα το επιβεβαιώσεις. Για το ipad που λέει ο φίλος, έχει δίκαιο ότι είναι το κορυφαίο, αλλά βγαίνει εκτός του budget σου και για αυτό δεν το πρότεινα και εγώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, dimpa16 είπε Της πήρα και κόσμημα. Για το θέμα έχεις να προτείνεις τίποτα ? Ποσό αν επιτρέπεται έκανε το κόσμημα? Γιατί όπως προαναφέρθηκε θα μπορούσες να ειχες πάρει και τα δυο σε ένα , αγοράζοντας iPad. 13 ώρες πριν, MariannaX είπε Ειχα και ipad air 2019 του αντρα μου και προσωπικα εγω ipad mini 2019. Το λειτουργικο δεν μας αρεσε σε πολλα.Ειδοποιησεις που ειναι πολυ χειροτερες απο το αντροιντ,εφαρμογες που χρησιμοποιουμε οπως το viber ειναι κακογραμμενες,η οθονη μετρια,καμια σχεση με μια amoledκι ο chrome του ios τραγικος.Και πολλα αλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα. Στην μπαταρια ομως τα παραδεχτηκα! Το huawei ειναι μια χαρα για την χρηση που το θελει η γυναικα του.Δεν αξιζει να δωσει παραπανω. Παιδιά έχετε? Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2019 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariannaX Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, atheatos είπε Ποσό αν επιτρέπεται έκανε το κόσμημα? Γιατί όπως προαναφέρθηκε θα μπορούσες να ειχες πάρει και τα δυο σε ένα αγοράζοντας iPad. Παιδιά έχετε? Δε νομιζω οτι σας αφορα αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, MariannaX είπε Δε νομιζω οτι σας αφορα αυτο. Οκ. Συγνώμη κιόλας. Δεν μας αφορά τι κανείς εσυ και ο άντρα σου γενικότερα ,αλλά μιας και τον ανέφερες ....έγινε αυτή η ερώτηση. Επι της ευκαιρίας να αναφέρω και εγώ ότι έχω πάρει στην γυναίκα μου το ίδιο iPad με μένα , iPad Pro 9.7’ , πριν 2 χρόνια και το καταευχαριστιεται όπως και εγώ. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2019 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patclo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Σε αυτά τα χρήματα καλή οθόνη και μπαταρία έχει και το samsung galaxy tab A του 2019. Αλλιώς με παραπάνω χρήματα μονόδρομος το ipad. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις πήρα το Huawai T5 4/46+4G από τον κώτσο. Στα €229 (βλέπω ότι BF το είχε €189). Στα €229 δίνουν δώρο το activity tracker Band 3 pro και 10 ευρώ έκπτωση σε original θήκη (που έχει €20) https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/204902-huawei-mediapad-t5-101-4gb-64gb-4g Η άλλη επιλογή μου ήταν το samsung galaxy tab A 2019 3/64 στα ίδια χρήματα από amazon.de. Προτίμησα το Huawai λόγω αμεσότητας και γιατί έχω το M5 που με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariannaX Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 To tab A ειναι χειροτερο απο το Huawei. Καλη αγορα και να ξερεις "happy wife,happy life!" Χαχαχα καλα Χριστουγεννα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jp77s Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 @dimpa16 Αν δεν πήρες ακόμη... https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tablet/lenovo-m10-tb-x605f-3gb-ram-tablet-10-1-wifi-mauro_3255352 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
procostas1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, jp77s είπε @dimpa16 Αν δεν πήρες ακόμη... https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tablet/lenovo-m10-tb-x605f-3gb-ram-tablet-10-1-wifi-mauro_3255352 αξίζει για αλλαγή ενός huawei t3 2/16 10"???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jp77s Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, procostas1 είπε αξίζει για αλλαγή ενός huawei t3 2/16 10"???? Για εμένα προσωπικά όχι, δεν θεωρώ ότι θα δεις μεγάλη διαφορά. Απλά το ανέφερα γιατί το συγκεκριμένο ενδιαφέρει τον TS και το βρήκα σε χαμηλότερη τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Στις 22/12/2019 στις 2:07 ΜΜ, papars είπε Μόλις πήρα το Huawai T5 4/46+4G από τον κώτσο. Στα €229 (βλέπω ότι BF το είχε €189). Στα €229 δίνουν δώρο το activity tracker Band 3 pro και 10 ευρώ έκπτωση σε original θήκη (που έχει €20) https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/204902-huawei-mediapad-t5-101-4gb-64gb-4g Η άλλη επιλογή μου ήταν το samsung galaxy tab A 2019 3/64 στα ίδια χρήματα από amazon.de. Προτίμησα το Huawai λόγω αμεσότητας και γιατί έχω το M5 που με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο. Μόλις γύρισα από κώτσο. Το αγόρασα και `γω και δίνουν και το activity tracker Band 3 pro. Αύριο θα το δώσω. Θα γράψω κάποια στιγμή όταν δοκιμαστεί, την αξιολόγηση για όποιον στο μέλλον θέλει να το αγοράσει. Ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή τους και σας εύχομαι Χρόνια πολλά και καλές γιορτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα