Mhlogiatros Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Αλλαζουν τις τιμες συνεχεια αναλογα με τη ζητηση ... Στη πρωτη ευκαιρια θα χτυπησω μια Uk συνδρομη ηταν μλκια που δεν ειχα παρει μερικες την ανοιξη -εδω τις βαρανε 50% πανω .
coyote2 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Στις 20/12/2019 στις 3:42 ΜΜ, s2117 είπε Δεν ξερω αν είναι γνωστό γενικά, εγώ το πήρα την προηγούμενη εβδομαδα πρέφα, που το έπαιξα στο switch του αδερφού μου. Το NBA 2k playgrounds 2 λοιπόν είναι ουσιαστικά NBA jam, και είναι αρκετά διασκεδαστικο ειδικά για διπλακι. Εγώ το έβαλα πριν λίγες μέρες στη wish list μου και σήμερα ήρθε μέηλ από τη σονυ ότι το έχουν 7.5 €. Εγώ το χτύπησα πάντως 😁 Πως αγοράζεις από το store αλλά θέλεις να δωρίσεις σε άλλα παιδάκια
s2117 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, coyote2 είπε Πως αγοράζεις από το store αλλά θέλεις να δωρίσεις σε άλλα παιδάκια Δε γίνεται δυστυχώς. Μόνο αν βρεις κάποιο κωδικό από κλειδαδικο και του δώσεις τομ κωδικό να τον κάνει redeem. Μέσα από το store δε γίνεται
pankostas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Πώς μπορούμε να κάνουμε Αμερικανικό ή Αγγλικό λογαριασμό? Πρέπει να κάνουμε καινούργιο και αν ναι πως γίνεται?
Tsino Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Thanx πήρα το Shadow of the beast να θυμηθώ εποχές Amiga 😁
nek4d Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, pankostas είπε Πώς μπορούμε να κάνουμε Αμερικανικό ή Αγγλικό λογαριασμό? Πρέπει να κάνουμε καινούργιο και αν ναι πως γίνεται? Καινουργιο βεβαια, μεσω vpn εξαρχης και καλο ειναι να μην ξεχνας να βαζεις το vpn καθε φορα που μπαινεις σε αυτον τον λογαριασμο απο pc.
pankostas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, nek4d είπε Καινουργιο βεβαια, μεσω vpn εξαρχης και καλο ειναι να μην ξεχνας να βαζεις το vpn καθε φορα που μπαινεις σε αυτον τον λογαριασμο απο pc. Ευχαριστώ!
Mr_Terror Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δεν χρειαζεται vpn για να φτιαξεις αμερικανικο λογαριασμο. Μπαινεις εδω για αμερικανικο https://store.playstation.com/en-us/home/games και κανεις εγγραφη. Προσοχη στο σημειο που θα βαλεις διευθυνση, καποιες πολιτειες της αμερικης χρεωνουν φορο με την αγορα.Δεν θυμαμαι να σου πω πια να βαλεις. Μολις ολοκληρωθει η εγγραφη περνας τον λογαριασμο στην κονσολα σου και εισαι ετοιμος.Αγορες θα κανεις αγοραζοντας ποντους για αμερικανικο λογαριασμο.Ελληνικες καρτες και paypal δεν μπορεις να βαλεις σε us λογαριασμο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα