Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα αν θελω να διαγραφω τον αριθμο του σταθερου μου απο τηλεφωνικους καταλογους στο ιντερνετ (πχ 11888 και xo.gr) ξερετε ποια ειναι η διαδικασια; παιρνω τηλεφωνο και λεω θελω να διαγραφει αυτο πχ; πρεπει να περασω απο καποιο καταστημα του ΟΤΕ πχ;

Εχει κανει κανεις καποια παρομοια διαδικασια στο παρελθον;

Ευχαριστω εκ των προτερων

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε το γνωστό πενταψήφιο με την εξυπηρέτηση πελατών και πες τους οτι ο αριθμός θέλεις να γίνει απόρρητος, επίσης ανέφερέ τους και για ένα άρθρο κάποιου νόμου για να τρως λιγότερο πρήξιμο από διαφημιστικές. Έτσι δεν θα σε βρίσκουν στους ηλεκτρονικούς καταλόγους.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Μια βλακεια ειναι το αρθρο 11 

Εχω και σταθερο και κινητο ενταγμενα αλλα στα αρ...α τους με γραφουν   !!!!

Πρώτον, πλέον το μητρώο 11 δεν έχει ισχύ από την άποψη ότι έτσι και αλλιώς δεν πρέπει να σε καλούν λόγω GDPR εκτός και αν τους έχεις δώσει την άδεια. Δεύτερον κάντους μια καταγγελία και να δεις αν θα ξανακαλέσουν.

• Like 3
Δημοσ.

Απλα δεν θελω να φαινεται, δεν ειναι θεμα διαφημιστηκων, δεν ξερω πως αλλα ειχε και το κινητο μου με την διευθυνση μου, νομιζα σε καταλογους μονο σταθερα υπηρχαν. Θελει δικαιολογητικα ή απλα με ενα μαιλ ή τηλ καθαριζω; Εχει κανει κανεις παρομοια ενεργεια στο παρελθον;

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, tasos41997 είπε

Απλα δεν θελω να φαινεται, δεν ειναι θεμα διαφημιστηκων, δεν ξερω πως αλλα ειχε και το κινητο μου με την διευθυνση μου, νομιζα σε καταλογους μονο σταθερα υπηρχαν. Θελει δικαιολογητικα ή απλα με ενα μαιλ ή τηλ καθαριζω; Εχει κανει κανεις παρομοια ενεργεια στο παρελθον;

Σου λέω και πάλι, καλείς την εξυπηρέτηση πελατών και θα το τακτοποιήσουν αμεσα. 

Δημοσ.
1 hour ago, tasos41997 said:

Πάρε τηλέφωνο τον πάροχο σου κάνε αίτημα τηλεφωνικά και σε 10 μέρες περίπου σταματούν να εμφανίζονται.

Δημοσ.

Γνωριζει καποιος τι δικαιολογητικα χρειαζονται; Η απλα βλεπουν οτι παιρνω απο το ιδιο τηλεφωνο κανουν την ταυτοποιηση και ολα οκ; 

Δημοσ.

Κάποτε που είχα ρωτήσει για την απόκρυψη από τους τηλεφωνικούς καταλόγους,  μου είχαν πει οτι πρέπει να συμπληρώσω μια αίτηση με το αίτημά μου σε κατάστημα cosmote.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...