Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, αρχικά να τονίσω ότι μένω Βέροια, περίπου 3-4 χιλιόμετρα έξω από το κέντρο και εδώ και καμιά 10ετια+ είμαι με ταχύτητα 3.5 mbps περίπου, (πληρώνω έως 24mbps) και υπάρχει δυνατότητα μόνο για adsl στην περιοχή, έχει εδώ και ένα χρόνο περίπου που μπήκαν καμπινες(από έργα της Vodafone) και στη δική μου περιοχή για αναβάθμιση σε vdsl, οι οποίες δεν έχουν ηλεμτροδωτηθει ακομα, ακουγόταν ότι αυτό θα γίνει μέχρι το τέλος της χρονιάς και είχα πει επιτέλους... Γιατί καλώς ή κακώς με 3.5 mbps δουλειά δεν κάνεις... Πλέον προσπαθώ να μάθω πληροφορίες για αυτές τις καμπίνες και το πότε θα μπούνε επιτέλους σε λειτουργία αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα, τόσο από τα καταστήματα ΟΤΕ-Vodafone της πόλης όσο και από τα κεντρικά τους.... Που πιστεύατε ότι θα μπορώ να βρω πληροφορίες? Πως θα γίνει να ενημερωθω?

1000 ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! 

Δημοσ.

Καλημέρα. Και εγώ απο Βέροια είμαι. 

Το έχεις δηλώσει βλάβη? Έχεις έρθει κάποιος να κάνει μετρήσεις?

Έχεις μετρήσει πόσο συγχρονίζεις έξω και πόσο μέσα? Την εσωτερική καλωδίωση την έχεις ελέγξει? 

Δημοσ.

Γεια σου φιλε, έβαλα καινούριο καλώδιο εξωτερικό, είναι κομπλέ, απλά επειδή μένω προς Ραχιά κοντά στις εργατικές πιάνω όσο πιάνω... και όλη η γειτονιά δηλαδή το ίδιο πιάνει... μίλησα με κεντρικά και μου είπαν ότι πιάνω τόσο λόγο απόστασης από το κέντρο... έβαλαν πολύ κοντά καμπίνα αλλά όπως γράφω και πάνω.... υποτίθεται μέχρι το τέλος της χρονιάς θα τις είχαν βάλει σε λειτουργία αλλά..... τίποτα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να μπείς στο site της ΕΕΤΤ και να αναζητήσεις για τροποποιήσεις αποφάσεων ανάθεσης σε δίκτυα νέας γενιάς της wind. Εκεί είναι οι παρατάσεις που παίρνει για τις καμπίνες και πότε θα ενεργοποιηθούν αλλά είναι πολύ μπάχαλο. Μια φορά που το έψαχνα έφαγα 1 ώρα. 

Βέβαια δεν είναι και 100% ακριβές το χρονοδιάγραμμα. Σε εμάς π.χ. είχε πάρει παράταση απο τέλος 2018 σε τέλος 2019 αλλά ενεργοποιήθηκε τελικά το καλοκαίρι.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι έψαξα λίγο στα κλεφτά και στο eett.gr χωρις καποιο αποτέλεσμα, ίσως θα πρέπει να τους πάρω κάποιο τηλέφωνο η κατι... 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GiannhsG4A είπε

Η αλήθεια είναι ότι έψαξα λίγο στα κλεφτά και στο eett.gr χωρις καποιο αποτέλεσμα, ίσως θα πρέπει να τους πάρω κάποιο τηλέφωνο η κατι... 

Εκεί που λέει αναζήτηση γράψε wind και θα σου βγάλει άπειρα αποτελέσματα οπότε ή το ψάχνεις έτσι ή παίρνεις τηλέφωνο.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, GiannhsG4A είπε

Καλημέρα παιδιά, αρχικά να τονίσω ότι μένω Βέροια, περίπου 3-4 χιλιόμετρα έξω από το κέντρο και εδώ και καμιά 10ετια+ είμαι με ταχύτητα 3.5 mbps περίπου, (πληρώνω έως 24mbps) και υπάρχει δυνατότητα μόνο για adsl στην περιοχή, έχει εδώ και ένα χρόνο περίπου που μπήκαν καμπινες(από έργα της Vodafone) και στη δική μου περιοχή για αναβάθμιση σε vdsl, οι οποίες δεν έχουν ηλεμτροδωτηθει ακομα, ακουγόταν ότι αυτό θα γίνει μέχρι το τέλος της χρονιάς και είχα πει επιτέλους... Γιατί καλώς ή κακώς με 3.5 mbps δουλειά δεν κάνεις... Πλέον προσπαθώ να μάθω πληροφορίες για αυτές τις καμπίνες και το πότε θα μπούνε επιτέλους σε λειτουργία αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα, τόσο από τα καταστήματα ΟΤΕ-Vodafone της πόλης όσο και από τα κεντρικά τους.... Που πιστεύατε ότι θα μπορώ να βρω πληροφορίες? Πως θα γίνει να ενημερωθω?

13 ώρες πριν, GiannhsG4A είπε

Καλησπέρα απο βεροια και εγω , μενουμε στην ιδια περιοχη , απο ενημερωση που ειχα μαλλον θα ηλεκτροδοτηθεουν μεχρι τελος ιαν 20

Δημοσ.

Μια από τα ίδια . Η καμπίνα που με εξυπηρετεί έχει ηλεκτροδοτηθεί και περιμένω την έναρξη λειτουργίας της. Είναι δίπλα στο 9 δημοτικό σχολείο .

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, G.U.S+ είπε

Σύμφωνα με το αρχείο αυτό νέα πιθανή ημερομηνία ενεργοποίησης είναι Q2 2020.

H δικια μου καμπινα ειναι στη συγκεκριμενη λιστα και δουλευει κανονικα, παιζει απλα να μην εχει vectoring ακομα?

Επεξ/σία από bblaw20

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...