gpapad20 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ποιος είναι βέλτιστος τρόπος να βλέπω τις ταινίες που έχω στο σκληρό μου δισκο; Απευθείας πάνω στην tv μέσω του εξωτερικού δίσκου;Τελευταία χρήσιμοποιω το Plex γιατί έχει κ ωραίο ui ωστόσο έχω χασούρα στην εικόνα; γιατί από ότι διάβασα δεν παίζει νομίζω πάνω από 8bit 4K....ποια είναι λοιπόν η καλύτερη λύση; Έχω ένα μεγαλο όγκο 4κ hdr ταινιών κ ψαχνω την ιδανική λύση γενικά απ το Plex είμαι ευχαριστημένος αλλά χάνω όντως δεν ποιότητα; Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από gpapad20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Εννοείτε ότι η ο καλύτερος τρόπος είναι απευθείας από το αρχείο. Με το Plex έχεις επανακωδικοποίηση και αυτό επιφέρει όντως χασούρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμένα και η LG και η Samsung που έχω δεν έχουν αρκετή ταχύτητα στο USB για να παίξουν 4K HDR Remux και είχαν πρόβλημα και με αρκετούς containers για αυτό κατέληξα σε πρόγραμα σαν το Plex ( συγκεκριμένα το UMS αφού τα δοκίμασα όλα ), φυσικά έκανα disable όλα τα transcode. Με το UMS έχω 100% επιτυχία εδώ και περίπου 5 χρόνια σε εκατοντάδες διαφορετικές ταινίες. Σε linux χρησιμοποιώ το minidlna με επίσης μεγάλη επιτυχία, είναι χειρότερο από το UMS σε windows αλλά με το UMS σε linux είχα προβλήματα. Από όλα τα προγράμματα που δοκίμασα το Plex ήταν αυτό που έκανα uninstall πιο γρήγορα. Αν απενεργοποιήσεις το transcode το stream περνάει ατόφιο το video και το audio οπότε δεν χρειάζεται να σε απασχολεί το 8bpc κλπ. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από elpenor 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapad20 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Μπορώ να το κάνω κ στο plex αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosCS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Στις 21/12/2019 στις 8:53 ΠΜ, gpapad20 είπε Μπορώ να το κάνω κ στο plex αυτό; Για το αν δουλεύει ή όχι, δεν ξέρω γιατί δεν ασχολούμαι με plex. (Το δοκίμασα. Δεν μου έκατσε. Παίζω με NAS και Kodi μόνο) https://dailysysadmin.com/KB/Article/2894/stop-or-disable-plex-from-transcoding-4k-content-using-tautulli-scripts/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα