Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την κοινότητα.

Χριστούγεννα έρχονται και λέω να κάνω ένα δωράκι στη σύζυγο.

Της αρέσει να βλέπει ταινίες (netflix) και παιχνιδάκια (lords mobile). Γενικά απλή χρήση.

Έχω δει το LENOVO Tab M10 Tablet 10 inch Full HD 8core 32GB WiFi στα 180 ευρώ.

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_lenovo-tab-m10-tablet-10-inch-full-hd-8core-32gb-wifi-1228125.html

Να προχωρήσω στην αγορά του,αξίζει τα χρήματα ή υπάρχει καλύτερη πρόταση, σε αυτό το ποσό πάνω κάτω?

Δημοσ.

Ένας ένας παιδιά...μην τσακώνεστε...😂

Πάμε μια βοήθεια,γιατί μάλλον αύριο θα γίνει η αγορά και δεν θέλω να το μετανιώσω μετά.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, antbyron είπε

Προσωπικά θα επέλεγα το Huawei MediaPad M5 Lite 10.1", είναι ένα 50αρικο πάνω, έχει όμως πολύ καλή οθόνη, ηχεία και κατασκευή. Το lenovo που παρέθεσες δεν το γνωρίζω, γενικώς όμως δεν την εμπιστεύομαι την lenovo.

Αν παραβλέψω το 50άρικο για το Huawei,το επόμενο που με χαλάει λιγάκι είναι ο επεξεργαστής του ο οποίος είναι kirin σε σχέση με τον snapdragon του lenovo. Όμως αυτό που με δελεάζει περισσότερο, είναι η μπαταρία του Huawei η οποία είναι 7000 mAh.

Σ`ευχαριστώ για την πρότασή σου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, atheatos είπε

Καλύτερα να της πάρεις ένα κόσμημα με αυτά τα λεφτά παρά tablet....

Της πήρα και κόσμημα.

Για το θέμα έχεις να προτείνεις τίποτα ?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dimpa16 είπε

Μια χαρα ειναι αυτο 4/64.Προσεχτε να σας δωσουν αυτο γιατι μπερδευονται οι υπαλληλοι διαβαζα και δινουνε καμια φορα το 2/16.

Για την χρηση που το θελετε ειναι καλο.

• Like 1
Δημοσ.

Για όλες τις άλλες τεχνολογικές λύσεις, υπάρχει ποικιλία επιλογών.

Όταν, όμως, λέμε tablet εννοούμε iPad. Μιλάμε για τεράστια διαφορά εμπειρίας από τον οποιοδήποτε ανταγωνισμό.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostasgr78 είπε

Για όλες τις άλλες τεχνολογικές λύσεις, υπάρχει ποικιλία επιλογών.

Όταν, όμως, λέμε tablet εννοούμε iPad. Μιλάμε για τεράστια διαφορά εμπειρίας από τον οποιοδήποτε ανταγωνισμό.

Δηλαδή τι παραπάνω εμπειρία θα έχει για να δει καμιά ταινία και για κανα παιχνίδι του κ@λου , για να της πάρω iPad?

Γιατί αυτή θα είναι κατα 99% η χρήση του.

Δημοσ.

Τα χρήματα για οποιοδήποτε άλλο tablet είναι πεταμένα χρήματα. Όποιος έχει δοκιμάσει γνωρίζει και όποιος δοκιμάσει θα καταλάβει.

Να σημειώσω δεν είμαι ο φανατικός της Apple. Αλλά τα iPad είναι οι μοναδικές συσκευές της Apple με τη μικρότερη διαφορά τιμής από τον ανταγωνισμό. Δεν είναι τυχαία και τα μερίδιά της άλλωστε.

Αυτή τη στιγμή παίρνει κανείς το iPad 2019 10.2 με 335 ευρώ. Απλά έχει σβήσει τον ανταγωνισμό νύχτα.

Για να μη λέμε λόγια στον αέρα όμως, πήγαινε να πιάσεις από κοντά για λίγα λεπτάκια ένα iPad και ένα οποιοδήποτε άλλο και το συζητάμε ξανά.

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα και ipad air 2019 του αντρα μου και προσωπικα εγω ipad mini 2019.

Το λειτουργικο δεν μας αρεσε σε πολλα.Ειδοποιησεις που ειναι πολυ χειροτερες απο το αντροιντ,εφαρμογες που χρησιμοποιουμε οπως το viber ειναι κακογραμμενες,η οθονη μετρια,καμια σχεση με μια amoledκι ο chrome του ios τραγικος.Και πολλα αλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα.

Στην μπαταρια ομως τα παραδεχτηκα!

Το huawei ειναι μια χαρα για την χρηση που το θελει η γυναικα του.Δεν αξιζει να δωσει παραπανω.

Δημοσ.

Τη διαφορά στην τιμή θα μου την δώσεις εσύ?

Αν ναι, σου στέλνω pm και συναντιόμαστε αύριο να το πάρουμε το iPad.

Αν όχι, δε μου προτείνεις κάτι στα 200 - 230 ευρώ ?

Ρε φίλε. Σοβαρά τώρα, νομίζεις οτι βοήθησες?

Βλέπεις οτι ξεκινάω με budget γύρω στα 170 ευρώ και το ανεβάζω το πολύ στα 230 και έρχεσαι να μου προτείνεις κάτι (δεν με νοιάζει τι) που  κοστίζει πάνω από 300 ?

Για την εμπειρία χρήσης???

Σ`ευχαριστώ και καλές γιορτές να`χεις φίλε μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...