jimis98 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Καλημερα σας.Μου παρουσιαστηκε ενα προβλημα στο wordpad και δεν ξερω τωρα πώς μπορω να το επιδιορθωσω.Εκει που εγραφα πατηθηκε κατι καταλαθος και το κειμενο που εγραφα μου εμφανιζεται σε οριζοντια μορφη και δεν ξερω πώς να το κανω καθετα.Γινεται κατι γι αυτο ή πρεπει να ξεκινησω παλι απο την αρχη;
accipio Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Αν κατάλαβα καλά, δεν αλλάζουν οι γραμμές των παραγράφων στο δεξιό άκρο. Πήγαινε Προβολή > Αναδίπλωση λέξεων και κάνε κλικ στο "Στο τέλος του χάρακα".
jimis98 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, accipio είπε Αν κατάλαβα καλά, δεν αλλάζουν οι γραμμές των παραγράφων στο δεξιό άκρο. Πήγαινε Προβολή > Αναδίπλωση λέξεων και κάνε κλικ στο "Στο τέλος του χάρακα". δεν εγινε τιποτα! και θελω να μου εμφανιζεται οπως ειναι στην κατω φωτογραφια Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2019 από jimis98
accipio Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δοκίμασε το παρακάτω: Επίλεξε είτε όλο το έγγραφο με Control+A είτε ένα τμήμα του. Πήγαινε στις ιδιότητες παραγράφου (το εικονίδιο δεξιά από την πλήρη στοίχιση) και βάλε 0 ως αριστερή και δεξιά εσοχή. Πάτα ΟΚ και δες αν φτιάχνει. Επίσης (ψιλοάσχετο αλλά πρέπει να το πω), πάντα να έχεις εφεδρικό αντίγραφο (backup) του εγγράφου, για κάθε ενδεχόμενο.
jimis98 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, accipio είπε Δοκίμασε το παρακάτω: Επίλεξε είτε όλο το έγγραφο με Control+A είτε ένα τμήμα του. Πήγαινε στις ιδιότητες παραγράφου (το εικονίδιο δεξιά από την πλήρη στοίχιση) και βάλε 0 ως αριστερή και δεξιά εσοχή. Πάτα ΟΚ και δες αν φτιάχνει. Επίσης (ψιλοάσχετο αλλά πρέπει να το πω), πάντα να έχεις εφεδρικό αντίγραφο (backup) του εγγράφου, για κάθε ενδεχόμενο. ok πετυχε αλλα στις παραγραφους τα πρωτα γραμματα προεξεχουν
accipio Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Πρέπει να ρυθμίσεις τις εσοχές σ' αυτές τις παραγράφους όπως θέλεις εσύ. Για ευκολία, μπορείς να πιάσεις και να σύρεις με το ποντίκι τους sliders στον χάρακα σε κάθε τέτοια παράγραφο (μπορείς πρώτα να επιλέξεις πολλές μαζί).
jimis98 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, accipio είπε Πρέπει να ρυθμίσεις τις εσοχές σ' αυτές τις παραγράφους όπως θέλεις εσύ. Για ευκολία, μπορείς να πιάσεις και να σύρεις με το ποντίκι τους sliders στον χάρακα σε κάθε τέτοια παράγραφο (μπορείς πρώτα να επιλέξεις πολλές μαζί). επειδη ειναι πολλες δεν μπορω με καποια ρυθμιση να γινουν αυτοματα?
accipio Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να κάνεις πέρα απ' αυτό που είπα πριν. Επίσης, αν είναι λιγότερες από π.χ. 100 δεν είναι καθόλου πολλές, μια χαρά θα τις φτιάξεις, ακόμα και μία μία, σε λίγα (ή πολλά) λεπτά - έστω και σταδιακά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα