Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Nerazzurri είπε

Το format του δίσκου C που εχει τα προηγούμενα windows γίνεται αυτόματα εφόσον ξεκινήσω την εγκατάσταση των 10αριων, ετσι; ( Αφού κάνω όλα αυτά που μου είπες )

Ναι το format γίνεται αυτόματα, όταν φτάσεις στην οθόνη επιλογής δίσκου διάλεξε το δίσκο που θέλεις να κάνεις την εγκατάσταση και κάνε delete όλα τα partition. Μετά πάτα next χωρίς να φτιάξεις νέα partition.

50 λεπτά πριν, Nerazzurri είπε

Κάτι τελευταίο, θεωρείς και εσύ πιο ορθό το να γίνει καθαρή εγκατάσταση εξ αρχής και όχι upgrade μέσω του launcher; 

100% εγώ δεν θα έκανα ποτέ upgrade εκτός αν υπήρχε πάρα πολύ σημαντικός λόγος (πχ επαγγελματικό software που έχει χαλάσει το cd και δεν μπορώ να το κάνω ξανά install).

51 λεπτά πριν, Nerazzurri είπε

Και ο άλλος εσωτερικός δίσκος D που έχει αρχεία κτλ θα μείνει ανέπαφος από όλο αυτό εφόσον δεν μπλέκεται με λειτουργικό σύστημα, σωστά;

Ναι θα μείνει ανέπαφος.

42 λεπτά πριν, htaccess είπε

Αδερφέ... δεν αφαιρείς καλύτερα τον δίσκο που έχεις τα αρχεία (D) για να μην μπερδευτείς κατά την διαδικασία διαγραφής/φορμάτ. και ψάχνεις να βρεις μετά πως θα τα επαναφέρεις ?

Στην διαδικασία εγκατάστασης δεν υπάρχει αντιστοίχηση γραμμάτων στους δίσκους.

Πολύ σωστή παρατήρηση έτσι αποκλείεται να γίνει λάθος.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nerazzurri είπε

Σε ευχαριστώ φίλε μου για την βοήθεια. Θα το πραγματοποιήσω και θα σας ενημερώσω κιόλας αν είναι αύριο για τα υπόλοιπα κτλ. 

Κάτι τελευταίο, όπως ρώτησα και προηγουμένως, πιστεύεις είναι πιο value το να κάνω ( όπως και πρόκειται να κάνω ) clean install σε σχέση με το σκέτο upgrade; 

Είμαι της ίδιας γνώμης με τους συμφορουμίτες που σου απάντησαν παραπάνω, καθαρό install, κάνε έναν τελευταίο έλεγχο μήπως έχεις αφήσει κάτι... κάποιο/α αρχεία το/α οποίο/α χρειαστείς αργότερα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Αφου ψαχνεσαι , κανε upgrade μην βάλεις κλειδι και δες πως ειναι ( ετσι εχεις την επιλογη να επιστρεψεις στα 7αρια αν δεν σου αρεσουν ).
Αμα σου αρέσουν βαλε το κλειδι , απόκτησε πλεον ψηφιακή άδεια χρήσης και αφου την εχεις πλεον κανεις format και καθαρη εγκατασταση οποτε θες !!!!

• Thanks 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, elpenor είπε

Ναι το format γίνεται αυτόματα, όταν φτάσεις στην οθόνη επιλογής δίσκου διάλεξε το δίσκο που θέλεις να κάνεις την εγκατάσταση και κάνε delete όλα τα partition. Μετά πάτα next χωρίς να φτιάξεις νέα partition.

100% εγώ δεν θα έκανα ποτέ upgrade εκτός αν υπήρχε πάρα πολύ σημαντικός λόγος (πχ επαγγελματικό software που έχει χαλάσει το cd και δεν μπορώ να το κάνω ξανά install).

Ναι θα μείνει ανέπαφος.

Πολύ σωστή παρατήρηση έτσι αποκλείεται να γίνει λάθος.

16 ώρες πριν, villasg είπε

Αφου ψαχνεσαι , κανε upgrade μην βάλεις κλειδι και δες πως ειναι ( ετσι εχεις την επιλογη να επιστρεψεις στα 7αρια αν δεν σου αρεσουν ).
Αμα σου αρέσουν βαλε το κλειδι , απόκτησε πλεον ψηφιακή άδεια χρήσης και αφου την εχεις πλεον κανεις format και καθαρη εγκατασταση οποτε θες !!!!

16 ώρες πριν, htaccess είπε

Είμαι της ίδιας γνώμης με τους συμφορουμίτες που σου απάντησαν παραπάνω, καθαρό install, κάνε έναν τελευταίο έλεγχο μήπως έχεις αφήσει κάτι... κάποιο/α αρχεία το/α οποίο/α χρειαστείς αργότερα.

16 ώρες πριν, villasg είπε

16 ώρες πριν, htaccess είπε

Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά, θα κάνω μάλλον καθαρή εγκατάσταση και βλέπουμε. Να είστε καλά. Θα σας ενημερώσω για οτιδήποτε νεότερο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...