zananiro Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Εχω το honor band 4 και πριν είχα το band 3. Η honor βγάζει αξιόπιστα bands απ' όλες τις απόψεις. Καταλαβαίνεις τι εστί να έχεις band. Πραγματικά πολύτιμο εργαλείο. Στην τιμή που παίζει δεν έχει αντίπαλο. @fotisdra το band 4 το είχα συνεχώς μέσα στη θάλασσα το καλοκαίρι, δεν έπαθε απολύτως τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Έχει ένδειξη καιρού ή θερμοκρασίας όπως το xiaomi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafaf Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 47 λεπτά πριν, eko13 είπε Έχει ένδειξη καιρού ή θερμοκρασίας όπως το xiaomi? Ναι έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hyperspaced Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω εκείνο το μικρό μαύρο ματζαφλάρι που κουμπώνει πάνω στη συσκευή και φορτίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giogeo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, hyperspaced είπε Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω εκείνο το μικρό μαύρο ματζαφλάρι που κουμπώνει πάνω στη συσκευή και φορτίζει; Σου έστειλα pm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Η μέτρηση του ύπνου είναι όχι μόνο ακριβής και αναλυτική για κάθε στάδιο του ύπνου, αλλά και υπερπολίτιμη. Μέτρηση παλμών και οξυγόνου. Και δόνηση στο χέρι για ξυπνητήρι. Πολύτιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 21/12/2019 στις 8:22 ΠΜ, eko13 είπε Έχει ένδειξη καιρού ή θερμοκρασίας όπως το xiaomi? Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2019 από vassilis018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazarnik Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Μετράει και stress το συγκεκριμένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 23 ώρες πριν, vassilis018 είπε Ευχαριστώ αυτό ακριβώς θα ήθελα να εχει. Ειμαι μεταξυ αυτού και xiaomi smart band 4. Αν και αυτό έχει μικρότερη αυτονομία μάλλον θα το προτιμήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Στις 23/12/2019 στις 10:07 ΠΜ, eko13 είπε Ευχαριστώ αυτό ακριβώς θα ήθελα να εχει. Ειμαι μεταξυ αυτού και xiaomi smart band 4. Αν και αυτό έχει μικρότερη αυτονομία μάλλον θα το προτιμήσω. ,Παρόμοια είναι αλλά έχει καλύτερη εμβέλεια το mi band 4 γτ χρησιμοποιεί bt 5 ενώ το honor 4,2 . Επίσης το xiaomi έχει κ χειρισμό μουσικής δεν ξέρω αν το έχει το honor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Πιστεύετε είμαστε κοντά σε προσιτό smartwatch με e-sim? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmen Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, skiabox είπε Πιστεύετε είμαστε κοντά σε προσιτό smartwatch με e-sim? Ετσι δειχνουνε τα πραγματα με το καινουργιο https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_watch-9941.php Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2019 από Gilmen 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, vargas είπε Επίσης το xiaomi έχει κ χειρισμό μουσικής δεν ξέρω αν το έχει το honor Μετά το τελευταίο update έχει πλέον και από αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Το αγόρασα και εγώ, παιδιά είναι πολύ καλό, ειδικά η εφαρμογή υγεία φαίνεται πολύ ανώτερη από την εφαρμογή της xiaomi, στο υπνο έχει μεγάλη ακριβεια και αν ενεργοποιησεις και το truesleep σου κάνει καλύτερη ανάλυση, συστήνω ανεπιφύλακτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Στις 31/12/2019 στις 2:21 ΠΜ, th3ofilos είπε Το αγόρασα και εγώ, παιδιά είναι πολύ καλό, ειδικά η εφαρμογή υγεία φαίνεται πολύ ανώτερη από την εφαρμογή της xiaomi, στο υπνο έχει μεγάλη ακριβεια και αν ενεργοποιησεις και το truesleep σου κάνει καλύτερη ανάλυση, συστήνω ανεπιφύλακτα... Έχει την δυνατότητα να δονειτε όταν βγαίνει εκτός εμβέλειας? Το amzfit bip την εχει. Πήρα το mi band 4 αλλά δεν το έχει και το σουταρα, έπρεπε να το έχω συνέχεια πάνω μου το κινητό για να μην χάνεται η σύνδεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα