Προς το περιεχόμενο

hp system fan 90b Error

ALMPANIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα όταν ανοίγει το λαπτοπ μου βγάζει αυτό και μετά από λίγα λεπτά κλείνει το λαπτοπ υπάρχει κάνει που να μπορώ να κάνω ώστε να μην κλείνει 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, ALMPANIS είπε

Καλησπέρα όταν ανοίγει το λαπτοπ μου βγάζει αυτό και μετά από λίγα λεπτά κλείνει το λαπτοπ υπάρχει κάνει που να μπορώ να κάνω ώστε να μην κλείνει 

Ναι να μαθεις να χρησιμοποιεις το γοογλε.Μεχρι να μαθεις επειδη ειναι και μακροχρονια διαδικασια , να σε ενημερωσω μιας και εγω ξερω να χρησιμοποιω το γοογλε , οτι μαλλον εχει πηξει στην βρωμια κανα ανεμηστηρακι μεσα στο φορητο και δεν δουλευει σωστα , υπερθερμαινεται το συστημα και κλεινει ως δικλειδα ασφαλειας , για να μην καει τιποτα εκει μεσα.
Αρα για να απαντησω στην ερωτηση σου , αυτο που πρεπει να κανεις για να μην κλεινει το λαπτοπ ειναι να βρεις την αιτια που δεν λειτουργει το ανεμηστηρι.Αν η αιτια ειναι αυτη που περιεγραψα , πρεπει να το ανοιξεις , να καθαρισεις φαν και γρυλλιες και ευχομεθα για τα καλυτερα.

Επεξ/σία από mphxths

45 λεπτά πριν, mphxths είπε

Ναι να μαθεις να χρησιμοποιεις το γοογλε.Μεχρι να μαθεις επειδη ειναι και μακροχρονια διαδικασια , να σε ενημερωσω μιας και εγω ξερω να χρησιμοποιω το γοογλε , οτι μαλλον εχει πηξει στην βρωμια κανα ανεμηστηρακι μεσα στο φορητο και δεν δουλευει σωστα , υπερθερμαινεται το συστημα και κλεινει ως δικλειδα ασφαλειας , για να μην καει τιποτα εκει μεσα.
Αρα για να απαντησω στην ερωτηση σου , αυτο που πρεπει να κανεις για να μην κλεινει το λαπτοπ ειναι να βρεις την αιτια που δεν λειτουργει το ανεμηστηρι.Αν η αιτια ειναι αυτη που περιεγραψα , πρεπει να το ανοιξεις , να καθαρισεις φαν και γρυλλιες και ευχομεθα για τα καλυτερα.

Σε ευχαριστώ φίλε έψαξα στο google και κατέληξα και εγώ στο ίδιο συμπέρασμα απλός ήθελα να γλιτώσω το άνοιγμα του λαπτοπ

να προσέξεις τη ανεμιστήρα θα πάρεις ώστε να είναι συμβατός 

εμένα μου στείλανε ενα ανεμιστήρα υποτίθεται οτι θα έκανε και τελικά έβγαζε πάλι αυτό το σφάλμα φαν έρορ

κατέληξα ότι φταίει η μητρική και μετά απο ένα χρόνο έβαλα ένα γνήσιο ανεμιστήρα και άνοιξε μια χαρά, με το ιμιτασιόν όχι αν και γύριζε

στα λέω να γλυτώσεις χρόνο και κόπο

11 ώρες πριν, stelios300 είπε

να προσέξεις τη ανεμιστήρα θα πάρεις ώστε να είναι συμβατός 

εμένα μου στείλανε ενα ανεμιστήρα υποτίθεται οτι θα έκανε και τελικά έβγαζε πάλι αυτό το σφάλμα φαν έρορ

κατέληξα ότι φταίει η μητρική και μετά απο ένα χρόνο έβαλα ένα γνήσιο ανεμιστήρα και άνοιξε μια χαρά, με το ιμιτασιόν όχι αν και γύριζε

στα λέω να γλυτώσεις χρόνο και κόπο

Να σε ρωτήσω ποσό θα μου κοστίσει η επισκευή του σε ένα μάστορα 

Αναλόγως το μοντέλο που έχεις. Στα περισσότερα HP για να αλλάξεις το fan πρέπει να λύσεις όλο το λάπτοπ. Και αυτό σαν εργασία όπως είναι λογικό χρεώνεται και ας αφορά μόνο την αλλαγή fan. Οι μεγάλες αλυσίδες αν θυμάμαι καλά, χρεώνουν την εργασία περίπου 30-40 ευρώ συν το ανταλλακτικό (το οποίο μοσχοπουλάνε). Αν δεν έχεις ξανά ανοίξει το λάπτοπ σου μπορείς να αγοράσεις από αλλού το fan μόνο (όχι μαζί με την ψύκτρα όπως πουλάνε πολλοί) από κάποιο μαγαζί στην Ελλάδα (υπάρχουν αρκετά αν ψάξεις στο google) με 4-7 ευρώ και να το πας να στο αλλάξουν. Καλύτερα να προτιμήσεις κάποιο service εκτός των μεγάλων αλυσίδων. Δεν είναι σπουδαία δουλειά να αλλάξεις fan αλλά το μικρό service αξίζει πιο πολύ τα λεφτά σου παρά η αλυσίδα που θα βάλει κάποιον από τους "τεχνικούς" της να στο αλλάξει στο 10 λεπτό (επειδή θα έχει να βγάλει παραγωγή ημέρας άλλα 20 λάπτοπ στα όρια της κατάρρευσης από το άγχος).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...