trib Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Ισχύει για προγράμματα συμβολαίου με την ενεργοποίηση να γίνεται μέσα από την εφαρμογή mywind. https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/unlimited-data-xmas-offer/ Απεριόριστα δεδομένα (15GB και μετά μέγιστη ταχύτητα 1Mbps). 3 5
li@m Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μερσι TS. Ισχύει και για καρτοσυμβολαιο. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από li@m 1
mphxths Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, panagioths είπε Έμαθα οτι παίζει και αντίστοιχη προσφορά στα καρτοκινητά μέσω της εφαρμογής των καρτοκινητών... καρτοκινητο wind εδω και στο app δεν βλεπω καποια προσφορα..κλασικα η wind τον υπνο του δικαιου ... 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, mphxths είπε καρτοκινητο wind εδω και στο app δεν βλεπω καποια προσφορα..κλασικα η wind τον υπνο του δικαιου ... Ακριβως, δεν υπαρχει τιποτα τετοιο, τσεκαρα και εγω. Εφυγε το σχετικο λαθος σχολιο για να μην εχουμε παραπληροφορηση. Μονο η wind λοιπον δεν δινει κατι στην καρτοκινητη της, ωραια πολιτικη εχει... Επισης διορθωνω τον τιτλο αφου δεν αφορα ολη την wind αλλα ΜΟΝΟ τα συμβολαια. 1 1
maximusgr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Εμένα με καρτοσυμβόλαιο πάμφθηνο μου το έδωσε πάντως κανονικά.
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, maximusgr είπε Εμένα με καρτοσυμβόλαιο πάμφθηνο μου το έδωσε πάντως κανονικά. Γιατι να μην στο δωσει; Το λεει και ο τιτλος "για συμβολαια". Οταν πληρωνεις παγιο, στο δινει. Οταν πληρωνεις εμμεσα παγιο με την καθε (μεγιστο) 2 μηνες υποχρεωτικη ανανεωση δεν στο δινει. Απλο. 1 1
Sheriff Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε καρτοσυμβολαια εταιρικα ( 2 ) δεν το εδωσε. *κατοπιν επικοινωνιας με το 1277 ( Helpdesk εταιρικων ) με διαβεβαιωσαν οτι δεν ενεργοποιειται σε καρτο-συμβολαιο. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από Sheriff
maximusgr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Sheriff είπε Σε καρτοσυμβολαια εταιρικα ( 2 ) δεν το εδωσε. *κατοπιν επικοινωνιας με το 1277 ( Helpdesk εταιρικων ) με διαβεβαιωσαν οτι δεν ενεργοποιειται σε καρτο-συμβολαιο. Λάθος, σ'εμένα που έχω καρτοσυμβόλαιο ενεργοποιήθηκε κανονικά.
Sheriff Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Αν εχεις καποιος business control καρτο- προγραμμα ας δοκιμασει.
fotisdra Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Το πήρα και εγώ σε καρτοσυμβολαιο,θενκς ts
koooleeek Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δεν υπάρχει άλλος τρόπος ενεργοποίησης πέρα από την εφαρμογή;
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Εχω να παρω συμβολαιο 15 χρονια, ετσι πρεπει να ρωτησω: Τα συμβολαια, δεν εχουν ετσι και αλλιως καποια data μεσα στο προγραμμα "δωρεαν"; Σε αντιθεση με τα καρτοκινητα που χωρις πακετο φυσικα δεν εχεις τιποτα. Προσπαθω να καταλαβω τι "δωρο" εκανε και καλα η wind φετος και ποσο ειναι "ανοιχτοχερα" στους πελατες της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα