C(r)y Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να εξοφλήσω από πριν δόσεις που έχω βάλει στην κάρτα Eurobank . Το έχει κάνει κανείς?
slk200gr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 αμα θελεις τα βαζεις και τα τραβανε καθε μηνα
margaritagr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Μια χαρά γινεται στην alpha bank. Κατάπτωση δόσεων? Κάπως έτσι μου το είχαν πει, δεν το θυμαμαι ακριβως 1
333_halfdevil Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 'Όπως ηδη ειπώθηκε μπορείς να καταθέσεις όλο το πόσο και η τράπεζα να τα παίρνει κάθε μήνα. Το έχω κάνει στη Eurobank.
C(r)y Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Ναι απλά επειδή δεν έχω λογαριασμό για αυτή τη δουλειά συγκεκριμένα και θέλω να τελειώνω δεν προτιμώ να μπω στην διαδικασία αυτή. Κατάπτωση δόσεων , θα το ρωτήσω . Ευχαριστώ πολύ !
haris_216 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το να βάλεις όλα τα χρήματα και να "τραβάει" το σύστημα τη δόση δεν ισοδυναμεί με "εξόφληση" της πιστωτικής που ζητάει ο ts. Απλά χαλαρώνει λίγο το κεφάλι σου και δεν έχεις στο μυαλό σου "την τάδε του μήνα πρέπει να βάλω χ ευρώ". Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από haris_216 2
pgavalito Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα, Εφόσον μια αγορά έχει μπει σε δόσεις, αυτές θα πρέπει να "ωριμάσουν" όπως λένε, δηλαδή να τρέξουν μια-μια τον εκάστοτε μήνα. Άρα, μπορείς απλά να βάλεις το συνολικό ποσό όπως είπαν τα παιδιά παραπάνω (αν και δε το συνιστώ) και κάθε μήνα να στα "τραβούν" για να καλύπτεται η δόση. Στο μηνιαίο statement θα βλέπεις την κάθε δόση να τρέχει αντίστοιχα (1/12, 2/12, 3/12 κοκ).
logistoulis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, C(r)y είπε Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να εξοφλήσω από πριν δόσεις που έχω βάλει στην κάρτα Eurobank . Το έχει κάνει κανείς? να βάλεις λεφτά πριν από όσο ξέρω (φυσικά και δεν το έχω κάνει) γίνεται, αλλά θα πρέπει να σκάνε μία μία οι δόσεις για να κουμπώνουν τα ποσά και να γίνεται η εξόφληση απλά αν έχεις βάλει λεφτά από πριν δε βάζεις μετά υποθέτω , αλλά δεν σε εμποδίζει κάτι να τα βάλεις από πριν θα ρωτήσω την αδερφή, γιατί αυτή μου φαίνεται μου είχε πει ότι το είχε κάνει κάποτε αλλά στην τελική πάρε την εξυπηρέτηση πελατών να σου πουν αναλυτικά τι γίνεται και πώς σε αυτή τη περίπτωση Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από logistoulis
Dvs Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, pgavalito είπε Καλησπέρα, Εφόσον μια αγορά έχει μπει σε δόσεις, αυτές θα πρέπει να "ωριμάσουν" όπως λένε, δηλαδή να τρέξουν μια-μια τον εκάστοτε μήνα. Άρα, μπορείς απλά να βάλεις το συνολικό ποσό όπως είπαν τα παιδιά παραπάνω (αν και δε το συνιστώ) και κάθε μήνα να στα "τραβούν" για να καλύπτεται η δόση. Στο μηνιαίο statement θα βλέπεις την κάθε δόση να τρέχει αντίστοιχα (1/12, 2/12, 3/12 κοκ). Σωστά. Αν θέλεις στο ενδιάμεσο να αγοράσεις κάτι άλλο και έχεις το χρήμα, μπορείς να πληρώσεις την κάρτα και να αγοράσεις ότι θέλεις. Ωστοσο οι επόμενες δόσεις θα χρωθούν κανονικά στην ώρα τους. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από Dvs
logistoulis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Dvs είπε Σωστά. Αν θέλεις στο ενδιάμεσο να αγοράσεις κάτι άλλο και έχεις το χρήμα, μπορείς να πληρώσεις την κάρτα και να αγοράσεις ότι θέλεις. Ωστοσο οι επόμενες δόσεις θα χρωθούν κανονικά στην ώρα τους. αν εκείνο το μήνα έχει πέσει το όριο σε σημείο που δε μπορείς να πάρεις κάτι επιπλέον, γιατί όπως έχουμε ξανασυζητήσει εδώ το όριο αφορά το τι φαίνεται να χρωστάς σήμερα όχι τι θα σκάσει στο μέλλον οι δόσεις που δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα δεν (φαίνεται να ) επηρεάζουν το όριό σου Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από logistoulis
gthe Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οι πιστωτικές θέλουν λίγο προσoχή στο κομμάτι του overpayment (βάζω λεφτά μέσα για να τραβάνε τις δόσεις μελλοντικά κτλ). Μην το προτείνετε έτσι αβίαστα, γιατί μπορεί να μπλέξεις σε περιπέτειες. Στα ψηλά γράμματα της σύμβασης αναφέρει πάντα ότι οι τράπεζες έχουν δικαίωμα να κινηθούν και να μπλοκάρουν την κάρτα σου αν ανιχνεύσουν περιάργες κινήσεις. Οι πιστωτικές δεν είναι αποταμιευτικοί λογαριασμοί να φιλάς το χρήμα μέσα για κάνα χρόνο. Προφανώς αν κάνεις ένα μικρό overpayment θα βγει πιστωτικό τον άλλο μήνα χωρίς θέμα, αλλά δεν γίνεται να έχεις όριο 2000 να να πας εσύ να ρίξεις 2000 μέσα να τα "φυλάς" μέχρι να τα μηδενίσουν οι δόσεις σου. Το καλύτερο είναι να πας να ρωτήσεις στην τράπεζα να σου πουν αν ρυθμίζεται η προεξόφληση εφάπαξ. Αν δεν γίνεται, άνοιξε ένα ταμιευτηρίου, κατέθεσε τα χρήματα, σύνδεσε το για πλήρη εξόφληση κάθε μήνα και άστο να τρέχει. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από gthe 4 1
opera Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Αν θελει να τη καταργησει και να εκδωσει αλλη νεα καρτα ισως ειναι λυση αναγκης.
Dvs Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, logistoulis είπε αν εκείνο το μήνα έχει πέσει το όριο σε σημείο που δε μπορείς να πάρεις κάτι επιπλέον, γιατί όπως έχουμε ξανασυζητήσει εδώ το όριο αφορά το τι φαίνεται να χρωστάς σήμερα όχι τι θα σκάσει στο μέλλον οι δόσεις που δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα δεν (φαίνεται να ) επηρεάζουν το όριό σου Στην Eυrobank ισχύει αυτο που λες. Στην Αλφα το επηρεάζει 1 ώρα πριν, gthe είπε Οι πιστωτικές θέλουν λίγο προσoχή στο κομμάτι του overpayment (βάζω λεφτά μέσα για να τραβάνε τις δόσεις μελλοντικά κτλ). Μην το προτείνετε έτσι αβίαστα, γιατί μπορεί να μπλέξεις σε περιπέτειες. Στα ψηλά γράμματα της σύμβασης αναφέρει πάντα ότι οι τράπεζες έχουν δικαίωμα να κινηθούν και να μπλοκάρουν την κάρτα σου αν ανιχνεύσουν περιάργες κινήσεις. Οι πιστωτικές δεν είναι αποταμιευτικοί λογαριασμοί να φιλάς το χρήμα μέσα για κάνα χρόνο. Προφανώς αν κάνεις ένα μικρό overpayment θα βγει πιστωτικό τον άλλο μήνα χωρίς θέμα, αλλά δεν γίνεται να έχεις όριο 2000 να να πας εσύ να ρίξεις 2000 μέσα να τα "φυλάς" μέχρι να τα μηδενίσουν οι δόσεις σου. Το καλύτερο είναι να πας να ρωτήσεις στην τράπεζα να σου πουν αν ρυθμίζεται η προεξόφληση εφάπαξ. Αν δεν γίνεται, άνοιξε ένα ταμιευτηρίου, κατέθεσε τα χρήματα, σύνδεσε το για πλήρη εξόφληση κάθε μήνα και άστο να τρέχει. Σωστά, βάζεις πληρη εξόφληση και τον συνδέεις με λογαριασμό. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από Dvs 1
malmsteen1984 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Γινεται προωρη αποπληρωμη στη eurobank. Το εχω κανει. Παρε τηλ. και ζητησε το
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα