Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, συγγενής μου χρειάζεται νέο υπολογιστή. Είναι πολιτικός μηχανικός και χρησιμοποιεί κυρίως το AutoCAD , cadware και ίσως κάποιο άλλο. 

Το budget είναι 250-300 ευρώ . Οθόνη υπάρχει και Έχει ένα μεσαίο κουτί από άλλο υπολογιστή και ένα τροφοδοτικό 450w αν χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί. 

Τι προτείνετε να του βάλω μέσα και να τρέχει χωρίς να κολλάει; Δεν έχει εννοείται καμία προτίμηση σε intel ή amd. Και γω εχω καιρό να ψάχνω για υπολογιστή γι'αυτό και σας ρωτάω...

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από johni41
Δημοσ.

Για επαγγελματικό γραφείο προορίζεται; Αν ναι, άδεια windows υπάρχει; Αν δεν έχει ήδη αυθεντικά windows πάει σε έτοιμο branded με περασμένο λειτουργικό. Είτε καινούριο, είτε refurbished.

Δημοσ.

Ναι γραφείο αλλά από ότι ξέρω θα του φέρουν αυθεντικά windows 10 .

Θα δω αν το AutoCAD λέει τι απαιτήσεις έχει για να δω τι να βάλει.... 

Θα δω πόσο βγαίνει το σύνολο γιατί μπορεί να βρει και κάνα έτοιμο στα ίδια λεφτά....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

spacer.png

Κάτι τέτοιο σε αυτά τα χρήματα θα πρότεινα. Δυνατά ενσωματωμένα γραφικά, 16GB RAM και NVME ssd.

Πες και ποιο κουτί έχει και ποιο τροφοδοτικό μπας και αξίζει να τα χρησιμοποιήσει.

Επεξ/σία από tanasen01
Δημοσ.
Στις 20/12/2019 στις 10:30 ΜΜ, johni41 είπε

Ναι γραφείο αλλά από ότι ξέρω θα του φέρουν αυθεντικά windows 10 .

Θα δω αν το AutoCAD λέει τι απαιτήσεις έχει για να δω τι να βάλει.... 

Θα δω πόσο βγαίνει το σύνολο γιατί μπορεί να βρει και κάνα έτοιμο στα ίδια λεφτά....

Το autocad δεν έχει σοβαρές απαιτήσεις. Εκτός... και αν δουλεύει 3d σχέδια.

Οπότε:  AMD R5 3400G για επεξεργαστή , με "καλούλα" ενσωματωμένη κάρτα γραφικών που επαρκεί για τις δουλειές πολιτικού μηχανικού. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...