Nerazzurri Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους Θα ήθελα να ρωτήσω εάν είναι εφικτή η αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος από Windows 7 σε Windows 10 σε περίπτωση που το τωρινό κλειδί ενδεχομένως να μην είναι γνήσιο, ωστόσο σκοπεύω να αγοράσω ένα καινούργιο κλειδί για τα 10άρια. Γίνεται να βάλω το πρόγραμμα - tool και να διεκπεραιωθεί η διαδικασία με αυτό το τρόπο και έπειτα να αλλάξω το κλειδί όταν έχουν μπει τα 10άρια; Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Γίνεται και το έχω κάνει. Η μαϊμού άδεια δε θα περάσει φυσικά και θα σου ζητήσει ενεργοποίηση οποτε θα βάλεις την άδεια που θα πάρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nerazzurri Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, micos000 είπε Γίνεται και το έχω κάνει. Η μαϊμού άδεια δε θα περάσει φυσικά και θα σου ζητήσει ενεργοποίηση οποτε θα βάλεις την άδεια που θα πάρεις. Θα μου ζητήσει το νέο κλειδί ουσιαστικά κατά την ενεργοποίηση; Άρα εγώ μπορώ να κατεβάσω το tool από τη microsoft και να ξεκινήσω εύκολα τη διαδικασία χωρίς να περνάω αρχεία iso και ιστορίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GReaperEx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Βέβαια και γίνεται, αλλά σίγουρα δε θέλεις να κάνεις ένα φορμάτ να ξεκινήσεις τα 10 ολοκάθαρος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nerazzurri Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, GReaperEx είπε Βέβαια και γίνεται, αλλά σίγουρα δε θέλεις να κάνεις ένα φορμάτ να ξεκινήσεις τα 10 ολοκάθαρος? Ναι έχεις ένα δίκαιο εδώ. Επειδή δεν θυμάμαι καθόλου τις διαδικασίες, εννοείς ολοκάθαρος από θέμα λειτουργικού - αρχείων κτλ. να μην κουβαλήσω ιούς κτλ. η παίζει ρόλο με το κλειδί αυτό που λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GReaperEx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, Nerazzurri είπε Ναι έχεις ένα δίκαιο εδώ. Επειδή δεν θυμάμαι καθόλου τις διαδικασίες, εννοείς ολοκάθαρος από θέμα λειτουργικού - αρχείων κτλ. να μην κουβαλήσω ιούς κτλ. η παίζει ρόλο με το κλειδί αυτό που λες; Δε ξέρω για το κλειδί. Ναι, πιστεύω ότι είναι λάθος να τραβήξεις τα μπαγκάζια του 7 στο 10. Μια καθαρή εγκατάσταση, για να ρυθμίσεις σωστά και το πόσο θα σε κατασκοπεύει, και για να γλυτώσεις και από κανέναν κρυμμένο ιό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nerazzurri Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, GReaperEx είπε Δε ξέρω για το κλειδί. Ναι, πιστεύω ότι είναι λάθος να τραβήξεις τα μπαγκάζια του 7 στο 10. Μια καθαρή εγκατάσταση, για να ρυθμίσεις σωστά και το πόσο θα σε κατασκοπεύει, και για να γλυτώσεις και από κανέναν κρυμμένο ιό. Έχεις δίκαιο, μπορώ δηλαδή να βάλω τώρα το launcher να κατεβάσει σε iso τα 10άρια και να τα περάσω σε ένα στικάκι; Όταν κάνω την εγκατάσταση με το bootarisma της μητρικής στο φλασάκι, θα πρέπει πριν να κάνω κάποια εκκαθάριση του δίσκου ή απλά ξεκινάω με restart το pc; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Nerazzurri είπε Έχεις δίκαιο, μπορώ δηλαδή να βάλω τώρα το launcher να κατεβάσει σε iso τα 10άρια και να τα περάσω σε ένα στικάκι; Όταν κάνω την εγκατάσταση με το bootarisma της μητρικής στο φλασάκι, θα πρέπει πριν να κάνω κάποια εκκαθάριση του δίσκου ή απλά ξεκινάω με restart το pc; To media tool των windows αυτόματα κατεβάζει τα απαραίτητα αρχεία και φτιάχνει ένα bootable USB. Αν δεν έχεις στο δίσκο αρχεία που χρειάζεσαι το καλύτερο είναι κατά τη διάρκεια του Windows setup να κάνεις διαγραφή όλων των partition του δίσκου και μετά όταν δεν θα έχει τίποτα να τον επιλέξεις και να πατήσεις next, τo windows setup θα φτιάξει ότι partition χρειάζεται. Φυσικά κάνε backup πρώτα τα αρχεία σου γιατί θα σβηστούν τα πάντα από το δίσκο. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2019 από elpenor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nerazzurri Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, elpenor είπε To media tool των windows αυτόματα κατεβάζει τα απαραίτητα αρχεία και φτιάχνει ένα bootable USB. Αν δεν έχεις στο δίσκο αρχεία που χρειάζεσαι το καλύτερο είναι κατά τη διάρκεια του Windows setup να κάνεις διαγραφή όλων των partition του δίσκου και μετά όταν δεν θα έχει τίποτα να τον επιλέξεις και να πατήσεις next, τo windows setup θα φτιάξει ότι partition χρειάζεται. Φυσικά κάνε backup πρώτα τα αρχεία σου γιατί θα σβηστούν τα πάντα από το δίσκο. Για να τα συνοψίσουμε. Όταν βάλω το tool θα πρέπει να έχω συνδεδεμένο το στικάκι στον υπολογιστή ή απλά κάνω copy/paste το iso αρχείο στη μνήμη του usb stick όποια στιγμή και να θέλω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nerazzurri είπε Για να τα συνοψίσουμε. Όταν βάλω το tool θα πρέπει να έχω συνδεδεμένο το στικάκι στον υπολογιστή ή απλά κάνω copy/paste το iso αρχείο στη μνήμη του usb stick όποια στιγμή και να θέλω; Βάζεις ένα USB στον υπολογιστή, τα περιεχόμενα του θα διαγραφούν αυτόματα. Στη συνέχεια κατεβάζεις το windows media tool, το τρέχεις, δείχνεις το USB που θέλεις να βάλει τα windows και να κάνει bootable και περιμένεις να βγάλει το μήνυμα ότι το είναι έτοιμο. Αλλάζεις από το bios το boot order αν χρειάζεται και βάζεις σαν πρώτη επιλογή το USB. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2019 από elpenor 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nerazzurri Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, elpenor είπε Βάζεις ένα USB στον υπολογιστή, τα περιεχόμενα του θα διαγραφούν αυτόματα. Στη συνέχεια κατεβάζεις το windows media tool, το τρέχεις, δείχνεις το USB που θέλεις να βάλει τα windows και να κάνει bootable και περιμένεις να βγάλει το μήνυμα ότι το είναι έτοιμο. Αλλάζεις από το bios το boot order αν χρειάζεται και βάζεις σαν πρώτη επιλογή το USB. Το format του δίσκου C που εχει τα προηγούμενα windows γίνεται αυτόματα εφόσον ξεκινήσω την εγκατάσταση των 10αριων, ετσι; ( Αφού κάνω όλα αυτά που μου είπες ) Και ο άλλος εσωτερικός δίσκος D που έχει αρχεία κτλ θα μείνει ανέπαφος από όλο αυτό εφόσον δεν μπλέκεται με λειτουργικό σύστημα, σωστά; Κάτι τελευταίο, θεωρείς και εσύ πιο ορθό το να γίνει καθαρή εγκατάσταση εξ αρχής και όχι upgrade μέσω του launcher; Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2019 από Nerazzurri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
htaccess Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Nerazzurri είπε Το format του δίσκου C που εχει τα προηγούμενα windows γίνεται αυτόματα εφόσον ξεκινήσω την εγκατάσταση των 10αριων, ετσι; ( Αφού κάνω όλα αυτά που μου είπες ) Και ο άλλος εσωτερικός δίσκος D που έχει αρχεία κτλ θα μείνει ανέπαφος από όλο αυτό εφόσον δεν μπλέκεται με λειτουργικό σύστημα, σωστά; Κάτι τελευταίο, θεωρείς και εσύ πιο ορθό το να γίνει καθαρή εγκατάσταση εξ αρχής και όχι upgrade μέσω του launcher; Αδερφέ... δεν αφαιρείς καλύτερα τον δίσκο που έχεις τα αρχεία (D) για να μην μπερδευτείς κατά την διαδικασία διαγραφής/φορμάτ. και ψάχνεις να βρεις μετά πως θα τα επαναφέρεις ? Στην διαδικασία εγκατάστασης δεν υπάρχει αντιστοίχηση γραμμάτων στους δίσκους. Φιλικά πάντα. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2019 από htaccess Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nerazzurri Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, htaccess είπε Αδερφέ... δεν αφαιρείς καλύτερα τον δίσκο που έχεις τα αρχεία (D) για να μην μπερδευτείς κατά την διαδικασία διαγραφής/φορμάτ. και ψάχνεις να βρεις μετά πως θα τα επαναφέρεις ? Στην διαδικασία εγκατάστασης δεν υπάρχει αντιστοίχηση γραμμάτων στους δίσκους. Φιλικά πάντα. Αν ισχύει αυτό που λες θα το έκανα απλά είναι εσωτερικός, ίσως αν έβγαζα απλά το καλώδιο της τροφοδοσίας του; Στην ένδειξη που λες ότι δεν εμφανίζει γράμματα, εμφανίζει όμως χωρητικότητα άρα από εκεί δεν θα μπορώ να καταλάβω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
htaccess Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Nerazzurri είπε Αν ισχύει αυτό που λες θα το έκανα απλά είναι εσωτερικός, ίσως αν έβγαζα απλά το καλώδιο της τροφοδοσίας του; Στην ένδειξη που λες ότι δεν εμφανίζει γράμματα, εμφανίζει όμως χωρητικότητα άρα από εκεί δεν θα μπορώ να καταλάβω; Ναι, βγάλε το καλώδιο τροφοδοσίας. Ναι, θα σου εμφανίζει τα partitions και την χωρητικότητα τους, πιθανολογώ ότι θα το αναγνωρίσεις, άλλα αν έχεις και τους 2 δίσκους, υπάρχει το ενδεχόμενο λάθους, αν έχεις μόνο τον έναν, λάθος δεν μπορείς να κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nerazzurri Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, htaccess είπε Ναι, βγάλε το καλώδιο τροφοδοσίας. Ναι, θα σου εμφανίζει τα partitions και την χωρητικότητα τους, πιθανολογώ ότι θα το αναγνωρίσεις, άλλα αν έχεις και τους 2 δίσκους, υπάρχει το ενδεχόμενο λάθους, αν έχεις μόνο τον έναν, λάθος δεν μπορείς να κάνεις. Σε ευχαριστώ φίλε μου για την βοήθεια. Θα το πραγματοποιήσω και θα σας ενημερώσω κιόλας αν είναι αύριο για τα υπόλοιπα κτλ. Κάτι τελευταίο, όπως ρώτησα και προηγουμένως, πιστεύεις είναι πιο value το να κάνω ( όπως και πρόκειται να κάνω ) clean install σε σχέση με το σκέτο upgrade; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα