Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα καθαρή εγκατάσταση των windows 10 pro και κάθε μια ώρα ακούγετε η φωνή που λέει τι ώρα είναι.

Πολλές φορές αφήνω τον υπολογιστή ανοικτό και το βράδυ οπότε είναι ενοχλητικό  να ακούγεται η φωνή κάθε μια ώρα

Από που απενεργοποιείται αυτό γιατί δεν θυμάμαι ; 

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω ακούσει να συμβαίνει κάτι τέτοιο από προεπιλογή μετά από format.

Επεξ/σία από turbat0s
Δημοσ.

Όχι αυτό που βάζεις ξυπνητήρι.

Πχ τώρα στις 4 μου λέει η ώρα είναι 4 ... στις 5 η ώρα είναι 5 και πάει λέγοντας.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Alexandros_D είπε

Μήπως έχεις κάποιο addon στον Chrome που λέγεται "Cool Clock";

Αν ναι αυτό σου κάνει ανακοίνωση την ώρα.

Δεν έχω εγκαταστήσει κάποιο πρόσθετο σχετικό με ώρα στο chrome ούτε βλέπω κάτι τέτοιο στα πρόσθετα.

Δημοσ.

Δεν αναφέρεις κάπου αν η εγκατάσταση που έκανες αν είναι από επίσημο .iso ή κατεβασμένο από αλλού.

Δες στο task scheduler αν τρέχει κάτι, εκτέλεση, γράφεις taskschd.msc και enter.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκλεισα και το chrome κανένα πρόγραμμα ανοικτό λες και μόλις άνοιξα τον υπολογιστή και πάλι όταν πήγε η ώρα 5 μου είπε στα :Αγγλικά με γυναικεία φωνή the time is 5 ο clock pm.

Η εγκατάσταση είναι Ελληνικά windows 10 pro από το σάιτ της microsoft που τα έβαλα σε στικάκι. Με κλειδί νόμιμο πληρωμένο.

Εντάξει το βρήκα. Το nexus dock μου έκανε την δουλειά και βρήκα την επιλογή να το απενεργοποιήσω.

Είχα βάλει και επιλογή για απόκρυψη του dock και δεν πήγαινε το μυαλό μου σε αυτό αφού δεν το έβλεπα και φόρτωνε μαζί με τα windows.

Επεξ/σία από MINDER

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...